- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.641
Canım aynen dediğin gibi bende de şişlikler önce dudak bölgesinden alna kadar şişti.3 gün sonrada şişlikler yanaklarda devam etti.ve bayağı aşağıya doğru sarktı.kendimi çok yaşlanmış görmüş:))o halde de işe gittim.farklı bir kimlikti benim için ve kendimi çok özlemiştim:))) 3 gün gibi bir süre sonra tüm şişlikler geçti.
Canım benim de zaman zaman başım zongladı. O durumlarda ağrı kesici aldım.geniz burun zaman zaman kuruyup doluluk hisdi verdiğinden sıkışmış hissi uyandırıyor.siprey sıkıp rahatlatmak da bu durumu biraz iui hale getiriyor.tam olarak kaçıncı günündesin ?
Oh böyle yasanmis duyunca rahatlığıyla insan biraz con tesekkur ederim:) benim de yanaklarım deli gibi sarkti kendime hiç benzemiyorum su an bulldog gibi oldum:)) bugün 3. günüm. Perşembe ameliyat oldum işte ilk günü 0 sayiyoruz dedi Emre bey :) şişlikler geçer diyorsun o zaman 3 güne? Yanlış anlamadım değil mi?
Cok cok cok teşekkür ederim Emre beyi sürekli arayıp rahatsız etmek istemiyorum hani bir yandan doğal süreç olduğunu biliyorum bir yandan duymak istiyorum cok rahatladım şu an cok teşekkür ederim canım ya :) dinleniyorum bol bol bir de ben istanbul dışından geldim şu halde çıkıp gezemeyecegim için yaptığım tek şu dinlenmek:)) çok teşekkür ederim cevaplain için tekrar:)Ben de perşembe günü ameliyat olmuştum.cumartesi şişlikler tavan yaptı.pazartesi günü işe gitmiştim yanaklar sarkık bir şekilde birde göz altı morluklarım vardı.çarşamba günü ysnaklardaki şişlerim ve morluklarım geçti.morluklar sarıya dönmüştü onlarda hafta sonu tamamen yok oldu.3 gün sonra kendini tanımaya başkarsın canım.bende hep bölemi kslcam diye tırsmıştım ama ben iş hayatına erken de atıldığım için burnumda herkese göre daha dazla şişmişti. Dinlenmek önemli birde şişlikler için en önemlisi bol bol su içmen canım çok faydası var. 6.günde tamponların çıkınca da çok rahatlayacaksın.baş sğrılarıda geçiyor canım
Cok cok cok teşekkür ederim Emre beyi sürekli arayıp rahatsız etmek istemiyorum hani bir yandan doğal süreç olduğunu biliyorum bir yandan duymak istiyorum cok rahatladım şu an cok teşekkür ederim canım ya :) dinleniyorum bol bol bir de ben istanbul dışından geldim şu halde çıkıp gezemeyecegim için yaptığım tek şu dinlenmek:)) çok teşekkür ederim cevaplain için tekrar:)
Evet bu sabah bile bir değişim vardı yine. Bu kez yanaklarima kayisi koymuş boyutundan erik koymuş boyutuna indi :) evet dönüyor çok sag olsun ve insanın içini rahatlatıyor :) seninki nasıldı kalın derili miydi? Benimki çok kalin değil normale yakın ama yine de kalin deriliymisRica ederim canım. Aynı süreçten ben de geçtiğimden seni çok iyi anlayabilîyorum.geçici sıkıntılar ya dert etme.tam 11 gün sonra göreceğin güzel burnunu düşün.o şiş haliyle bile ben çok mutlu olmuştum.eskisinden eser kalmamıştı.aklına takılan bişey olursa yardımcı olmays çslışırım.EMre BEy de ameliyatta değilse o an mutlska döner. Ben de çok rahatsız etmişimdir)))
Bir soru dahaRica ederim canım. Aynı süreçten ben de geçtiğimden seni çok iyi anlayabilîyorum.geçici sıkıntılar ya dert etme.tam 11 gün sonra göreceğin güzel burnunu düşün.o şiş haliyle bile ben çok mutlu olmuştum.eskisinden eser kalmamıştı.aklına takılan bişey olursa yardımcı olmays çslışırım.EMre BEy de ameliyatta değilse o an mutlska döner. Ben de çok rahatsız etmişimdir)))
Bir soru dahaburun dudak arası mesafen de artmış mıydı peki hani üst dudagini asagi cekmisler gibi? Ust dislerimi görmek imkansız şu an
Bir soru dahaburun dudak arası mesafen de artmış mıydı peki hani üst dudagini asagi cekmisler gibi? Ust dislerimi görmek imkansız şu an
canım inan az önce lavoya gittim burun temizliğimi yapmak için. son olarak aynaya bakınca gülümsedim .kendi kendime dedim ki işte bu. neydi öle üst dişlerini görememek . kabus gibiydi. dişlerde görünmeyince güldüğümde tıpkı nineler gibiydimzaten ne zaman üst dişlerimi gördüm tamam dedim iyileştim ben. dudak üstümde çok şişti benim. şişlikler inince oda düzeliyor canım merak etme. hatta sana da soracaktım üst dişlerini görebiliyor musun diye. işyerimdeki arkadaşlar gülerken çok dalga geçiyorlardı benimle çünkü
Bende olmustu:) merak etme o da geciyor:) cok inceleme kendini hepsi 1 haftada baya geciyor aynayi birak elinden :) yoksa takacak cok sey bulursun benim gibi 24 saat ayna elimdeydi sagdan soldan alttan usten her acidan burnuma yuzume bakiyodun takintili biri oldugum icin her dk bisey buluyodum:) hic merak etme en zorunu atlattin zaten:) sabirla beklemek kaldi geriye:)
Bende olmustu:) merak etme o da geciyor:) cok inceleme kendini hepsi 1 haftada baya geciyor aynayi birak elinden :) yoksa takacak cok sey bulursun benim gibi 24 saat ayna elimdeydi sagdan soldan alttan usten her acidan burnuma yuzume bakiyodun takintili biri oldugum icin her dk bisey buluyodum:) hic merak etme en zorunu atlattin zaten:) sabirla beklemek kaldi geriye:)
:)) hakikaten tesadüf olmuş. Kaç günde geçti genel olarak? Sirf bu mesafe yüzünden kanama durdugunda bile tamponla gezme planlari yapıyorum :))
:)) canım ben evdeyken tamponu çıkardım zaten. çok akıntı olmuyordu. eğilince falan geliyordu. ondan sonrada rahat takıldım. o halimle hasta ziyaretine gelen de çok oldu. hepsi gülüştüler falan ama aldırış etmedim. kendim değildim zaten . başka biri olmuştum adeta. foto gönderdiklerim oldu bu sen misin diyenler çok oldu. kimse inamadı bu kadar değişime . gerçekten şiş yüz bana gitmiyor.zayıf bir yüzüm de var ondan sebep. ama yanaklarımın hafif dolmasını isterdim açıkcası. ama öle sarkık değil tabicanım dediğim gibi 6 gün de kendime benzemeye başladım. üst dişleri görememek şişlikle alakalı 2-3 güne geçer merak etme.yanından suyu eksik etme canım.
işte ben aynalara bakmadan duramıyorum. ameliyat olduktan sonra ayıldığımda ilk istediğim şey ayna olmuş düşünün artıkkendime gelince de hemen aynaya baktım.ne göreceğimi sanıyorsam artık. ondan sonrada hiç elimden düşürmedim an an izledim kendimi. ama normalde de öleyim çalışma masamda bile ayna vardır. olmazsa olmazlarımdan benim. ama dediğin gibi incelememek lazım aslında. piskolojisi bozuluyor insanın sanki hep böle kalacakmışız gibi hissediyoruz. çok şükür atlattık o zor günleri.iyileşme süreceini hiç dert etmeden beklemek lazım bence de.
1 haftada dışarıdan bakınca belli olmayacak seviyeye geliyor mu?Bugün 4. Günüm hala maymun gibiyim mimik falan zaten imkansız Evet ben de her dakika fotoğraf çekiyorum :)) surekli ayna karşısındayim sabretmek de cok zormuş. Narkozun etkisi geçsin de ne kadar morluk şişlik olursa olsun takmayacagim diyordum kendime ama yeterince hazirlanamamisim demek ki :))
Karazeytin, ben elimde aynayla uyuyodum gece kalkip bakiyodum hic dusurmuyodum elimden annem sonunda sinirlendi elimden aldi aynayi:)) deli ettin kendini diye:)) dakikada 4 5 kere bakiyodum net :) sonra emre beye kontrole gittim sanirim 5. Gundu orda bi kiz gorduk kiz aynadan baska bi yere bakmio disari da aynayla cikmis dusun artik:)) annemle goz goze geldik bak benden beterleride varmis dedim:)) hakkaten psikilojisi bozuluyor insanin cok incelememek lazim ufacik bisey gozumuzde buyuyor ben herseye taktigim icin dag oluyodu gozumde:)
Thenur, ben sana bugun foto atayim bana ozelden mailini at atabilirsen o zaman rahatlayacaksin:) cunku eminim benim kadar sismedin morarmadin:) benim kadar kotu olani gormedim sen net e giriyosun ben kac gun ekrana bakamadim 2. Gunum gozum kapandi bulanik goruyodum kim geldi falan diyodum o derece:) benim dokular baya hassasmis demek:) benimle ayni gun ameliyat olan arkadasta hicbisey yoktu ne morluk ne sislik ne halsizlik masalllah cok iyiydi onu gordukce ben neden boyle oldum ya diye emre beye soyleniyodum adamcagiz anlatiyodu dokularla alakali diye ama o an dinlermiyim:))benim 1bucuk saat surdu onun 3bucuk ben neden boyleyim diyodum baska bisey demiyodum bide her goren ah kizim vah kizim ne oldu sana boyle diyodu:))ama hic agri sizi yasamadim sadece goruntu olarak kotuydum benimki bile 1 haftada baya iyilesti :) senin hcbisey kalmaz :) ama o dudak olayi 15 20 gunu bulabilir :) cok takilma bence bi kac gun daha sabret :)
:)) 2. gun benim gözlerim de fena şişmişti boyle iğne ile dokunsan patlayacak gibi benm Emre beye burnum yamuk diye kamyon çarpmis gibi çıkıyorum fotoğraflarda diyordum ama asil şu 2-3 gündür o moddayim :))) Neyse sözünü dinleyip dudak olayina takılmıyorum o zaman :)) telefondan giriyorum mesaj atabiliyor muyum buradan hiç bilmiyorum
Tamam öyle yapalim, bekliyor olucam :) cok teşekkürler bütün cevapların için de:)Benim de eski fotograflarimi goren tir carpmis sana diyolardi :)))) yok canim merak etme bir kac gun daha sabir:) ben de telefondan giriyorum mesaj atilmiyor ben aksam sana mailimi yazarim mesaj atarim:)
Tamam öyle yapalim, bekliyor olucam :) cok teşekkürler bütün cevapların için de:)
Arkadaslar merhaba.. epeydir sessizce foruma girip soyle bi bakinip cikiyorum:)) simdi de bir soru sormak istiyorum..bana yardimci olursaniz cok sevinirim.. hani bu burnumuz yaglaniyo ve sivilceleniyo ya bazi arkadaslar dr a gittik bi karisim verdi eczaneden aldik gecti diye yaziyolar.. simdi 1 sacma sorum var.. bu karisimi Emre bey vermiyo dimi cilt doktoruna gidiyosunuz?.. 2 ben yurt disindayim burda bi cildiyeciye gittim bana bi islak mendil gibi birsey verdi, onu aldim ama hic bir ise yaramadi.. hala burnum cok yagli ve sivilceler gecmiyoben sey soracaktim bu hazirlattiginiz ilacin adini verebilirmisiniz bana bi sakincasi yoksa.ve tabii nasil kullanildiginizi da yazarsaniz cok sevinirim.. Herkes ayni ilacimi hazirlatiyo bilmiyorum ama yakinda istanbuldan kardesim gelecek, ordan bana getirebilir diye dusunuyorum ne dersiniz??? Illa dr un gormesi gerekiyomu o ilaci kullanmam icin.. Sanirim en son pudraseker kullandi o karisimi yanlis hatirlamiyorsam. PUDRASEKER please help:)) Simdiden herkese cok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?