• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Empati kuramayan, anlayışsız bir düşman gibi görüyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla ve asla değil. İlk günlerdeki mi gerçekti şimdiki mi gerçek ? Ben hayaller mi gördüm ? O insan nasıl bu kadar değişebilir ? Bir sürü sorum var. Sormaya korkuyorum soramam da. Öfke anında tek istediği benim yorum yapmayıp susmam ama bu da hoş değil neden susayım ben o kontrol edemiyor evet ben dizginleyebilirim derken olan hep bana oldu.
Ona göre ben empati kuramıyorum ben anlamıyorum. Kendisi de yeni öğrendiğini söylüyor ama ben hiç yapamıyormuşum. Kaldı ki başkası olsa daha ilk tartışmada kaçar giderdi ben hep şans verdim.
Bakın ilk zamanlarda iki taraftaki duygu yoğunluğundan dolayı olumsuzluklar gorulemeyebiliyor.Aşkin gözü kördür dedikleri bu işte.Ask kalbe girince beyin devre dışı kalıyor.Ne zaman ayakların yere basiyor o zaman büyü bozuluyor.Ask,karşımızdaki insanı olduğundan farklı gösterebilir.Cok özel ve kusursuz gibi..Siz çok sevmiş,değer vermiş ve vazgeçilmez olduğunu hissettirmissiniz.Yani sevgilinizi idolleştirmissiniz.Cok sevdiğiniz içinde iyi özelliklerine odaklanmissiniz.Ve diğer bir sorunda biz kadınlar genellikle çok anaç ruhluyuz.Dogamiz gereği sanırım.Sevdigimiz adami annesi gibi sahipleniyoruz.O role giriyoruz.Belki de en büyük hatamız bu.Daha sonra da hayal kırıklığı yaşıyoruz.

İğrenç, çocuklar bu ruh hastasına mı emanet😡😡
Öğretmen değil, öğretmen yetiştiriyor akademik alanda calısıyor kendisi. Ama bu bana davranış şekli olan insan iş hayatında ortamında asla böyle değil asla. Öğrencileri de diğer hocalar da aşırı sevgi ve saygı duyuyorlar ona. İşinde çok özenli mükemmelliyetçi. Hocalarıyla konusmalarına çok şahit oldum.

Bunlar da var işte, yahu diyorum bu adam çevreye böyle bana neden farklı?

Öğretmen değil, öğretmen yetiştiriyor akademik alanda calısıyor kendisi. Ama bu bana davranış şekli olan insan iş hayatında ortamında asla böyle değil asla. Öğrencileri de diğer hocalar da aşırı sevgi ve saygı duyuyorlar ona. İşinde çok özenli mükemmelliyetçi. Hocalarıyla konusmalarına çok şahit oldum.

Adamla devam etmeye kararlısınız. O zaman sorun da yok. Ne söyleyelim size?🧐

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈

Neyse Allahtan çoktan Avrupaya vınladım akademi diye kafası kopmuş tiplerle muhattap olmuyorum🤦‍♀️🤦‍♀️Türk toplumunu abuk subuk tipler bastı iyice 2nizin de kafa yanmış gitmiş sakın ayrılıp normal insanların da başını yakmayın

Şiştim mesajlarınıza cidden.

Hastalık için bile sizi suçluyor, hangi ortamda, kimden kapmış Allah bilir ama orada bile arıza çıkarıyor.

Siz hala bu nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Azıcık saygı duyun kendinize yahu.

Valla suçlu en son ben çıkıcam galiba o yüzden bu konudan kaçyrm😱🙈🤦‍♀️

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈🙈

Neyse Allahtan çoktan Avrupaya vınladım akademi diye kafası kopmuş tiplerle muhattap olmuyorum🤦‍♀️🤦‍♀️Türk toplumunu abuk subuk tipler bastı iyice 2nizin de kafa yanmış gitmiş sakın ayrılıp normal insanların da başını yakmayın

Avrupa'ya vınlamış olmanıza sizin adınıza sevindim, övünebileceğiniz bir özellik elde etmişsiniz. Yorumlarınızın genelinde yermekten ve küçümsemekten farklı bir yaklaşımda bulunmadığınız için rahatlıkla yazıyorum. Bir daha yorum yazmazsanız sevinirim kaldı ki isminiz o kadar tanıdık geliyor ki her ne var ne yok diye baktığımda aşina olmuşum isminize, burada bu kadar vakit geçiriyorsanız sizin de kafanızın yanmış olması muhtemel ki bu kadar egolu yorumlar yapabiliyorsunuz.

Kafam yanmış olabilir, psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyor olabilirim ama kimse gelip bana sakın ayrılıp normal insanların başını yakmayın diyemez, haddinizi bilin.

Avrupa'ya vınlamış olmanıza sizin adınıza sevindim, övünebileceğiniz bir özellik elde etmişsiniz. Yorumlarınızın genelinde yermekten ve küçümsemekten farklı bir yaklaşımda bulunmadığınız için rahatlıkla yazıyorum. Bir daha yorum yazmazsanız sevinirim kaldı ki isminiz o kadar tanıdık geliyor ki her ne var ne yok diye baktığımda aşina olmuşum isminize, burada bu kadar vakit geçiriyorsanız sizin de kafanızın yanmış olması muhtemel ki bu kadar egolu yorumlar yapabiliyorsunuz.

Kafam yanmış olabilir, psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyor olabilirim ama kimse gelip bana sakın ayrılıp normal insanların başını yakmayın diyemez, haddinizi bilin.

Evet sizin konudan beynim yandı maalesef şu an

Akademisyen olduğunu söyleyen biri, öğretmen birine toplum içinde bağırıp çağırıyor, tepinip gözlüğünü kırıyor diğer taraf da öylece pasifçe dinliyor. Toplumda normal insan kalmadı mı arkadaş🙄

En vahimi 2niz de sağlıksızsınız ve 2niz de insan yetiştiriyorsunuz gerçekten korkutucu😶 Psikolojik problemli insanlara eğitim işleri emanet edilmemeli bir noktada bence.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X