- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.621
Evet dokularla alakaliymis ben de kalın deriliyim bu kadar etkilenecegimi hic dusunmemistim o yüzden ama alakası yokmuş deriyle:)) neyse şişlikler dışına ne bir ağrım ne bir şeyin var sislikler de nasilsa geçer bekleyeyim bakalım :)) ben pazartesi gidecegim ilk kontrol için sanırım. Ilk kontrolde dikisler mi alınıyor ne yapılıyor?
Ben de kalin deriliyim ama onla alakasi yok dokularla alakali evet :)pzt kacinci gununuz? 5 6ysa eger tamponu ateli cikarir dikislerin bir kismini alir ama 3 4. Gunse sadece temizler:)
4. günüm :) demek ki sadece temizleyecekBen de kalin deriliyim ama onla alakasi yok dokularla alakali evet :)pzt kacinci gununuz? 5 6ysa eger tamponu ateli cikarir dikislerin bir kismini alir ama 3 4. Gunse sadece temizler:)
Amirah,ben turkiyedeki cerrahlarin daha basarili oldugunu dusunuyorum kuzenim yurtdisinda yasiyor dedigin rakamlari odeyerek ameliyat oldu mahvettiler burnunu sonra turkiyeye gelio revizyon oldu bir cok ornegini gordum hak etse doktor o ucret odenir ama rezil ediyolar o yuzden gerek yok kesinlikle :) emre bey cok cok daha iyisini yapiyor:) ilk ameliyatta herkesten ayni ucreti aliyor ama revizyonlarda buruna gore ucret aliyor sanirim:) siz ameliyat olmaya karar verdiniz mi?
dg62 burun ucunda bir değişme oldu mu kalın derili olanlarda ilerleyen yıllarda burun ucu kalkıklığı azalıyormus...Sende durum nasıl yazarsan sevinirim.
4. günüm :) demek ki sadece temizleyecek
Kuzeniniz hangi ülkde yaşıyor? Ben Avustralya'da yaşıyorum...
Vallah eğer ben kendi ülkemde yaptırmak isteseydim aklımda bana göre çok başarılı olarak gelen bir doktor var fakat dediğim gibi, çok pahalı! Tam 12 bin dolar ve özel sağlık sigortalı olanlar için 9 bin dolar (benim de özel sağlık sigortam yok).
Evet, ameliyat olmaya kesinlikle kararlıyım. :) Ama tamamen ne zaman bilmiyorum, çünkü Türkiye'ye gelme henüz planım yok. Ama kesinlikle yaptırmak istiyorum ve Emre bey doktorum olsun istiyorum (önceden Teoman Doğan'ı istiyordum ama fikrimi değiştirdim). :)
dg62 gerçekten burnun güzelmiş.Sana yakışmış bende emre beye olmayı düşünüyorum malum doktoru karar vermek biraz zor oldu ama suan netleşmeye başladı..Kalın derili olup böyle bir sonuç süper...
48 saati devirdigim şu dakikalarda sislikler gözle görülür bir şekilde azalmaya başladı böyle giderse ilk kontrole kadar epey normal bir hale geleceğim sanırım. :) Emre bey demişti ama 2 gün boyunca şişer sonra inmeye başlar diye ve tabi ki yine haklı çıktı. Işte doktor işte kalite arkadaslar :)
Ece cok tesekkur ederimm. Gittigim doktorlar kalin deride boyle burun olmaz yapamayiz demisti emre bey olur dedi oldu cok memnunum :) kalin deriye sahipsen ameliyat daha zor sekil vermek daha zor dolayisiyla iyi arastirmak gerekiyor.
tatlım sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim
48 saati devirdigim şu dakikalarda sislikler gözle görülür bir şekilde azalmaya başladı böyle giderse ilk kontrole kadar epey normal bir hale geleceğim sanırım. :) Emre bey demişti ama 2 gün boyunca şişer sonra inmeye başlar diye ve tabi ki yine haklı çıktı. Işte doktor işte kalite arkadaslar :)
Çok teşekkür ederim yaa bana da taksici her burun ameliyatı böyle mi oluyor ben de olacaktım korktum dedi gozlerim 48.saate yaklaşırken gittikce daha çok şişiyor :)) Emre beyi aradık dün normal dedi ama vallahi insan korkuyor boyle de herkesin göz altlari şişmiş benim goz kapaklarım balkona döndü resmen içi su dolu kırmızı deniz anasi gorununundebir an önce azalır inşallah
geçmiş olsun tatlım bende haziranda inş bir aksilik çıkmazsa olacağım. amelıyat öncesi ve sonrası süreç nasıl geçti ağrı sızı veya herhangi bir olumsuzluk oldumu ?
Teşekkürler ederim :) ameliyat öncesi zaten mükemmel hastaneye ve personele hayran olmakla geçiyor vaktin :)) sonrasinda da yine hastane personeli ellerinden gelenin en iyisini yapiyor ve islerini zevkle yaptıkları için ve her şeyi mükemmel hissetmen için duzenlendiginden hiçbir sıkıntın olmuyor ağrı sızı zaten yok ama narkozdan ayilma süreci en zor kısım işte ilk 4 saat zaten odaya geri goturmeden önce ayiltiyor müthiş personel seni ve sonra işte Emre bey görmeye geliyor uygun olduğunda :) şişlik morluk olayı kişiye göre değişiyor anladigim kadariyla. Ben epey sistim göz kapaklarım Balon gibi olmasi ve kıpkırmızı şimdi hafif bir morluk kırmızılı kaldı gözlerimde ama bütün şişlik yanaklaima indi adeta bir pandayim:)) bakalım gelişmeleri gun gün bildirecegim Genel olarak korkacak bir şey yok ben olmadan önce sabah biraz korkacak olmuştum önce anestezi uzmanı sonra Emre bey geldi konusunca rahatladım :) şimdilik böylegeçmiş olsun tatlım bende haziranda inş bir aksilik çıkmazsa olacağım. amelıyat öncesi ve sonrası süreç nasıl geçti ağrı sızı veya herhangi bir olumsuzluk oldumu ?
canım öncelikle geçmiş olsun.kesinlikle normal.emini seninkinden daha fazla şişmiştir benimde gözüm. çünkü şişmeyle birlikte morarma oluştu ve sağ gözüm tamamen kapandı. ameliyat günü Emre bey de ertesi gün daha fazla şişecek demişti ama bu kadarını beklemiyorum tabi. ben de hemen Emre beyi aradım . normal sıkıntı yok birkaç güne yavaş yavaş inecek dedi.aynen 2 gün sonra hiç bir şey kalmadı gözümde.6 gün içerisinde de morarmalar ve şişlikler geçti çok şükür.bence herkes de farklılık gösterir dert etme canım1 hafta içerinde herşeyin normale döndüğünü göreceksin.
Insallaaaah :) Gözlerim indi ama yanaklarım puana gibi şişti sende de oldu mu şişlik? İnsan bu haldeyken ya uzun süre böyle kalırsam gibi düşüncelere kapılabiliyor. Bütün yüzümü aşağı cekmisler gibi ve bir de ara ara başım böyle sıkıştırılmış gibi oluyor ve bir süre öyle oluyor hafif de zonkluyor gibi. Sende de oldu mu öyle?
Insallaaaah :) Gözlerim indi ama yanaklarım puana gibi şişti sende de oldu mu şişlik? İnsan bu haldeyken ya uzun süre böyle kalırsam gibi düşüncelere kapılabiliyor. Bütün yüzümü aşağı cekmisler gibi ve bir de ara ara başım böyle sıkıştırılmış gibi oluyor ve bir süre öyle oluyor hafif de zonkluyor gibi. Sende de oldu mu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?