Zaten ev sahibinden kiralark2n hicbir şey alınmıyor ki. Ücret yani. Öyle bir konuşmuş ki. Sanki herkesten alıyor da sizden almayacak gibi.
Peki birkaç emlakçıya aynı anda vermem sıkıntı olmaz değil miBence emlakçıya verin. Sürekli git gel ev göstermekle uğraşmazsınız.
Emlakcı karsı taraftan alacak.Arkadaşlar evimi kiraya vereceğim çok anlamıyorum bu işlerden. Sahibinden e koydum. Emlakçılar arayıp duruyor. Bir tanesi hiçbirşey talep etmeden ilgileniriz evinizle dedi. Diğeri de illa biz ilgilenelim temiz olur sözleşmenizi yaparız filan diyor. Komisyon ücretini sormadım. Açıkçası emlakçılara da güvenemiyorum. 2 hafta sonra taşınıyorum uzaktan yönetmek zor olacak. Ne yapsam bilemedimEmlakçıya vermek mantıklı mı?
Uğraşacak vaktiniz varsa elden kiraya verip bir aileyi daha emlakçı teröründen koruyabilirsinizHa yok uğraşacak vaktiniz yoksa da yapacak bişey yok mecbur verin. Uzaktaysanız zaten evi gösterme vs. Emlakçı daha iyi uğraşır vermeniz mantıklı gibi
Aynı anda emlakçılarla çalışamazsınız sözleşme yaparlar kuralı budur
komisyonu sizden degil karşı taraftan alacaklarArkadaşlar evimi kiraya vereceğim çok anlamıyorum bu işlerden. Sahibinden e koydum. Emlakçılar arayıp duruyor. Bir tanesi hiçbirşey talep etmeden ilgileniriz evinizle dedi. Diğeri de illa biz ilgilenelim temiz olur sözleşmenizi yaparız filan diyor. Komisyon ücretini sormadım. Açıkçası emlakçılara da güvenemiyorum. 2 hafta sonra taşınıyorum uzaktan yönetmek zor olacak. Ne yapsam bilemedimEmlakçıya vermek mantıklı mı?
Çok kişiye anahtar vermeniz sıkıntı olabilir. Bir de komisyon alamayan emlakçı çirkefleşebilir. İş yapacağınız kişilere bağlı.Peki birkaç emlakçıya aynı anda vermem sıkıntı olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?