• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayyy sen de benim gibisin.bu tık olsyına fena taktık bakalım.ama benim gördüğüm burnunun benden daha kalkık oluşu daha da kalkacak ama merak etme canım .
:)) ama bugun ben hicbisey demeden kendi soyledi ya !!! Sonra da sen boyle istedin dedi :( o bisey demese depresmicekti yaram :)
kalkık burnun zaten:S aman neyse ben anlamıyorum bu kalkıklık olaylarından:)) çoğu kişininki aynı kalkıklıkta geliyo bana

:( yok emelcim degil :( ama olan oldu onumyze bakalim garik

Ben dogal olsun dedim ama azcik kalkik istiyomusum haberim yokmus :(

Ay kiyamam uzulme daha 1 ay oldu dimi benim 3. Ayda belirginlesmeye basladi kalkikligi bende cok uzuluyodum cok kalkik istedim niye olmadi diye :) ama oldu 3. Aydan sonra:) burnun su ankine gore biraz daha kalkicaktir ama demekki emre bey seninkini daha kaldirmak istedi sen istemeyince yapmadi:) 3. Ay bi gecsin sonra baktin daha kalkik istiosun 7. 8. Ayinda kaldirir basit operasyon o dert etme yarim saat 40 dk lik biseymis.Hep diyorum emre beye birakin o karar versin kalkikligina diye yeni ameliyat olcak arkadaslara sesleniyorum emre beye birakin lutfen :) senin gibi kac kisi biliyorum keske emre beyi dinleseydim diyen bunlardan biri de kardesimdi dinlemedi ne beni ne emre beyi iste 1. Senesinde kaldirtti :)

kızlarrrrr gunaydın ben bugun amelıyat oluyorum bana cok cok dua edın olur mu hersey guzel gıtsın :):):)
günaydın tatlım. ayyy ne güzel senin adına sevindim . yeni güzel bir burunla aramıza katılacaksın.:21: dualarımız seninle . kesinlikle korkulacak bir durum yok. hiçbirşey anlamayacaksın zaten. bir uyanmışın herşey yolunda. tek isteğin bir an önce burnunu görmek olacak. korku yerini heyecan alacak emin ol. şimdiden çok çok geçmiş olsun. kendine gelince seni burada bekliyor olacağız. öptüm canım.:16:
Emre beyin kliniğini haziran ayında aradım..bana taa Ekim ayında randevu verildi :( doluymuş randevuları..

evet emre bey çok yoğun.:30: emre beye ameliyat olmak isteyenlerin 3 ay öncesinden randevu almalarını öneririm.günleri dolu:nazar:. ben de 3 ay beklemiştim. yani kışın ameliyat olacakların şimdiden randevu almaları gerekiyor ki ona göre de ameliyat tarihi kararlaştırılsın.
nilüfercim ama beklemeye değer canım. önemli olan güvendiğin doktora ameliyat olman . geç olsun yeter ki istediğiniz gibi olsun:46:

:)) ama bugun ben hicbisey demeden kendi soyledi ya !!! Sonra da sen boyle istedin dedi :( o bisey demese depresmicekti yaram :)

:( yok emelcim degil :( ama olan oldu onumyze bakalim garik

tam bir cadısın gerçekten:1: hiiiç üzülme canım. Emre bey ne kadar da dürüst biri değil mi. şuan çok doğal duruyor, ama kaldırınca da sana çok yakışacağını söylemek istemiştir kesinlikle. yakışanı söyler ya emre bey. baştan bana da kaldıralım demişti ama ben istememiştim biliyorsun. sonra kaldırması için başının etini yedim. emre bey baştan bizi uyarıyor aslında bak kaldıralım diye. ama biz inatla istemiyoruz. o yüzden ben kendime hep kızarım aslında .:47: bak kendin de söyledin bekleme salonunda beklerken senin burnunu görenler çok beğendiğini aynen senin gibi yaptırmak istediklerini.çünkü çok doğal duruyor ve herkesin öncelikle tercihi doğal bir görüntü olması. o yüzden burnun çok güzel olacak daha şişlerin de çok canım. bir de emre beyin yaptığı burunlar sonradan biraz daha kalkıyor. baktın daha havalı bir şey olsun istersin o zaman kaldırt gitsin canım. burnumuzun tam şeklinin oturması 1 seneyi bulacak. o yüzden sabırla beklememiz gerekir canım.:16:

Ay kiyamam uzulme daha 1 ay oldu dimi benim 3. Ayda belirginlesmeye basladi kalkikligi bende cok uzuluyodum cok kalkik istedim niye olmadi diye :) ama oldu 3. Aydan sonra:) burnun su ankine gore biraz daha kalkicaktir ama demekki emre bey seninkini daha kaldirmak istedi sen istemeyince yapmadi:) 3. Ay bi gecsin sonra baktin daha kalkik istiosun 7. 8. Ayinda kaldirir basit operasyon o dert etme yarim saat 40 dk lik biseymis.Hep diyorum emre beye birakin o karar versin kalkikligina diye yeni ameliyat olcak arkadaslara sesleniyorum emre beye birakin lutfen :) senin gibi kac kisi biliyorum keske emre beyi dinleseydim diyen bunlardan biri de kardesimdi dinlemedi ne beni ne emre beyi iste 1. Senesinde kaldirtti :)

Kesinlikle katılıyorum. Bende çok doğal istedim ucunu kaldırma dedim Emre bey bana bırak bi tık kaldıracam fazla değil dedi. Bende siz bilirsiniz hangisi yakışacaksa o olsun dedim. Sonuç mükemmel 4. ay itibariyle burnun burazcık kalktı bu haliyle daha güzel ;) Doktorumuz ne diyorsa işi ona bırakalım ;)

Kesinlikle katılıyorum. Bende çok doğal istedim ucunu kaldırma dedim Emre bey bana bırak bi tık kaldıracam fazla değil dedi. Bende siz bilirsiniz hangisi yakışacaksa o olsun dedim. Sonuç mükemmel 4. ay itibariyle burnun burazcık kalktı bu haliyle daha güzel ;) Doktorumuz ne diyorsa işi ona bırakalım ;)
Allahalla bana niye hiç burnunu kaldıralım demedi ya ne dediysem kabul etti :D heralde bana ne gideceğini doğru tahmin etmişim ekstra bi şey söyleme gereği görmedi :P

Allahalla bana niye hiç burnunu kaldıralım demedi ya ne dediysem kabul etti :D heralde bana ne gideceğini doğru tahmin etmişim ekstra bi şey söyleme gereği görmedi :P

handan alemsin yaa :)) sana kalkık burun gitmezdi zaten ben de öyle düşünüyorum senin şu anki kalkıklığı yüzüne göre tam ideal demekki senin tahminlerin yerindeymiş o yüzden karışmamış sana :))

handan alemsin yaa :)) sana kalkık burun gitmezdi zaten ben de öyle düşünüyorum senin şu anki kalkıklığı yüzüne göre tam ideal demekki senin tahminlerin yerindeymiş o yüzden karışmamış sana :))
:D :D galiba öyle canım zaten ameliyat sonrası bantları açınca kalkıklığı, yüze uyumu her şeyi iyi oldu demişti zaten merale çenesi kuvvetli kalkık olur senin çenen kuvvetli değil demişti artık ne demekse:)

Son düzenleme:
Canım senin isteklerini doğru ve yerinde bulmuş sonuç ortada tartışılacak bişey yok yerim kız senin burnunu :)
canım benim çok teşekkür ederim :) bende senin burnunu yerimmm Emre beyde isteklerini iki dakikada hemen söyledin demişti görüşmelerimde çok kısa sürüyodu benim tasarımda 15 dk falan sürmüştü çok kararlıydım ama ben isteklerim çok netti o yüzden de karışmamış olabilir:))

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim :) bende senin burnunu yerimmm Emre beyde isteklerini iki dakikada hemen söyledin demişti görüşmelerimde çok kısa sürüyodu benim tasarımda 15 dk falan sürmüştü çok kararlıydım ama ben isteklerim çok netti o yüzden de karışmamış olabilir:))

bence de canım burnun kalkıklığı falan gayet ideal. ben çok beğeniyorum burnunu.:nazar:maşallah. ben de görüşmede hemen isteklerimi söylemiştim.beni gıcık eden kemerim ve burun ucun düşüklüğümdü. ayy bunlar yok olsun başka bir şey istemem demiştim. :26: o tabi o zamandı:9:emre beyin yaptığı sizin gibi diğer burunları görünce tercihlerimiz değişiyor. hepsi birbirinden güzel ne yapalım:nazar::nazar: burna havayı veren kalkıklık. kesinlikle bu tık olayını emre beye bırakmak lazım. yüze yakışanı yapıyor zaten.:46:

Back
X