Teşekkür ederimBenim de olmuştu, işlem esnasında zedelenme vs oluyor sanırım.
Spekulumu takarken falan
Merhabalar bende 25 Haziran da transfer oldum. İlk gün pembemsi kanama olabilir dediler. Kırmızı kan olursa mutlaka arayın dediler. Bence normal bir durum içiniz rahat olsunTeşekkür ederimbenim bu 3. Transferim. İlk 2 sinde olmamıştı o yüzden ilk gün pembe kan görünce acaba dedim hiç mi tutmadı baya bir endiselendim. 5. 6. Günler için normal diyorlar yerleşme kanaması olarak. Çok sağolun için rahatladı biraz olsun umarım dizinde olumlu geçmiştir süreciniz
Benim de bugün 5.günüm transferde :)Teşekkür ederimbenim bu 3. Transferim. İlk 2 sinde olmamıştı o yüzden ilk gün pembe kan görünce acaba dedim hiç mi tutmadı baya bir endiselendim. 5. 6. Günler için normal diyorlar yerleşme kanaması olarak. Çok sağolun için rahatladı biraz olsun umarım dizinde olumlu geçmiştir süreciniz
Merhabalar bende 25 Haziran da transfer oldum. İlk gün pembemsi kanama olabilir dediler. Kırmızı kan olursa mutlaka arayın dediler. Bence normal bir durum içiniz rahat olsun
Benim de bugün 5.günüm transferde :)
İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız
Klinikte tedavi görüyorum o yüzden şehir hastanelerindeki süreci tam bilmiyorum arkadaşım. Randevu almışsiniz kadın hastalıkları ve doğum uzmanı zaten sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Öncesinde bazı testler de isteyebilir, herkesin farklı tedaviye ihtiyacı oluyor. inşallah kolaylıkla ilerlerMerhabalar ben 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor etlik şehir hastenesine tüp bebek için başvurmaya gideceğim ama daha önce hiç başvurmadım tüp bebek için kadın doğuma randevu aldım sadece ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor anlatırsanız sevinirim çok doktara gittim herşey yolunda dediler sadece Ocak ayında çatlatma iğnesi oldum sonuç alamadım lütfen bana detaylı anlatım yaparmısnz
Siz nerde yaptırıyorsunuz şehir ve klinik olarak üçreti nedir eğer iyiyse ve üçret olarak zorlamazsa orayı değerlendirmek isterim çok korkuyorum çok endişeliyim teşekkür ederim bu aradaKlinikte tedavi görüyorum o yüzden şehir hastanelerindeki süreci tam bilmiyorum arkadaşım. Randevu almışsiniz kadın hastalıkları ve doğum uzmanı zaten sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Öncesinde bazı testler de isteyebilir, herkesin farklı tedaviye ihtiyacı oluyor. inşallah kolaylıkla ilerler
Evet taze kan değildi çok şükür, daha teste 11 gün var ya ilk başta beklenmeyen birşey olunca aklı çıkıyor insanınKirmizi kanama olmadigi surece lekelenmenin her turlusu okey denmisti bana transfer surecinde. Kirmizi ve yogun kanama icin haberdar etmemi istemislerdi bir tek:)
Özel mesaj olarak paylaştım. Endişe etmek çok normal ama her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız, olumlu düşünmeliyiz. Görüyorsunuz bende leke görünce çok panikledim ister istemez oluyor sizi çok iyi anlıyorum. Dileğim duam bebis haberleri hepimiz icin kolaylıkla gelsinSiz nerde yaptırıyorsunuz şehir ve klinik olarak üçreti nedir eğer iyiyse ve üçret olarak zorlamazsa orayı değerlendirmek isterim çok korkuyorum çok endişeliyim teşekkür ederim bu arada
Kızlar selamlar
Her şey yolunda giderse ay sonu transfer olacağım ya da ağustos başı.Transfer sonrası bir kaç gün sonra tatile gidilebilir mi doktora da soracağım denize az girip havuza hiç girilmeyecek şekilde.Böyle bir deneyimi olan var mı? Dondurulmuş embriyo transferi olacak ilk denemem doktor gitme derse gitmicem tabi.Sürekli evde olmakta istemiyorum
Transfer öncesi bile tatilde ne havuza ne denize girmedim. Transfer sonrası çok daha hassas bir süreç ben girmezdim ama yine de doktorunuza danışın
Merhaba bende 10 unda oldum. Saçma gelicek belki ama ben hiç bişey hissetmiyorum belirti aramak saçma belki ama yani bişeyler yanlış gidiyomuş gibi bi his sizde durumlar nasıl?Ben 2gun önce transfer oldum doktorum kendını yorma çokta yatma dedı fakat bu dönem havuz denız vs önermıyorum dedi riske atmamak lazım
Şuan belirtiler için bence çok erken inşallah güzel haberi alırız hepimiz Allah büyüktür benım 6.denemem ve yaşım 40 ilkkez tedavım transfer aşamasına geldi yıllar sonra asla vazgeçmek yok bebişlerimiz bıze sımsıkı tutunacaktırMerhaba bende 10 unda oldum. Saçma gelicek belki ama ben hiç bişey hissetmiyorum belirti aramak saçma belki ama yani bişeyler yanlış gidiyomuş gibi bi his sizde durumlar nasıl?
Birbirimize dua edelim miŞuan belirtiler için bence çok erken inşallah güzel haberi alırız hepimiz Allah büyüktür benım 6.denemem ve yaşım 40 ilkkez tedavım transfer aşamasına geldi yıllar sonra asla vazgeçmek yok bebişlerimiz bıze sımsıkı tutunacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?