- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ve ayrıca ameliyat ücreti uçuk bir rakam mı?
ben hiç ameliyat olmadım ben de burun kanatlarımı daraltmak ve burun ucumu hafif olarak kaldırtmak istiyorum yani ''tipplasty'' olup sadece burun ucumu şekle sokmak istiyorum... bikaç yerle görüştüm en son boğaziçi tıp merkezini aradım en geç 1 aya kadar gidicem kontrole.. Ama korkuyorum ben param çöpe gidecek diye.. Burun ucu aynı kalır istediğim gibi olmazsa daha da beter yaparlarsa
canım arkadaslık talebımı kabul edermısın resımlerını gormek ıstıyorum ayrıca gercekten faydalı bı paylasım olmus emre beyın hastalarını bırarada bulmak adına gercekten hemen hemen hepsını ınceledım emre bey burun konusunda gercekten cok ıyı durum ortada
Bu konu çok güzel olmuş çok teşekkürler eso :) Arkadaşlarıma rahatça gösterebildim Emre Bey'in ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını. Tek tek aramak yerine burdan bakmak iyi oldu çok sağol kuzum
:S iki zıt fikiri savunmuşsun.. manipüle mi ediyorum yoksa güzel paylaşımda mı bulunuyorum?? hangisi olduğuna karar verirsen ona göre ekleyeyim??
istedıgım sonuca ulasamadım dıyelım uc ameliyat bırden oldum gogus oldukca memnunum ıstedıgım boyutta cenemi yaptırmam baslı basına bı hatamıs zatenn bunu cok gec anladım ben cenemı yuzumle orantılatmak yerıne bayag bı buyuttum (kendı ıstedıgımle buyuk protez koyuldu) ama burun konusunda kesınlıkle ıstedıgım sonuca ulasamadım
ıkı zıt fıkrı savunmadım sadece suphelerımı dıle getırdım buna da hakkım var sanırım ben sadece tek tek hasta resmı aramak yerıne hepsının bı baslıkta lınklerın toplanmıs olmasıının emre beyı dusunenler ıcın kolaylık oldugunu dusundum ve bunu konuda tebrık ettım senı ayrıca resımlerıne bakarakda memnnnıyetınde ne kadar haklı oldugunu gormek ıstedım hem emre beyın hastalarından bırı bu ıtırafı yapmıstı e halıyle boyle bı yorum okuyunca kuskuya dusmemek elde mı bunu ben bılemem sadece yaptıgı burunlara bakıp fıkır sahıbı olurum tabı talebımı kabul ettıgınde ama cok garıp bı tutum senınkısı manılupe olayını dogrular gıbı ben yeterınce emre beyın yaptıgı burunları gordum tesekkur ederım senınkısını gormesemde olur artık eklemenıze gerek kalmadı
Canim 3 ameliyat bi anda zor olmadimi? yani iyilesme suresi ne kadar surdu? Ben gögus ve burun ayni anda dusunuyorum ama yapabilrmiyim diye endiseleniyorum, hangisini kafaya takicam sonra :) yani hangisi guzel oldumu diye dert edicem. Gerci burun yuzun ortasinda ama gögusde coook önemli. Dr ikisinide yapinca yorulup digerini kötu yapmasin :) iste böyle tuhaf dusunceler dolasiyo aklimda.
sacmaliyorum bazen iste
arkadaslar doktor hem gögus hem burun hemde cenemı yapacak bunları aynı doktormu yapacak ız cıddımısınız olurmu böyle şey ?Canim 3 ameliyat bi anda zor olmadimi? yani iyilesme suresi ne kadar surdu? Ben gögus ve burun ayni anda dusunuyorum ama yapabilrmiyim diye endiseleniyorum, hangisini kafaya takicam sonra :) yani hangisi guzel oldumu diye dert edicem. Gerci burun yuzun ortasinda ama gögusde coook önemli. Dr ikisinide yapinca yorulup digerini kötu yapmasin :) iste böyle tuhaf dusunceler dolasiyo aklimda.
sacmaliyorum bazen iste
arkadaslar doktor hem gögus hem burun hemde cenemı yapacak bunları aynı doktormu yapacak ız cıddımısınız olurmu böyle şey ?
hahaha cok guldum oldu bıle
sen cıddımısın ya pekı zor olmadımı buarada doktorun plastık cerrahmıydı senın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?