• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyoları doldurulanlar ve histereskopi olanlar

burge

Bismillahirrahmanirrahim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
244
0
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar.
Mart ayında tedavim başladı Fakat transferim olmadı. Doktroum endometrium tabakasını çok uygun bulmadığı için 4 tane embriyo donduruldu. Histereskopi oldukatan sonra transfer gerçekleşecek inşallah. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
Sevgiler....

Merhaba arkadaşlar.
Mart ayında tedavim başladı Fakat transferim olmadı. Doktroum endometrium tabakasını çok uygun bulmadığı için 4 tane embriyo donduruldu. Histereskopi oldukatan sonra transfer gerçekleşecek inşallah. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
Sevgiler....

merhaba tatlım aynı durumu yaşadım bende kalınlaşma olmadığı için Histereskopi yaptırdım yapışıklık tespit edildi ve sorun operasyon sırasında giderildi 2 ay sonra yapıldı transferim dondurulmuşlarla 3 tane konuldu 3 üde tuttu fakat düşük yaptım sonrasında 2. denemem yine dondurulmuştu bu seferde negatif geldi sonucum mayısta 3. denemeyi yapıcaz inşallah Allah kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back