Embriyo transferi sonrası idrar testi

Subardagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
22
11
3
35
5.gün embriyosu transferinin 11.günündeyim bugun oglen idrar testi yaptim tek çizgi çıktı, 12.gun kan testimde sonuç pozitif olur mu? Idrar testi yanıltmış olabilir mi?

Ve belimde cok ağrı var sanki regl olucak gibi bacaklarıma ağrısı vuruyo..hakkımda hayırlısı olsun

Merhaba. Benimde transferimin yarın 10. Günü olacak ilk cocugumda tüptü dondurulmusla denedik bukez. Ama unutmusum 4 sene içinde :) yarın test yapıcam sabah ilk kızımdada yaptıgımda cıkmıstı silikte olsa

Merhaba. Benimde transferimin yarın 10. Günü olacak ilk cocugumda tüptü dondurulmusla denedik bukez. Ama unutmusum 4 sene içinde :) yarın test yapıcam sabah ilk kızımdada yaptıgımda cıkmıstı silikte olsa
Yaptiginiz mi test. Benim de 10.gunum Yarın kan vercem. Ama Korkuyorum sanki tutmadi diye

Merhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum

Eklentiler

• EC07FABC-D833-4018-AEDA-9BCEE3FF22B3.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 1.925
Merhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
kaçıncı gün embriyosu donmuşmu tazemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…