- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.081
Canım eylül ayı düşünüyorsan sorun yok o zaman .emre bey geç tarihede randevu verse mutlaka değerlendir canım.kesinlikle tavsîye ediyorum.aklında kalmamadı açısından diğeleri ile de görüş tabi.ancak emre bey ile görüşme yapmadan kararını verme derim.umarım en doğru tercihi yaparsın.
Canımsın yaa .bak bak bir de çaktırmadan incelemiş burnumu:)) çok sağol tatlım.işte ben de istediğîm olunca başka arayışlara girdim sanırsam.böle mi yaptırsaydım şöle daha mı iddaalı olurdu fslan gilan .ama en çok da doğal istedim oldu allahtan .şimdide şımarıyoruz dediğin gibi:))
Evt cnm ilk ameliyatımın kurbanı oldum.burun içi sorunum için ameliyat oldum.düğünüme 1 ay kala bir de( burun ucum düştü kemer çıktı sonuç 8 yıl kemerimle bîrlikte yaşadım hahahaaa .emre beye güvenmesem sanırım böle devam ederdim hayatıma.şansım varmış dimi
Dun alci ve tampon cikti pazartesi gunu tekrar gidicem bakalim cok tesekkur ederim bu arada guzel sozler icin icimi rahatlattin :)
Aslinda buyuk kucuk degilde biri daha yassi biri da dik gibi :s ondan endiselendim ben de ama duzelir diyosunuz insallah gecer gider :)
tampon çıkarken acıdı mı evcadısı
Canim zaten emre bey her asamayi soyleyerek yapiyor o yuzden tedirginlik yasamadim tamponlarin cikmasi da 5 saniye acimadi ama ciktigini hissediyorsun :)
birşey diycem nazım bey aynı tip burun çalışıyor deniyor ama ben emre beyin face sayfasına baktım bütün burunlar aynı
ve karşıdan bakınca çok kalın görünüyor
gerçi oraya da yazdım kemer gitsin ucu biraz düzelsin ve tekrar ameliyat gerekmesin yeter ama burunlar öyle harika da görünmüyor bu siteye resim koyan arkadaşlarınki harika olmuş manken gibiler onlar hariç diyorum
birşey diycem nazım bey aynı tip burun çalışıyor deniyor ama ben emre beyin face sayfasına baktım bütün burunlar aynı
ve karşıdan bakınca çok kalın görünüyor
gerçi oraya da yazdım kemer gitsin ucu biraz düzelsin ve tekrar ameliyat gerekmesin yeter ama burunlar öyle harika da görünmüyor bu siteye resim koyan arkadaşlarınki harika olmuş manken gibiler onlar hariç diyorum
Canim valla kac kez muayenehaneye gittim gozumle canli canli gordugum cesit cesit burun vardi.. Birbirine benzeyen burun ben gormedim zaten emre beyin face sayfasi oldugunu da bilmiyordum simdi senden ogrendim gormedim orda fotograflar hakkinda yorum yapamam ama benim gordugum burunlar hic te ayni degil
yahu onlar ilk günlerdeki hali...tabiki şiş ve kalın :)) sen bize bak)
Canım face de genelde emre bey bantlar ilk çıktığındaki fotoları koyuyor.o burunlar özellikle önden bakıldığında şiş kalın görünüyor.ve böyle olmadı da çok normal.ilk ay özellikle burun büyük görünüyor .her geçen gün şişler indikçe öinnacık kalıyorburunlar.zaman zaman yayınladığı fotolarda bunu açık bir şekilde görebiliyoruz.ben ilk ayımla şimdiki halimi yan yana koyuyorum büyük bir değişim var.iki bucuk ay olmasına rağmen.bu forumdaki fotolsrda genelde iyileşme süreci bittikten sonraki fotolar.o yüzden daha güzel gelebilir.face sayfadında en doğal halleriyle paylaşıyor sanırım emre bey.benimkini de paylaşmıştı:)
Bende de kemer artı burun düşüklüğü varfı .sonuç harîka doğsl nir burun:))
yahu onlar ilk günlerdeki hali...tabiki şiş ve kalın :)) sen bize bak)
Kızlar bugün bir çocuk bir anda boynuma atladı yüzü burnuma geldi ki bu zamana kadar olabildiğince korudum. 8 ay oldu ameliyat olalı ama çok acıdı burun ucum zaten hala şiş dokunduğumda sertlik var muhtemelen o yüzden o kadar acıdı. Genel olarak şişti gibi ama burun sırtımın sol kenarına dokunduğumda sanki içinde su var gibi pıt yapıyor, orası biraz daha şişne olmuş olabilir bir şey olur mu istanbul'da değilim o yüzden hemen Emre Beye gitme gibi bir şansım da yok. Bir şey olmuş mudur? ayrıca başıma da ağrı girdi o andan itibaren hala geçmedi.
çok tşk.ederim canım ben de araştırıyorum araştırıyorum sizin gibi burda manken olmuş kızları görünce emre beyde karar kılmıştım ama face te bakınca hepsi kalın kalın tip tip canım sıkıldı
ama emre bey'de memnun olmayan veya revizyona ihtiyaç duyan hiç olmadı mı ya
mesela ben kemer gitsin aşağıya bakan ucu gitsin asimetri olmasın nefes almada problem çıkmasın düşme vs olmasın öyle çok incelemem diye düşünüyorum
Kızlar bugün bir çocuk bir anda boynuma atladı yüzü burnuma geldi ki bu zamana kadar olabildiğince korudum. 8 ay oldu ameliyat olalı ama çok acıdı burun ucum zaten hala şiş dokunduğumda sertlik var muhtemelen o yüzden o kadar acıdı. Genel olarak şişti gibi ama burun sırtımın sol kenarına dokunduğumda sanki içinde su var gibi pıt yapıyor, orası biraz daha şişne olmuş olabilir bir şey olur mu istanbul'da değilim o yüzden hemen Emre Beye gitme gibi bir şansım da yok. Bir şey olmuş mudur? ayrıca başıma da ağrı girdi o andan itibaren hala geçmedi.
Canım o defiklerinin hepsi vardı bende.bir seferde hem kemik gitti burun ucunu düzeltti ve nefes almam düzeldi .daha ne yapsınbence en doğrusu gidip kenfin görüşmen .güven önemli canım.gidince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.seni çok kararsız gördüm.en doğrusu direk görüşmen tatlım
Canım geçmiş olsun.en doğrusu durumunu emre beye anlatman.telefonla ara canım. Eminim yardımcı olacaktır.
Hic korkma benim burnuma bisey olmadiysa kimsenin burnuna bisey olmaz burdaki arkadaslar bilir burnumun basina gelenleri hala sapasaglam masallah emre bey oyle bir yapmiski hic bisey olmaz:) annem de burnu 5 6 aylikken burnunu biyere carpmisti ama cok sert carpmisti hatta kemigi hafiften sismisti disardan gorunuyodu ama gecti simdi hicbisey yok panik yapip emre beye gitmisti emre beyde kontrol edelim devamli ama gecer demisti:) eger disardan gorunen bisey yoksa hic hic korkma bisey olmaz tecrubeyle soyluyorum:)
Çok teşekkür ederim canım. Pazartesi arayayım en iyisi.
Vallahi çok korktum dg62 tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam falan diye. Dediklerinden sonra içim rahatladı :) uyuyamadım bile ya daha çok şişerse, sabaha daha kötü olursa diye. İkinci ameliyatımdı benim, üçüncüyü mü olacağım aman Allah'ım falan diye düşünmekten delirecektim neredeyse :) dışarıdan biraz şişlik var, bir de dokununca acıyor o kadar. İstanbul'da olsam ben de kesin gitmiştim Emre Beye :) ayrıca çok teşekkür ederim :)
arkadaşlar Emre Bey maillere cevap veriyor mu bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?