- 19 Şubat 2020
- 31
- 8
- 6
- 43
Kan mı idrarmı testMerhaba ben yeni yazıyorum buraya 5 gün embriyosu yerleştirildi ayın 29 da transfer günü hariç bugün 6. Günüm testim negatif ve çok üzüldüm sizce erkenmi oldu bana yardım edin lütfen yardım böyle çıktı sonuç değişirmi
İdrar testi canımKan mı idrarmı test
Çok silik ikinci çizgi kaç embriyo transfere Edildi benim 21 Mayıs’ta iki tane transfer oldu 6.gün ikinci çizgi bayağı belirgindi ama ikisi de tutmuş olabilir Perşembe ultrason inşallah
Allah gönlüne göre verir inşallah canım sitres yapmaÇok silik ikinci çizgi kaç embriyo transfere Edildi benim 21 Mayıs’ta iki tane transfer oldu 6.gün ikinci çizgi bayağı belirgindi ama ikisi de tutmuş olabilir Perşembe ultrason inşallah
CAnım ne yaptın sonuç neİdrar testi canım
7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünümCAnım ne yaptın sonuç ne
Üzülme canım bende düşük tehlikesi yaşıyorum yoğun kanamam var doktora gittik kese görünüyor dedi iğne yaptılar iki embriyo transfer edilmişti pıhtı geldi tuhaf birde pembemsi bir parça inşallah düşmez7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünüm
Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgi7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünü12 dakika önce
Ay kendini üzme canım ya bence benimde transferim 24 ündeydi transfer gününü saymazsak bugün 5.günüm daha yani. Bende dün normal idrar testi yaptım negatif cıktı. Bugün hem normalinden hem erken gebelik olanından yaptım gene negatif cıktı ama daha çok erkeeen öyle yapıp moralini bozma kendini üzme benceeBende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgi
- 14 dakika önce
- Konu Sahibixxxcemre
- Favorilere Ekle
bugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için.önce kana karışıyorsa çıkan arkadaslarınn nasıl çıkıyor 6.gün idrarda .hiç anlamıyorum benimde olsa çıkardı diyorum nolur bi akıl verin
güzel sonuçlarınız olsun inşAllah umutsuz olmayınBende 5gunden beri test yapıyorum hepsi negatif bugün 8 günüm kan verdim sonucu bildiğim halde umutla bekliyorum
Amin ama çift çizgi bile göremedim bngüzel sonuçlarınız olsun inşAllah umutsuz olmayın
idrar tetsinde negatif görüp kanda pozitif olan çok var geç tutunmuştur bebeğiniz değer düşük olduğu için idrarda çımamış olabilir.Amin ama çift çizgi bile göremedim bn
Aynen bende çok okudum inşallah bizlerin de öyle pozitif sonuçlarımız oluridrar tetsinde negatif görüp kanda pozitif olan çok var geç tutunmuştur bebeğiniz değer düşük olduğu için idrarda çımamış olabilir.
inşAllah Rabbim gönlüne göre versinAynen bende çok okudum inşallah bizlerin de öyle pozitif sonuçlarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?