Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 25 Mart 3. Gün embriyosu ama bana çok şans tanımadı doktorum
Amin canım herşey Allahtan biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah’ın taktiriBana kaliteden yana bı sıkıntı görmedi ama kistler yüzünden işte Allah ne derse o olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kizlar
Amin canımOlmaması da dünya sonu değil ne yapalım Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bende öyle bişey yok ilk ikigün kasık ağrısı oldu sadece belirti olmayınca da korkuyo insan ya tutmadı mi acaba diyeMerhaba,transfer günüm 16 mart.2 tane blastokist transferi oldu. Doğal siklus denendi bu sefer.
Şimdiye kadar 3 transfer yaptırdım, ilkinde pozitifi gördüm kalp atışını duymadan düşük oldu,ikincisinde tutunmadılar. Doktor bu sefer doğal siklus deneyeceğim dedi... Öyle yaptık bakalım bekliyoruz. Ara sıra heyecanlanıyorum.
Yarım saat en fazla 1 saatte bir koştur koştur tuvalete gidiyorum. Siz de öyle misiniz?
O kadar çok kasığım ve belim ağrıyorki... Ağrı olsa ayrı telaş, olmasa ayrı telaş yaşıyor insan gerçekten.Bende öyle bişey yok ilk ikigün kasık ağrısı oldu sadece belirti olmayınca da korkuyo insan ya tutmadı mi acaba diye
Merhaba,transfer günüm 16 mart.2 tane blastokist transferi oldu. Doğal siklus denendi bu sefer.
Şimdiye kadar 3 transfer yaptırdım, ilkinde pozitifi gördüm kalp atışını duymadan düşük oldu,ikincisinde tutunmadılar. Doktor bu sefer doğal siklus deneyeceğim dedi... Öyle yaptık bakalım bekliyoruz. Ara sıra heyecanlanıyorum.
Yarım saat en fazla 1 saatte bir koştur koştur tuvalete gidiyorum. Siz de öyle misiniz?
Test günün ne zaman canım benim ilk denemem fazla tecrubemde yok belirti olsa dert olmasada dert dediğin gibiO kadar çok kasığım ve belim ağrıyorki... Ağrı olsa ayrı telaş, olmasa ayrı telaş yaşıyor insan gerçekten.
25i test günüm.Test günün ne zaman canım benim ilk denemem fazla tecrubemde yok belirti olsa dert olmasada dert dediğin gibi
Transfer öncesi azitro veriyor doktor aslında iltihap olmaması için ama bu kadar sık tuvaleti ona bağlıyorum. Erken gebelik belirtisi sanmıyorum böyle birşey olsun. Pek belirti arayışında da değilim açıkçası. Merak ettim hiç bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba diyegebelik haftası ilerledikçe yani bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor bu sebeple insan çok sık koşuyor tuvalete fakat bu kadar erken neden olur bilemedim![]()
Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız![]()
Al bende de oladar canım bende öyleyim belirtim yok bu defa ilkinde adet olacak gibi ağrım olurdu bu defe ara da oluyorBende öyle bişey yok ilk ikigün kasık ağrısı oldu sadece belirti olmayınca da korkuyo insan ya tutmadı mi acaba diye