• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Empati kuramayan, anlayışsız bir düşman gibi görüyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor doğru demiş, adam hayat kadınından kaptıysa doktor ne yapsın??

Su tek cumle bile sizden olmadigini kanitliyor. Bu adam kendi sucunu size yikarak, kendi odeyemedigi bedeli odetme cabasinda. Lutfen manipule olmayin. Heeeryerden engelleyin sesini bile duymayin. Ya jinekolog sizde yuzeyde sigil olsa gorur zaten. Smear alamadigi icin net bir sey soyleyememis. Yasiniz kac bilmiyorum ama ileride gecirdiginiz bir kac aya bile uzulursunuz kendimden biliyorum. En kotu ihtimal sizden bile kapmis olsa korunsaymis!!! ki bu isin sizinle ilgisi olmadina yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Hayat kadını olayında şunu demek istiyor; doktor sormuş havuz hamam vs gittin mi hayır demiş kız arkadaşın var mı diye sormuş var ama cinselliğimiz tam anlamıyla yok demiş, sonra bana dedi ki doktorun suratı düştü. sana laf atmamak için bana hayat kadınına gitme dedi, ben bu hallere düştüm senin eski sevgilinin virüsü yüzünden diyor. doktorun karşısında kıpkırmızı olan benim diye söylendi durdu. yahu bende siğil hiç çıkmadı ömrü hayatımda, kaldı ki eski sevgilim zaten öpüşmeyi bilmeyen insandı kimseyle bişey yaşamadığına adım kadar eminim.

Daha önce konularım oldu akıl aldım fikir danıştım kendimi davranışlarımı düzenleyip yoluma ve ilişkime devam etmeye devam ettim. Fakat artık psikolojik destek alacak kıvama geldim yapamıyorum, kendimi sürekli herşey için suçlamaktan, benim yüzümden bu halde demekten, onu bitirdim ve herşeyin sebebi benim demekten yoruldum. Yaşadıklarım gerçek mi algım mı değişti bilmiyorum lütfen bana destek olun lütfen.

Karşımdakinin gerçekten bir narsisist olduğunu düşünüyorum, çok kitap okudum videolar izledim evet bu o diyorum. Ama söylediği şeylerde o kadar kendime vicdan yapıyorum ki bu kadar hassas düşünen biri nasıl narsisist olsun derken buluyorum kendimi. Destek alacağımı söylediğimde doktor narsist birey arana mesafe koy diyecek dedi, sonrasında sen neler yaşadın neler yaşıyorsun demez kimse hemen kendini kurtarmaya bakar dedikçe kendime tekrar kızdım.

- Kendisi çok dengesiz, benden ne istediğini kendi bile bilmiyor. Fakat ben bişey yaptığımda hep yapmadığım diğer ihtimali yapmam gerektiğini söylüyor. Evlilik durumları daha ilişkinin 3 4 ayında gelişti tüm birikimini coinlerle değerlendirdi şuan çöküşte bunda bile destek olmadığımı söylüyor ama bu kişi bana maddi durumlar hakkında sakın yorum yapma dedi. Şimdi neden yapmadığımı sorguluyor. Büyük kavga etmiştik yanına gidecektim asla gelme istemiyorum dedi yalnız kalmam gerek dedi gitmedim şimdi neden gelmemişim ben bunu yüzüme vuruyor. Ara verdik kendime network hesabı açtım ve paylasımlara başladım, o hastayken bitap haldeyken ben nasıl iş düşünürmüşüm bu kadar bencilmişim bunu söylüyor. Kaldı ki bu hastalığının en başından beri yanına geleyim destek olayım diyen bendim ama beni istemedi doktora gitti doktorun dediğini sordum seni ilgilendirmez dedi. Kaygı bozukluğu olduğunu söylüyor zamanında terapi almış bununla ilgili. Var olan hastalık da genital siğil, yakar biter geçer. Eski sevgilimin bana benim de ona bulaştırdığımı düşünüp acımasızca suçluyor beni... Ve daha neler neler..

Ona sorsak herşeyin sebebi benim ben bu hale getirdim onu psikolojik, maddi,manevi. Ama ben kendime bakıyorum hayat dolu, ona aşık, yaşama sevinci olan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadındım. Ne hale geldim kendimi suçlamaktan. Tüm dostlarım benim nasıl empati kurabilen insanlık dolu hümanist ve yumuşak karakterli biri olduğumu söyler kaldı ki dönüp kendime bakınca ben ne yaptım bu çocuğa diyorum hep. Evet kendimi çok geri çektim aramadım sormadım yazmadım ama bunu hep o istedi o itti beni. Şimdi bunları sorguluyor kendince sevgisiz ben oldum sözde sevgili ben oldum. O bizim için uğraşmış ama ben hiç bişey yapmamışım.

Algım çok değişti çok dengesizleştim çok. Bana bi yol çare ne olur lütfen. Özetin özeti bu yazdıklarım.
İnanın narsist kişilikle birlikte olmanın mutlu bir sonucu zaten olamazdı..hayatın merkezinde sanırlar kendilerini ve bir suluk gibi bütün enerjini emer..birde suçlu sen olursun...avuçlarının içine okadar alırki seni sende inanırsın buna ve kendini herşey için suçlarsın. Seni kendi amaçları doğrultusunda manipüle eder..hiç anlamazsın bile neye uğradığını şaşırsın. Bence ondan çooooookkkk uzaklara gidip kafanı toparlayıp önüne bakmalısın..maalesef bu tür kişilikler tedaviyle bile düzelmezler çünkü bir hamurun mayalandığı gibi bu şekilde oluşmuşlardır. Cesaretini topla! ve bundan fazlasını hak ettiğini düşünüp uzaklaş!

ahhhh :KK43:
ben de öyle oldum ben de. ne desem diye 25256 kere düşünüyorum yapıyorum. bişey soruyor şuraya gidelim mi ne yapalım diye öyle kararsız kalıyorum ki kızar mı şunu mu yapsak bunu mu yapsak desem diye düşünürken daha da sinirleniyor kararsızmışım diye.
Siz bu insanla evli misiniz

hayır değilim, iyi ki de değilim.
ona kalsa daha 2.ayda beni ailenle tanıştır diyordu
O zaman lütfen ama lütfen bitirin .Bir ilişki de güvende hissetmek çok ama çok önemli .Size vereceği ilgi alaka zatenn olması gereken şeyler .ama size sürekli kendinizden şüphe ettiren biriyle yaşadığınız şey iliski değil eziyet olur .

Duruşuyla, kariyeriyle, yaşayış tarzı, hobileri, dış görünüşüyle tam benim istediğim bir insandı o . Bu tanımadan önceki düşüncelerim.
İlk 3 ay hayatımın en güzel aylarını yaşadım hepsi perçinlendi.

Sonrası çok karışık. Evlenme moduna soktu ilişkiyi ben çok hızlı diye düşünürken kendimi işin içinde buldum, kendisini maddi anlamda yetersiz gördüğü için ben mobilya sitesine baksam bile bunlara bakıp bakıp durdun yanımda herşeyin en güzeli olsun istiyorsun ben sana herşeyi verebilmek için bu haldeyim battım birikimlerim çöp oldu gitti diyerek beni üzüyor.. kaldı ki mobilyaya da birlikte baktık..
bende salaklık boş hayaller kurdum kurdurdu bana peri masalıymış hepsi filmlerde. peri masalı gibi başlayan yere basmadan uçan ilişkilerin sonu bu işte.
sevgiye ilgiye aç değilim güzel bir ailede yetiştim hepsi sağ ve yanımda. bu halde olduğumu bilseler beni asla affetmezler.
Ama sevgi bu değil ki..Bir kere aranızda saygi yok.Sevgi sizin elimizde değildir ve dozu zamanla değişebilir.Ama saygi bizim elimizdeki.Sizin ona duyduğunuz saygi kadar onun size gösterdiğini göremiyorum.Hep aşağılama,suçlama,beceremediği şeylerin faturasını size kesme.Ilk gün ki haliyle şimdiki hali aynı mı?Bir düşünün.Tartisirken bile dengesini koruyamayan bir insandan bahsetmissiniz.O,en ufak şeyleri büyütüp sorun çıkaran taraf olmuş,siz ise her şeyi içine atıp,alttan alan,ağzımızın tadı bozulmasın diyen taraf.Sizce iki davranışta sağlıklı mi?En son ne zaman güzel vakit geçirdiniz hatırlıyor musunuz?Siz düşman değilsiniz,aynı takimdasiniz.Bu da BEN demekten ziyade BİZ diyebilmektir.Ama sevgilinizin bildiği tek dil Ben.Empati kurmak,karşındaki insana değer verdiğini göstermek,kendini onun yerine koymak çok kıymetli bir şey.Ama bu ilişkide empati kurabilen tek kişi sizsiniz.

Hayat kadını olayında şunu demek istiyor; doktor sormuş havuz hamam vs gittin mi hayır demiş kız arkadaşın var mı diye sormuş var ama cinselliğimiz tam anlamıyla yok demiş, sonra bana dedi ki doktorun suratı düştü. sana laf atmamak için bana hayat kadınına gitme dedi, ben bu hallere düştüm senin eski sevgilinin virüsü yüzünden diyor. doktorun karşısında kıpkırmızı olan benim diye söylendi durdu. yahu bende siğil hiç çıkmadı ömrü hayatımda, kaldı ki eski sevgilim zaten öpüşmeyi bilmeyen insandı kimseyle bişey yaşamadığına adım kadar eminim.

Ablacım havuz mavuz hikaye bu hastalıklar %99.9 cinsel yolla bulaşır. Senden bulaşmamış kesinlikle ee hayat kadınından kapmış işte, doktor doğrusunu söylemiş ne desin bu doktor?? Yani sence nerden kaptı bu adam?

Ama sevgi bu değil ki..Bir kere aranızda saygi yok.Sevgi sizin elimizde değildir ve dozu zamanla değişebilir.Ama saygi bizim elimizdeki.Sizin ona duyduğunuz saygi kadar onun size gösterdiğini göremiyorum.Hep aşağılama,suçlama,beceremediği şeylerin faturasını size kesme.Ilk gün ki haliyle şimdiki hali aynı mı?Bir düşünün.Tartisirken bile dengesini koruyamayan bir insandan bahsetmissiniz.O,en ufak şeyleri büyütüp sorun çıkaran taraf olmuş,siz ise her şeyi içine atıp,alttan alan,ağzımızın tadı bozulmasın diyen taraf.Sizce iki davranışta sağlıklı mi?En son ne zaman güzel vakit geçirdiniz hatırlıyor musunuz?Siz düşman değilsiniz,aynı takimdasiniz.Bu da BEN demekten ziyade BİZ diyebilmektir.Ama sevgilinizin bildiği tek dil Ben.Empati kurmak,karşındaki insana değer verdiğini göstermek,kendini onun yerine koymak çok kıymetli bir şey.Ama bu ilişkide empati kurabilen tek kişi sizsiniz.
Asla ve asla değil. İlk günlerdeki mi gerçekti şimdiki mi gerçek ? Ben hayaller mi gördüm ? O insan nasıl bu kadar değişebilir ? Bir sürü sorum var. Sormaya korkuyorum soramam da. Öfke anında tek istediği benim yorum yapmayıp susmam ama bu da hoş değil neden susayım ben o kontrol edemiyor evet ben dizginleyebilirim derken olan hep bana oldu.
Ona göre ben empati kuramıyorum ben anlamıyorum. Kendisi de yeni öğrendiğini söylüyor ama ben hiç yapamıyormuşum. Kaldı ki başkası olsa daha ilk tartışmada kaçar giderdi ben hep şans verdim.

Ablacım havuz mavuz hikaye bu hastalıklar %99.9 cinsel yolla bulaşır. Senden bulaşmamış kesinlikle ee hayat kadınından kapmış işte, doktor doğrusunu söylemiş ne desin bu doktor?? Yani sence nerden kaptı bu adam?
İştee olay kopuyor ya burada bende siğil miğil yok eski sevgilimle en son geçen sene bişey yaşamışım ki o tam anlamıyla boştu bu konularda gidip bi b.klar yediğini asla düşünmem asla.

Test olamadığım için bende var mı yok mu bilmiyorum öğrenemeyeceğiz de. Bu soru işareti giderilemediği için top bende patladı.
Ve benim en büyük hatam şu oldu onu rahatlatmak için hpv değildir herpes virüsü olabilir dedim eski sevgilimin kimseyle bişey yaşamadığını bildiğim için benden geçme ihtimali yok, sende iliski yaşamadıgını soyluyorsun hpv ihtimali yok dediğimde eski sevgilimi koruyorum onu aklıyorum diyerek kavganın boyutu 9.boyuta geçti bi anda.
neredeeeeeeen nereyeeeeee.

Şiştim mesajlarınıza cidden.

Hastalık için bile sizi suçluyor, hangi ortamda, kimden kapmış Allah bilir ama orada bile arıza çıkarıyor.

Siz hala bu nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Azıcık saygı duyun kendinize yahu.

Şiştim mesajlarınıza cidden.

Hastalık için bile sizi suçluyor, hangi ortamda, kimden kapmış Allah bilir ama orada bile arıza çıkarıyor.

Siz hala bu nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Azıcık saygı duyun kendinize yahu.
Bir eğitimci çocuklara güçlü olmayı kendine değer vermeyi öğretmesi gereken bir öğretmen bunları yaşamamalı kendine layık görmemeli. Hem üzüldüm hem de konu sahibine aşırı kızdım

Bir eğitimci çocuklara güçlü olmayı kendine değer vermeyi öğretmesi gereken bir öğretmen bunları yaşamamalı kendine layık görmemeli. Hem üzüldüm hem de konu sahibine aşırı kızdım
Kendisi de öğretmen yetiştiren bir meslek grubundan, iş hayatında aldığı saygıyı sevgiyi görseniz bu adam aynı adam mı dersiniz.

Kendisi de öğretmen yetiştiren bir meslek grubundan, iş hayatında aldığı saygıyı sevgiyi görseniz bu adam aynı adam mı dersiniz.
O yüzden mi bir tane gerçek arkadaşı yok, ailesinden kimseyle görüşmüyor?
Bu adamın arızalı olduğu sadece buradan bile belli aslında.
İş hayatında rol yapıyor bes belli.

Siz ona değil kendinize bakın, gelin ayrıca.

Üzülecek birşey göremiyorum ben ceycey, kaç konusu var sevgilisiyle ilgili.
Adamın arızalı olduğu o kadar açık ki.
Kendisine bu kadar kötü davranan, suçluyan dengesiz bir adamı tutmayacak hayatında.

Başta rol yapmış birkaç ay, ne güzel gerçek yüzünü göstermiş ama yok göz göre göre ayrılmayıp mobilya bakma hevesinde.

Bu sitede nerede garip bir konu var öğretmenlerin oluyor, kusura bakmasınlar hepsini bir tutmuyorum ama böyle bir gerçek var.

Hpv sadece seks iscilerinde degil, yaygin kaninin aksine bir cok insanda var. Fakat sizde belirti gostermeden ona nasil bulasmis. Sigil cikaran bir turmus demek ki onda ciktigina gore. Sizde sigil cikmadiysa, bagisiklik sisteminiz onu yendiyse adama nasil gecmis. Ya bi jinekolog falan gelsin konuya valla bayilazaam😅adamin dedikleri bastan asagi tutarsiz. Yemeyin ya yemeyin. Size yalan soyluyor! Acindiriyo kendini. Ya belki de 5 yil once kapti faturayi size kesiyor.

Bugun küçük prensi okudum tekrar. Bag kurdugumuz her seyden sorumluyuzdur diyordu. Kitapta bahsedilen bag kurma=sevgi. Bu adam bag kurmayi yani sevmeyi bilmediginden, sizi suclayarak mahkum olmanizi istiyor. Hapis hayati bu. Yapmayin. Kendinizi suclamayin.

O yüzden mi bir tane gerçek arkadaşı yok, ailesinden kimseyle görüşmüyor?
Bu adamın arızalı olduğu sadece buradan bile belli aslında.
İş hayatında rol yapıyor bes belli.

Siz ona değil kendinize bakın, gelin ayrıca.

Üzülecek birşey göremiyorum ben ceycey, kaç konusu var sevgilisiyle ilgili.
Adamın arızalı olduğu o kadar açık ki.
Kendisine bu kadar kötü davranan, suçluyan dengesiz bir adamı tutmayacak hayatında.

Başta rol yapmış birkaç ay, ne güzel gerçek yüzünü göstermiş ama yok göz göre göre ayrılmayıp mobilya bakma hevesinde.

Bu sitede nerede garip bir konu var öğretmenlerin oluyor, kusura bakmasınlar hepsini bir tutmuyorum ama böyle bir gerçek var.
Mobilya zamanları dengesizliklerin ilk baş gösterdiği zamanlar, hadi gel neler hosuna gider merak ediyorum bakalım diyordu aylar sonra faturasını bana böyle kesti işte. Ki ilk zamanlarındaki o yaptıklarının maneviyatlı hediyelerin kendi emeklerini sunmanın haddi hesabı yok.

Tutmamam gerek çıkarmam gerek en kısa zamanda bunu kendime söylüyorum ah yapacak o inancım bi tam olarak yerine gelse. Eskiden hiç yoktu şuan var. Zaten iletişimde değiliz yazmıyorum artık ben o da yazmıyor. Soğudum çokça ki bu konuşmalardan sonra epey arttı uzaklaşmam.
Tabiki de genellemeyin çevrem hep öğretmen benim çok mutlu evlilikler ilişkiler yürüten insan çok. Ben beni mutlu edecek potansiyelde olanları hep ittim istemedim. Başıma gelen böylesi oldu.

Hpv sadece seks iscilerinde degil, yaygin kaninin aksine bir cok insanda var. Fakat sizde belirti gostermeden ona nasil bulasmis. Sigil cikaran bir turmus demek ki onda ciktigina gore. Sizde sigil cikmadiysa, bagisiklik sisteminiz onu yendiyse adama nasil gecmis. Ya bi jinekolog falan gelsin konuya valla bayilazaam😅adamin dedikleri bastan asagi tutarsiz. Yemeyin ya yemeyin. Size yalan soyluyor! Acindiriyo kendini. Ya belki de 5 yil once kapti faturayi size kesiyor.

Bugun küçük prensi okudum tekrar. Bag kurdugumuz her seyden sorumluyuzdur diyordu. Kitapta bahsedilen bag kurma=sevgi. Bu adam bag kurmayi yani sevmeyi bilmediginden, sizi suclayarak mahkum olmanizi istiyor. Hapis hayati bu. Yapmayin. Kendinizi suclamayin.
Acındırıyor eminim. Yaptırdığı işlem basit bir siğil yakma işlemi, bana 10 saatlik ameliyattan çıkmış gibi anlattı, yaralar bereler kanamalar izler pansumanlar.....

Jinekologa gittim işte umursamadı bile :( Keşke jinekolog arkadaşım olsa dedim bu dönemde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X