- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
- 333
bunu söylediğinde dişlerimi sıktım gülmemek için. onun gözünden ateş çıkarken gülmeyi göze alamadım.Adama bak sanırsın Serengetide ceylan avliyor da avimla arama girme diyor. Deli galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu söylediğinde dişlerimi sıktım gülmemek için. onun gözünden ateş çıkarken gülmeyi göze alamadım.Adama bak sanırsın Serengetide ceylan avliyor da avimla arama girme diyor. Deli galiba
Bakın ilk zamanlarda iki taraftaki duygu yoğunluğundan dolayı olumsuzluklar gorulemeyebiliyor.Aşkin gözü kördür dedikleri bu işte.Ask kalbe girince beyin devre dışı kalıyor.Ne zaman ayakların yere basiyor o zaman büyü bozuluyor.Ask,karşımızdaki insanı olduğundan farklı gösterebilir.Cok özel ve kusursuz gibi..Siz çok sevmiş,değer vermiş ve vazgeçilmez olduğunu hissettirmissiniz.Yani sevgilinizi idolleştirmissiniz.Cok sevdiğiniz içinde iyi özelliklerine odaklanmissiniz.Ve diğer bir sorunda biz kadınlar genellikle çok anaç ruhluyuz.Dogamiz gereği sanırım.Sevdigimiz adami annesi gibi sahipleniyoruz.O role giriyoruz.Belki de en büyük hatamız bu.Daha sonra da hayal kırıklığı yaşıyoruz.Asla ve asla değil. İlk günlerdeki mi gerçekti şimdiki mi gerçek ? Ben hayaller mi gördüm ? O insan nasıl bu kadar değişebilir ? Bir sürü sorum var. Sormaya korkuyorum soramam da. Öfke anında tek istediği benim yorum yapmayıp susmam ama bu da hoş değil neden susayım ben o kontrol edemiyor evet ben dizginleyebilirim derken olan hep bana oldu.
Ona göre ben empati kuramıyorum ben anlamıyorum. Kendisi de yeni öğrendiğini söylüyor ama ben hiç yapamıyormuşum. Kaldı ki başkası olsa daha ilk tartışmada kaçar giderdi ben hep şans verdim.
Öğretmen yetiştiriyormuş bu adam birde teee allahım. Av görüyor kızdığı insanlarıAdama bak sanırsın Serengetide ceylan avliyor da avimla arama girme diyor. Deli galiba
Kendisi de öğretmen yetiştiren bir meslek grubundan, iş hayatında aldığı saygıyı sevgiyi görseniz bu adam aynı adam mı dersiniz.
Adam tarzan gibi elinde ok ava çıkmış canlandı gözümdeİğrenç, çocuklar bu ruh hastasına mı emanet![]()
Öğretmen değil, öğretmen yetiştiriyor akademik alanda calısıyor kendisi. Ama bu bana davranış şekli olan insan iş hayatında ortamında asla böyle değil asla. Öğrencileri de diğer hocalar da aşırı sevgi ve saygı duyuyorlar ona. İşinde çok özenli mükemmelliyetçi. Hocalarıyla konusmalarına çok şahit oldum.İğrenç, çocuklar bu ruh hastasına mı emanet![]()
Adamla devam etmeye kararlısınız. O zaman sorun da yok. Ne söyleyelim size?Öğretmen değil, öğretmen yetiştiriyor akademik alanda calısıyor kendisi. Ama bu bana davranış şekli olan insan iş hayatında ortamında asla böyle değil asla. Öğrencileri de diğer hocalar da aşırı sevgi ve saygı duyuyorlar ona. İşinde çok özenli mükemmelliyetçi. Hocalarıyla konusmalarına çok şahit oldum.
Bunlar da var işte, yahu diyorum bu adam çevreye böyle bana neden farklı?
Öğretmen değil, öğretmen yetiştiriyor akademik alanda calısıyor kendisi. Ama bu bana davranış şekli olan insan iş hayatında ortamında asla böyle değil asla. Öğrencileri de diğer hocalar da aşırı sevgi ve saygı duyuyorlar ona. İşinde çok özenli mükemmelliyetçi. Hocalarıyla konusmalarına çok şahit oldum.
Bunlar da var işte, yahu diyorum bu adam çevreye böyle bana neden farklı?
Şiştim mesajlarınıza cidden.
Hastalık için bile sizi suçluyor, hangi ortamda, kimden kapmış Allah bilir ama orada bile arıza çıkarıyor.
Siz hala bu nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Azıcık saygı duyun kendinize yahu.
Neyse Allahtan çoktan Avrupaya vınladım akademi diye kafası kopmuş tiplerle muhattap olmuyorumTürk toplumunu abuk subuk tipler bastı iyice 2nizin de kafa yanmış gitmiş sakın ayrılıp normal insanların da başını yakmayın
Avrupa'ya vınlamış olmanıza sizin adınıza sevindim, övünebileceğiniz bir özellik elde etmişsiniz. Yorumlarınızın genelinde yermekten ve küçümsemekten farklı bir yaklaşımda bulunmadığınız için rahatlıkla yazıyorum. Bir daha yorum yazmazsanız sevinirim kaldı ki isminiz o kadar tanıdık geliyor ki her ne var ne yok diye baktığımda aşina olmuşum isminize, burada bu kadar vakit geçiriyorsanız sizin de kafanızın yanmış olması muhtemel ki bu kadar egolu yorumlar yapabiliyorsunuz.
Kafam yanmış olabilir, psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyor olabilirim ama kimse gelip bana sakın ayrılıp normal insanların başını yakmayın diyemez, haddinizi bilin.