Emme sorunu yardım edin

Canım göğüs ucu kalkanı acıyı azaltmiyor bebek rahat yakaliyor diye ise yarıyor.
Göğsün aciyorsa acı devam ediyor çünkü kalkanın uc haznesine senin göğüs ucuna girip çıkıyor bebek emdikce bu da acıyı azaltmak yerine ayrı bir alışma / acı süreci başlatıyor.

Ben böyle tecrübe ettim. :)

Ama göğüs ucu olmayanlara şiddetle tavsiye ederim. Hem bebiş emebiliyor hem de göğüs ucun oluşuyor kısa zamanda.

Bir not daha :
Göğsün aciyorsa yara falan varsa manuel ya da elektrikli pompa ile sağmak da aynı acıyı veriyor.

Hatta pompanın ucu göğsünün ucundan geniş olduğundan tam kavramiyor bebek ağzı gibi ,o yüzden daha çok bile aciyabiliyor.
Ama yeni anneyken sütun artıp göğsün boşalması için sağmak şart.
Ben canım yansa da sagdim.

Ama sakın yüksek devirde sağma mahvolur Sun:)

Bu yazdıklarım korkutmak sakin hepsi geçici şeyler.
Daha önce demiştim biraz sabredin ve keyfe dönüşüyor:)

bizim birazcık daha zamanımız var. Hepsini tecrübe edicez. Bakalım neler yasayacagiz. ben hergün gögüslerim icinde Mustela kullanıyorum. Belki yara olmaz, 7 aydır nemlendiriyorum, günde 2 kere nemlendirmeyede devam edicem dogum sonrasına ve hatta daha sonrasinda da.

Arkadaşlar 1 aylık anneyim herşey çok güzel gidiyordu ama 1 haftadır ne olduysa oğlum damakları ile var gücüyle göğüs uçlarımı ısırmaya başladı. Yastıkları sıkarak ağlayarak emziriyorum. Yara oldu çok canım yanıyor.. Sabretmeye çalışıyorum. Çoğu insan bunun geçici olduğunu ve geçeceğini yazmış. Umudum o yönde :) bir de sezeryan konusuna dip not yapayım ; dr'ların üstünde o kadar çok baskı var ki. Sadece son birkaç ay içinde normal Doğuma zorladıkları için bebeğin zarar gördüğü kaç tane Doğum haberi okudum. Maalesef doktorlara da kızamıyorum, bu kadar özel ve hayati bir konuda onlara baskı yapanların vebali. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…