emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de kalin deriliyim ama onla alakasi yok dokularla alakali evet :)pzt kacinci gununuz? 5 6ysa eger tamponu ateli cikarir dikislerin bir kismini alir ama 3 4. Gunse sadece temizler:)

Ben de kalin deriliyim ama onla alakasi yok dokularla alakali evet :)pzt kacinci gununuz? 5 6ysa eger tamponu ateli cikarir dikislerin bir kismini alir ama 3 4. Gunse sadece temizler:)

dg62 burun ucunda bir değişme oldu mu kalın derili olanlarda ilerleyen yıllarda burun ucu kalkıklığı azalıyormus...Sende durum nasıl yazarsan sevinirim.

Kuzeniniz hangi ülkde yaşıyor? Ben Avustralya'da yaşıyorum...

Vallah eğer ben kendi ülkemde yaptırmak isteseydim aklımda bana göre çok başarılı olarak gelen bir doktor var fakat dediğim gibi, çok pahalı! Tam 12 bin dolar ve özel sağlık sigortalı olanlar için 9 bin dolar (benim de özel sağlık sigortam yok).

Evet, ameliyat olmaya kesinlikle kararlıyım. :) Ama tamamen ne zaman bilmiyorum, çünkü Türkiye'ye gelme henüz planım yok. Ama kesinlikle yaptırmak istiyorum ve Emre bey doktorum olsun istiyorum (önceden Teoman Doğan'ı istiyordum ama fikrimi değiştirdim). :)

dg62 burun ucunda bir değişme oldu mu kalın derili olanlarda ilerleyen yıllarda burun ucu kalkıklığı azalıyormus...Sende durum nasıl yazarsan sevinirim.

4. günüm :) demek ki sadece temizleyecek

Ece, hayir tam tersine sislerim indikce burun ucum kalkti tam istedigim gibi oldu bu dokorun kullandigi teknikle alakali her deri tipine ayri teknik uygulamak lazim:) ben kendi doktorum icin konusuyorum kalin derili olmama ragmen hokka gibi bir burnum var cok iddiali hatta kalin deride imkansiz demisti bana gittigim diger doktorlar:) ozel albumum var isterseniz beni ekleyip bakabilirsiniz.

Thenur, evet pazartesi sadece temizleyecek o zaman:)

Amirah, kuzenim ingilterede yasiyor digeride almanyada yaptirdi rezil ettiler cok yuksek rakamlara oldular. Ben turkiyedeki cerrahlari daha basarili buluyorum tabi bu benim sahsi fikrim herkesin gorusu baskadir:) eger emre beyi dusunuyorsaniz gelme plani yapmadan 3 4 ay once aramanizi tavsiye ederim cok yogun oldugu icin istediginiz zamana gun alin diye:)

dg62 gerçekten burnun güzelmiş.Sana yakışmış bende emre beye olmayı düşünüyorum malum doktoru karar vermek biraz zor oldu ama suan netleşmeye başladı..Kalın derili olup böyle bir sonuç süper...

dg62 gerçekten burnun güzelmiş.Sana yakışmış bende emre beye olmayı düşünüyorum malum doktoru karar vermek biraz zor oldu ama suan netleşmeye başladı..Kalın derili olup böyle bir sonuç süper...

Ece cok tesekkur ederimm. Gittigim doktorlar kalin deride boyle burun olmaz yapamayiz demisti emre bey olur dedi oldu cok memnunum :) kalin deriye sahipsen ameliyat daha zor sekil vermek daha zor dolayisiyla iyi arastirmak gerekiyor.

48 saati devirdigim şu dakikalarda sislikler gözle görülür bir şekilde azalmaya başladı böyle giderse ilk kontrole kadar epey normal bir hale geleceğim sanırım. :) Emre bey demişti ama 2 gün boyunca şişer sonra inmeye başlar diye ve tabi ki yine haklı çıktı. Işte doktor işte kalite arkadaslar :)

geçmiş olsun tatlım bende haziranda inş bir aksilik çıkmazsa olacağım. amelıyat öncesi ve sonrası süreç nasıl geçti ağrı sızı veya herhangi bir olumsuzluk oldumu ?

Ece cok tesekkur ederimm. Gittigim doktorlar kalin deride boyle burun olmaz yapamayiz demisti emre bey olur dedi oldu cok memnunum :) kalin deriye sahipsen ameliyat daha zor sekil vermek daha zor dolayisiyla iyi arastirmak gerekiyor.

tatlım sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim

Gerçekten emre bey harika bir doktor, çok özel ameliyatları süper.Nur hanım seninde sonuç mükemel olacaktır inşallah.

canım öncelikle geçmiş olsun.kesinlikle normal.emini seninkinden daha fazla şişmiştir benimde gözüm. çünkü şişmeyle birlikte morarma oluştu ve sağ gözüm tamamen kapandı. ameliyat günü Emre bey de ertesi gün daha fazla şişecek demişti ama bu kadarını beklemiyorum tabi. ben de hemen Emre beyi aradım . normal sıkıntı yok birkaç güne yavaş yavaş inecek dedi.aynen 2 gün sonra hiç bir şey kalmadı gözümde.6 gün içerisinde de morarmalar ve şişlikler geçti çok şükür.bence herkes de farklılık gösterir dert etme canım1 hafta içerinde herşeyin normale döndüğünü göreceksin.

geçmiş olsun tatlım bende haziranda inş bir aksilik çıkmazsa olacağım. amelıyat öncesi ve sonrası süreç nasıl geçti ağrı sızı veya herhangi bir olumsuzluk oldumu ?

inşallah bir aksilik çıkmaz da bir an önce ameliyatını olursun canım.ameliyat öncesi ve sonrası da hiç bir şey düşünmüyorsun . çünkü Emre bey herşeyi düşünerek hasta planı oluştrmuş.ameliyat öncesi ameliyat hemşirsi ile görüşmesi yapıyorsun ve gerekli herşey o gün anlatılıp hasta bilinçli olarak tam anlamıyla kararını veriyor. ameliyat sonrası aşamalar da anlatıldığından (kullanılacak ilaçlar,hareket duruş pozisyonları,beslenme vs.)hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz.en hoşuma giden de hastane olmuştu.anlatmakla olmas görmek yeterli zaten. konfor on numara. ben hazırladmış olduğum hastane çantamı açma ihtiyacı bile duymadım. herşey düşünülmüş öle diyebilirim.isterseniz ameliyat sonrası hemşire eve bile geliyorkontrol amaçlı1 haftayı da atlattıktan sonra zaten herşey normale dönüyor canım. bu süre içerinde ağrı sızı da hiç olmadı ben de .şimdiden geçmiş olsun ...

Teşekkürler ederim :) ameliyat öncesi zaten mükemmel hastaneye ve personele hayran olmakla geçiyor vaktin :)) sonrasinda da yine hastane personeli ellerinden gelenin en iyisini yapiyor ve islerini zevkle yaptıkları için ve her şeyi mükemmel hissetmen için duzenlendiginden hiçbir sıkıntın olmuyor ağrı sızı zaten yok ama narkozdan ayilma süreci en zor kısım işte ilk 4 saat zaten odaya geri goturmeden önce ayiltiyor müthiş personel seni ve sonra işte Emre bey görmeye geliyor uygun olduğunda :) şişlik morluk olayı kişiye göre değişiyor anladigim kadariyla. Ben epey sistim göz kapaklarım Balon gibi olmasi ve kıpkırmızı şimdi hafif bir morluk kırmızılı kaldı gözlerimde ama bütün şişlik yanaklaima indi adeta bir pandayim:)) bakalım gelişmeleri gun gün bildirecegim Genel olarak korkacak bir şey yok ben olmadan önce sabah biraz korkacak olmuştum önce anestezi uzmanı sonra Emre bey geldi konusunca rahatladım :) şimdilik böyle

Insallaaaah :) Gözlerim indi ama yanaklarım puana gibi şişti sende de oldu mu şişlik? İnsan bu haldeyken ya uzun süre böyle kalırsam gibi düşüncelere kapılabiliyor. Bütün yüzümü aşağı cekmisler gibi ve bir de ara ara başım böyle sıkıştırılmış gibi oluyor ve bir süre öyle oluyor hafif de zonkluyor gibi. Sende de oldu mu öyle?

Canım aynen dediğin gibi bende de şişlikler önce dudak bölgesinden alna kadar şişti.3 gün sonrada şişlikler yanaklarda devam etti.ve bayağı aşağıya doğru sarktı.kendimi çok yaşlanmış görmüş:))o halde de işe gittim.farklı bir kimlikti benim için ve kendimi çok özlemiştim:))) 3 gün gibi bir s

Canım aynen dediğin gibi bende de şişlikler önce dudak bölgesinden alna kadar şişti.3 gün sonrada şişlikler yanaklarda devam etti.ve bayağı aşağıya doğru sarktı.kendimi çok yaşlanmış görmüş:))o halde de işe gittim.farklı bir kimlikti benim için ve kendimi çok özlemiştim:))) 3 gün gibi bir süre sonra tüm şişlikler geçti.
Canım benim de zaman zaman başım zongladı. O durumlarda ağrı kesici aldım.geniz burun zaman zaman kuruyup doluluk hisdi verdiğinden sıkışmış hissi uyandırıyor.siprey sıkıp rahatlatmak da bu durumu biraz iui hale getiriyor.tam olarak kaçıncı günündesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…