- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.101
Yarin ise donuyorum ve grip gibi birsey oldum kizlar yaburnumu da silemiyorum ne yapiyim bilemiyorum
canım sen daha önceden başka bi durumdan dolayı operasyon gecırdınmı? biriyle tanışmıştım amelıyat olucaktı korkuyordu böbrektende oldum diyordu cok korkmuştum falan diye o sen misin merak ettımde :)Yarin ise donuyorum ve grip gibi birsey oldum kizlar yaburnumu da silemiyorum ne yapiyim bilemiyorum
canım sen daha önceden başka bi durumdan dolayı operasyon gecırdınmı? biriyle tanışmıştım amelıyat olucaktı korkuyordu böbrektende oldum diyordu cok korkmuştum falan diye o sen misin merak ettımde :)
Hafif hafif silebilirsin aktigi zaman bide losyonlu selpak kullan cnm
Ay canım ben de seni hatırlıyorum sanki 21 haziranda ameliyat olucaktın sanki sen de dimi ???
ayyy selpak tuvalet kağıdı en yumuşağı diye evde idare ediyırum da yarın işe tuvalet kağıdı götüremem ki :)
Yarın bi doktora görünüyim ofiste bari bakiyim ne dicek :S
Hayırlı işler şekerim:) ben de nezle olmuştum Emre bey nurafen verdi. Onu kullandım geçmiştî.bastırmadan silenilirsin cnm.ben tuvalet kağıdıyla idare etmiştim .işyerin de bile en yumşağı o napim:))geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden kurtulursunYarin ise donuyorum ve grip gibi birsey oldum kizlar yaburnumu da silemiyorum ne yapiyim bilemiyorum
Canım maîl at istersen . Cevap gelmezse arar görüşürsün:))canım muayenehaneyi arasam da sekreterlerin cevap veremeyeceğini düşünüyorum soruma, burun kanatlarıyla ilgili bişey sormam lazım biraz da ayrıntıcıyım fotoğraflarla göstermek en iyisi diye düşündüm onun için mail atmak istiyorum, o zaman bi şansımı deneyim ben umarım cevap alırım.
evet canım doğru hatırladın :) nasıl korktugun gibi varmıydı ben olamadım annemle amelıyatımız aynı doneme denk geldı annemde böbregınden amelıyat oldu benımkısı ertelendi... nasıl geçti korkulcak gibimi :)
Sen de benim gibisin ben cantamda bile tuvalet kagidi tasiyodum daha yumusak diye losyonlu tuvalet kagidiyla geziyodum:)) losyonlu selpaklarda cok yumusak onlari kullan digerleri silmekten tahris ediyor kipkirmizi oluyoryeni ameliyat olmustun dimi doktora gorunursen onu da soyle belli bi zamana kadar ilaclarina dikkat etmen gerekiyor cunku emre beye de gorunebilirsin kbb oldugu icin ilac onerir sana :)
Hayırlı işler şekerim:) ben de nezle olmuştum Emre bey nurafen verdi. Onu kullandım geçmiştî.bastırmadan silenilirsin cnm.ben tuvalet kağıdıyla idare etmiştim .işyerin de bile en yumşağı o napim:))geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden kurtulursun
Canım maîl at istersen . Cevap gelmezse arar görüşürsün:))
Ayy canim illa ki korkuluyo ama carcabuk iyilestim gecti gitti :)
Cok cok gecmis olsun annene de ..o iyilessin de sen de ameliyatini ol kurtul insallh :)
saol canım tşk ederim... bende korkuyorum ama yapılcak başka birşey yok olucam biticek hayrlısıyla
Hayırlı işler şekerim:) ben de nezle olmuştum Emre bey nurafen verdi. Onu kullandım geçmiştî.bastırmadan silenilirsin cnm.ben tuvalet kağıdıyla idare etmiştim .işyerin de bile en yumşağı o napim:))geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden kurtulursun
Canım maîl at istersen . Cevap gelmezse arar görüşürsün:))
Dun burnuma ilk iltifati aldim :))
Cafede calisan kiz ameliyat oldugumu anlamadi ve ne kadar guzel burnunuz var dedi :)) ameliyatli oldugunun belli olmamasina sevinsem guzel olduguna mi sevinsem bilemedim :))
Maşallah canım, zaten canlı canlı gören biri olarak diyorum ki çok hoş bir bayansın :)
Canım sen haziran da ameilyat olmayacak mıyıdn yanlışmöı hatırlıyorm
Doğru hatırlıyorsun canım ama annemin acil ameliyat olması gerekti böbrekle ilgili, mecburen ben erteledim annemin daha önemliydi
Hadi ya büyük geçmiş olsun önce sağlık sonra güzellik :) Peki şimdiki yeni ameliyat tarihin nedir?
saol canım, inan söylemeye korkuyorum bir aksilik olur diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?