Adet oldunuz mu acabaVe belimde cok ağrı var sanki regl olucak gibi bacaklarıma ağrısı vuruyo..hakkımda hayırlısı olsun
Kan testi verdiniz mi5.gün embriyosu transferinin 11.günündeyim bugun oglen idrar testi yaptim tek çizgi çıktı, 12.gun kan testimde sonuç pozitif olur mu? Idrar testi yanıltmış olabilir mi?
Regl oldum malesefAdet oldunuz mu acaba
Kan testi yaptırdım negatif sonucum malesefKan testi verdiniz mi
Üzülme canım bir dahaki ne olur inşallah dondurulmuş embriyon var mıKan testi yaptırdım negatif sonucum malesef
Yaptiginiz mi test. Benim de 10.gunum Yarın kan vercem. Ama Korkuyorum sanki tutmadi diyeMerhaba. Benimde transferimin yarın 10. Günü olacak ilk cocugumda tüptü dondurulmusla denedik bukez. Ama unutmusum 4 sene içinde :) yarın test yapıcam sabah ilk kızımdada yaptıgımda cıkmıstı silikte olsa
Merhaba sabah yaptım ama bukez tek cizgi gördüm bende 10. Günüm yarın kan vericem artık cok sasırdım 2 embriyp transferim olmustuYaptiginiz mi test. Benim de 10.gunum Yarın kan vercem. Ama Korkuyorum sanki tutmadi diye
Yaa üzüldüm canım inşallah bir daha ki aya nasip olur sağlıklaKan testi yaptırdım negatif sonucum malesef
kaçıncı gün embriyosu donmuşmu tazemi?Merhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
5. Gün embrıyosu tazekaçıncı gün embriyosu donmuşmu tazemi?
kan verin bence en net sonucu kanda görürsünüz ben testte birşey göremedim malesef kan sonucunuz pozitif çıkar inşAllah5. Gün embrıyosu taze
Canim benim de ilk bebeğim tup bebekMerhaba arkadaşlar, bugün transferımın 10. Günü test yaptım ama bu sekılde hayali cızgı oluştu , sızce bıse var mıdır ? Yoksa negatıfmıdır? Umudumu kaybetmekte ıste ıstemıyorum
Canim benim de ilk bebeğim tup bebek
Ve bu şekilde
Yanı umudumu kaybetmemelıyımCanim benim de ilk bebeğim tup bebek
Ve bu şekilde idi
Canim benim de ilk bebeğim tup bebek
Ve bu şekilde
Yanı umudumu kaybetmemelıyımCanim benim de ilk bebeğim tup bebek
Ve bu şekilde idi
Inskan verin bence en net sonucu kanda görürsünüz ben testte birşey göremedim malesef kan sonucunuz pozitif çıkar inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?