- 19 Şubat 2020
- 31
- 8
- 6
- 43
Merhaba bana da Cumartesi iki adet 4.gün embriyo transferi yapıldı cumartesiyi saymazsak 6.hün yani dün idrar testi yaptım ve sonuç resimdeki gibi 12.gün kan vericek inşallah vardırİnşallah canım evet haklısın insan çok yipraniyor bu süreçte İnşallah güzel sonuç alırsın şu mübarek gün hayrına
Merhaba bana da Cumartesi iki adet 4.gün embriyo transferi yapıldı cumartesiyi saymazsak 6.hün yani dün idrar testi yaptım ve sonuç resimdeki gibi 12.gün kan vericek inşallah vardır
Var canım hayırlı olsun kan ver çıkarMerhaba bana da Cumartesi iki adet 4.gün embriyo transferi yapıldı cumartesiyi saymazsak 6.hün yani dün idrar testi yaptım ve sonuç resimdeki gibi 12.gün kan vericek inşallah vardır
Taze transfer mi yapıldı? Dondurulmuş embriyo muMerhaba bana da Cumartesi iki adet 4.gün embriyo transferi yapıldı cumartesiyi saymazsak 6.hün yani dün idrar testi yaptım ve sonuç resimdeki gibi 12.gün kan vericek inşallah vardır
İnşallahVar canım hayırlı olsun kan ver çıkar
Donduruldu 1ay bekledik dinlenmeye bırakıldıTaze transfer mi yapıldı? Dondurulmuş embriyo mu
Hayırlı olsun o zaman. Tazede igne yapıldığı icin yuksek çıkıyor yanıltmasın diyecektim. Oyle bir durum yokmusDonduruldu 1ay bekledik dinlenmeye bırakıldı
Dondurulmuşlar idrar testi erken belli ettiğini duymuştum peki belirti varmı gözüne çarpanDonduruldu 1ay bekledik dinlenmeye bırakıldı
Çok sağolun inşallah allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun o zaman. Tazede igne yapıldığı icin yuksek çıkıyor yanıltmasın diyecektim. Oyle bir durum yokmussağlıkla ilerlesin insallah
Kabızlık birde bugün adet günüm iki gün geçtiDondurulmuşlar idrar testi erken belli ettiğini duymuştum peki belirti varmı gözüne çarpan
Yarın test günü hastaneye gideceğizKabızlık birde bugün adet günüm iki gün geçti
İnşallah güzel haber alırsınKabızlık birde bugün adet günüm iki gün geçti
Güzel haberlerini bekliyoruzYarın test günü hastaneye gideceğiz
SağolunGüzel haberlerini bekliyoruz
İlk kan tedtimizi yaptırdık bugün sonuç pozitif yaradan mevlam anne olmak işten herkese nasip etsinGüzel haberlerini bekliyoruz
Çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahİlk kan tedtimizi yaptırdık bugün sonuç pozitif yaradan mevlam anne olmak işten herkese nasip etsin
gozunuz aydin ne güzel hangi kalite embriyo transfer edilmişti hatirliyor musunuzİlk kan tedtimizi yaptırdık bugün sonuç pozitif yaradan mevlam anne olmak işten herkese nasip etsin
Benden 17 tane yumurta toplandı 11tanesi 1.kalite döllenme oldu transfer edilen iki embriyoda 1.kalite transferin 11.günü kanda bthcg 199.2. 13.gün bugün 479 haftaya Cuma kese bakmak için çağırdı doktorumuzgozunuz aydin ne güzel hangi kalite embriyo transfer edilmişti hatirliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?