Embriyo transferi sonrası idrar testi

CAnım ne yaptın sonuç ne
7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünüm

Eklentiler

• 78F2BFF8-0AA7-4AF5-B3A5-650FB890976B.webp
    12 KB · Görüntüleme: 536
  • 8E792CBD-FA1E-444C-95AB-5BCF04D844DB.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 485
  • 378B4DC8-8621-44D1-9A39-79C08B6227DC.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 403
7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünüm
Üzülme canım bende düşük tehlikesi yaşıyorum yoğun kanamam var doktora gittik kese görünüyor dedi iğne yaptılar iki embriyo transfer edilmişti pıhtı geldi tuhaf birde pembemsi bir parça inşallah düşmez

7. Gün idrarda böyle çıktı 8. Gün kan verdim sadece 0 çıktı ve çok agladım doktor salı günü tekrar yapalım dedi 10. Gün ama bende ümit kalmadı canım çok üzgünü12 dakika önce
Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için.bende hayalet çizgi bile yok

Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için.önce kana karışıyorsa çıkan arkadaslarınn nasıl çıkıyor 6.gün idrarda .hiç anlamıyorum benimde olsa çıkardı diyorumnolur bi akıl verin

Ay kendini üzme canım ya bence benimde transferim 24 ündeydi transfer gününü saymazsak bugün 5.günüm daha yani. Bende dün normal idrar testi yaptım negatif cıktı. Bugün hem normalinden hem erken gebelik olanından yaptım gene negatif cıktı ama daha çok erkeeen öyle yapıp moralini bozma kendini üzme benceeTutunduysa stresten daha kötü olmasın bide yani kendini rahat bırak biraz bence canımm inşallaahh pozitifsindir

Ay kendini üzme canım ya bence benimde transferim 24 ündeydi transfer gününü saymazsak bugün 5.günüm daha yani. Bende dün normal idrar testi yaptım negatif cıktı. Bugün hem normalinden hem erken gebelik olanından yaptım gene negatif cıktı ama daha çok erkeeen öyle yapıp moralini bozma kendini üzme benceeTutunduysa stresten daha kötü olmasın bide yani kendini rahat bırak biraz bence canımm inşallaahh pozitifsindir

Kızlar benim dondurulmuş 3.gün transferi ve bugün 5.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok erken mi acaba diyorum ama pozitif görenler de var. Biraz korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…