- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.721
Bende Emre ilhana burun estetigi olcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acik kapali burun estetigi ne fark var
Kızlar ameliyatıma 3 gün kaldı heyecanlıyım :))
canim ne kadar güzel sadece 3 gün kalmis, ben hala bekliyorum, insallah hersey istedigin gibi olur, gelismeleri paylasirsan cok sevinirim, Allah yardimcin olsun![]()
Açıkta burun ucunda minik bir kesiyle burun içini açıyorlar kapalıda burun ucundaki kesi yok içten kesilerle işlem yapıyorlar tek farkı burun ucundaki kesi onun da izini kimse farketmiyor burnun altında kalıyor[/QUOTEt
tsk galiba emre Ilhan acik yapiyo bende onda olcam ameliyat
eveet çok az kaldı çok çok teşekkür ederim :) ama benim revizyon ameliyatım artık işimi şansa bırakmamak için emre beyde karar kıldım zaman çabuk geçiyor 4 ay önce randevu almıştım dün gibi geldi çattı ameliyat günü :)
Ama heyecanlıyım açıkçasıı
Açıkta burun ucunda minik bir kesiyle burun içini açıyorlar kapalıda burun ucundaki kesi yok içten kesilerle işlem yapıyorlar tek farkı burun ucundaki kesi onun da izini kimse farketmiyor burnun altında kalıyor[/QUOTEt
tsk galiba emre Ilhan acik yapiyo bende onda olcam ameliyat
umarım Allah'ın da izniyle hepimiz de sonuçtan çok memnun kalıcaz :)
insallah ameliyatin iyi gecer benimkinede az kaldi simdikden heycanliyim![]()
inşallah ya bende heyecanlıyımm :)
kaçında ameliyatın ?
14 mayisda ameliyatim
Evet insallah kalirizaz kalmış umarım çok memnun kalırız :)
Arkadaslık isteği gönderdim bakabilirsinizİlknur hanim sizin burnunuzu cok merak ettm nereden gorebilirim acaba sanirm album yok sizde
Burnunuzn yeni halini merak ediyorm smdiden gecmis olsn umarim iyi gecer,peki guncel fiyatt bilgisi nedir acaba ozel degilse tabi,2 . Olcak benim ucunu begenmiyorm nasil bi fiyat ister
Merhaba,
Güzel temennilerin için teşekkür ederim.
Ben ilk yaptıracağım için 8000 TL. Revizyon için fiyatı bilmiyorum maalesef.
insallah ameliyatin iyi gecer benimkinede az kaldi simdikden heycanliyim![]()
İlknur hanim benide ekleyeblirmisniz,yeniyim burada tesekkurler
14 mayisda ameliyatim
selam benı ekleyebılırmısın fotolarını gormek ıstıyorum bende emre beye ameliyat olucam senın burnunu cok met ettiler bi bakıyım bendehıc degılse bılgı sahıbı olurum