- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.241
ben ocak için aradım hemen alman gerekyor dolmak üzere dedi
okadar araştırdım inanki bi tane bile pişman olan yok. Hayır asgari ücrete çalışıp burnuma 10 bin harcamamda tuhaf olucak ya. Kredi çekicem param yok zaten
boşver eger memnun kalacaksak deger ödenir taksit taksit.
ailem karşı ama ben kafaya taktımmı yaparımmm. Kredi çekicem allah yuzumuzu kara çıkarmasın.hiç korkum yok allaha şükür bi an önce olsun bitsin istyrm
Ben baktim şimdi senin fotona sen inanılmaz bi degişim yaşıyacaksın o belli. Belki keşke daha önce çekseydim şu krediyi diyecksin eminim. Uzun vadede ödersin sonuçta kendimiz için iyi bisey yapıyoru.
HAYIR BİRAZ DELİLİK VAR İŞTEN ÇIKARSAM NASIL ODERİM O SORUN . BİDE UZAK YA İSTANBUL KONTROLLERE GİDİP GELME SORUN YAŞARSAM NE YAPICAM O VAR
Ve şafak günü geldi şuan hastaneye yola çıktık 11 gibi alacak inşallah. Dua edin kader arkadaşlarım(( hayırlısıyla kurtulayım bende. Heyecanlıyım ama az, biraz korku var içimde ama bişey olamayacak biliyorum. Herkesi çok çok öptüm. Kendimi ilk iyi hissettiğim anda burada olacağım. Sevgiler...
Ve şafak günü geldi şuan hastaneye yola çıktık 11 gibi alacak inşallah. Dua edin kader arkadaşlarım(( hayırlısıyla kurtulayım bende. Heyecanlıyım ama az, biraz korku var içimde ama bişey olamayacak biliyorum. Herkesi çok çok öptüm. Kendimi ilk iyi hissettiğim anda burada olacağım. Sevgiler...
kızlarr uzun zamandır dusunuyordum sonunda karar verdım ve ameliyat oldumm alçım cıktı suan burnumda bantlar var bantlarımda cıksın sıze bılgıler verıcicem. tek sıkıntım kaslarım ve kirpiklerim dokulme yaptı.ama sımdılık cok sukur hersey yolunda gıdıyor :)
Kaş ve kirpiklerinizin dökülme sebei emre bey bantalrı yapıştırıken sprey sıkıyor bantlar ii ce yapışsın diey oda kaç ve göze kalınca eğer ıslak mendillle temzlemessenz dökülme yapıyor bende de olmuştu sonra sildiğimde düzeldi
Allah yardimcin olsunnnn. Insallah cok iyi gecer ve cok mutlu olursun. Eminim herseY yolunda gider emre beyin ellerindesin Sonucta. Haberlerini bekliyoruz :)
Cok guzel bi burnusla donceksin aramiza cok guzel olcak cook gecmis olsun:)
kızlarr uzun zamandır dusunuyordum sonunda karar verdım ve ameliyat oldumm alçım cıktı suan burnumda bantlar var bantlarımda cıksın sıze bılgıler verıcicem. tek sıkıntım kaslarım ve kirpiklerim dokulme yaptı.ama sımdılık cok sukur hersey yolunda gıdıyor :)
Demek bugün şafak vakti geldiherşey bundan sonra senin için güzel olacak. gelişmelerini bekliyoruz
Arkadaşlar ameliyatım bitti ve ben iyiyim şükür. Rinoannem geldi Yabjma sağolsun gördü beni. Yeni burnumjn ilk gecesi, nefes alabiliyorum burnumdan azda olsa boğazlarım çok acıyor yarına geçecekmiş. Şuan herşey yolunda henüz şişme ve morarma tavan yapmadı. Sanırım yarın olacak oherkese teşekkürler muaah.
Arkadaşlar ameliyatım bitti ve ben iyiyim şükür. Rinoannem geldi Yabjma sağolsun gördü beni. Yeni burnumjn ilk gecesi, nefes alabiliyorum burnumdan azda olsa boğazlarım çok acıyor yarına geçecekmiş. Şuan herşey yolunda henüz şişme ve morarma tavan yapmadı. Sanırım yarın olacak oherkese teşekkürler muaah.
Kaş ve kirpiklerinizin dökülme sebei emre bey bantalrı yapıştırıken sprey sıkıyor bantlar ii ce yapışsın diey oda kaç ve göze kalınca eğer ıslak mendillle temzlemessenz dökülme yapıyor bende de olmuştu sonra sildiğimde düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?