emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şafak 3:))))))))))))ilgiye ihtiyacım varrrrr uleyyyn:)))))

adayı da al gel bana canım o zaman senle de burnuşunla da ilgilenirim ben.3 gün sonra ameliyat olacak biri gibi durmuyordun dün hiç böle devam et şekerim göz açıp kapayıncaya kadar geçer merak etme.çok cesaretli gördüm seni maşallah

Nisan ayindan itibaren fiyatlar degisicek nisana kadar gecerli 7bin

Cok sagol. Ben martta olmak istiyorum. Simdiden randevu alayimmi? Yurt disindan geliyorum.

Tabiki simdiden hem tasarim randevusu hem de ameliyat gununu alin ard arda vericeklerdir zaten su anda bile 4 5 ay sonrasina ameliyat tarihi veriyorlar sanirim

Tabiki simdiden hem tasarim randevusu hem de ameliyat gununu alin ard arda vericeklerdir zaten su anda bile 4 5 ay sonrasina ameliyat tarihi veriyorlar sanirim

Doktorla mail yoluyla yazismistim. Yurt disindan Gelen hastalarda zaten direk Ayni gün tüm tahliller tasarim yapip ertesi gün ameliyata aliyorlarmis. Yarin bi ariyim Ben en iyisi. Allahim Cok korkuyorum :26:

Doktorla mail yoluyla yazismistim. Yurt disindan Gelen hastalarda zaten direk Ayni gün tüm tahliller tasarim yapip ertesi gün ameliyata aliyorlarmis. Yarin bi ariyim Ben en iyisi. Allahim Cok korkuyorum :26:

Evet turkiyede olsaniz en az 3 gorusme yapiyor ameliyat oncesi yurtdisinda olunca farkli:) hic korkma emre bey cok ilgili ameliyat da agrisiz:) emre beyi gorsen tanissan hic korkmazsin eminim:)

Aynen, genelde insanlar erkekler icin guzelesmek istedigimizi anliyorlar, aslinda ben sirf kendim icin yapiyom kendimi daha iyi hissetmem icin gelde bunara anlat.

Bende erkekler icin kesinlikle yapmiyorum. kendim baktikca aglamak geliyor icimden. kac yildir böyle yasiyorum ama suan bana 5 ay beklemek o kadar zor geliyorki.hemen olsun bitsin istiyorum ve emre bey bana o kadar güvenilir bi insan gibi geliyorki. direk onu sectim. o beni anlar ve en güzel burnu yapcagindan eminim.

sevgii burnun çok güzel canım fotoğraflara bayıldım, taş olmuşsun haber vermiyosun :))

Emelsahin canım sana bişey sorcam benim 13.gunum ve burun sırtım iki kaşımın arası faln çok şiş , burnum kemerlıydı cok işlem yapıldı, sen yada kardeşin böyle bsey yaşadınızmı ne kadar surede az da olsa indi, şuan o şişlikten alınla burnum bıtişk gbi duruyo,

evet canım aynısını yaşadım iki kaş aram çok şişti hatta dümdüz duruyodu şişlikten... albümümde bantlı olan fotoğrafımın altındaki yorumları oku bende iki kaş aramdaki şişliklerden bahsetmişim:) canım bu arada senin çok erken benim kaşlarımın ortası ikinci ayımdada şişti sabırla beklemek lazım:)
o şişlik meralde pek yoktu benim kaş ortamı biraz oymuştu Emre bey o yüzden şişlik çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…