Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl geciyo zamanın iyimisinBugün benim de transferim oldu ve ilk transferim bu , bakalım yatıyorum şimdi evde![]()
Aynı gün transfer olmuşuz nasıl geciyo ağrın falan oluyo muArkadaşlar bende 15 martta transfer oldum Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin![]()
Benim sabah kasiklarim ağrıdı adet olacak gibi ara ara yine ağrı oluyo bakalım hayirlisi inşallahBen de 13 mart kızlar. İlk gün belim ağrıdı eve geldim uyudum geçti. Şimdi tık yok beklemedeyim![]()
Iyiyim bir sorun yok gibi biraz akıntı oluyor ama bence kullandığım fitilden kaynaklı. Ara ara da şancı oluyor ama o da ilaç kullandığım ve adet olamadığım için bence. Sözlerin nasıl geçiyor kızlar neler yaşıyor herkesNasıl geciyo zamanın iyimisin
Yok canım bende hafif bel ağrım var oda zaten ilaçlardan oluyor şuan iyim sende nasıl durumlar benim ikinci transferim bu birinci olmadı inşallah bu olurAynı gün transfer olmuşuz nasıl geciyo ağrın falan oluyo mu
Bende çok yatmıyorum aynen ev işi değilde çorba falan yapıyorum yürüyorum evde sık sık bol su içiyorum inşallah hepimiz güzel sonuç alırızBen normal akışına bıraktım yatmıyorum ev işlerimi yapıyorum sadece çok ağır kaldırmıyorum
Valla canım aynı sende nasıl durumlarNasıl gidiyo kızlar![]()
Hemde nasıl zor Allah sonu güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahBenimde aynı bı değişiklik yok sabah olan kaşık ağrılarım devam ediyo beklemek çok zor ama![]()