- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba herkese benim 20. günüm burun ucum top gibi görünüyor ayrıca uzun Steve Martin in kız versiyonu olmuşum sanki. Bandımın ilk çıktığı gün insan içine çıkmak istemedim. Önceki burnumdan dolyaı yaamadığım kompleksi yaşadım nerden ameliyat oldum Allah ceza verdi işte dedim ki ben sadece estetik için olmadım. Bu sene içinde birçok değişik dahiliye dr u sürekli ÜSYE geçirdiğim için ameliyat olmamı önermişti. Ben hiç araştırmadım abim çok aratırıp yıllarca drlarla görüştükten sonra Emre beyi tercih etti ben de olayım dedim. Emre bey burnumun çok güzel olduğunu söylüyor ama şimdilik ben olumlu bakamıyorum inşaAllah sonucu görünce haklılığını anlarım. Bir de grip oldum hapşurma akıntı derken sürekli sızıntı kanamam oluyor. MaşaAllah herkes çok memnun darısı başıma...
merhaba arkadaslar bende burada cok taze sayilirim daha üyeligimi dün yaptim..
bende emre ilhanla özelden görüstüm kendisi bana burun analizindeki sonuclari gönderdi..
simdiye dek kararimdan vazgecmeyi düsünmüyorum ve bu sene sonunda insallah ameliyat olucam..bende herkes gibi cok heyecanliyim ve umuyorumki doktorumuz benide mutlu edebilir..kendisine güvenmekten baska birsey elimden gelmiyor ve umarim evime mutlu bir sekilde döner ve herkese dogru karari verdigime ispatlayabilirim..
slm cadikiz bende gecen hafta bir profilimi gönderdim sn emre beye, doktor bey benim burnumun analizini gönderdi ve cözümler önerdi, ve bu önerlileri benim düsüncemle esdeger oldu..... inshallah bu sene bende emre ilhanda estetik olucam umarim cok güzel istedigimiz gibi burnuslarimiz olur kk sergileriz
merhaba arkadaslar bende burada cok taze sayilirim daha üyeligimi dün yaptim..
bende emre ilhanla özelden görüstüm kendisi bana burun analizindeki sonuclari gönderdi..
simdiye dek kararimdan vazgecmeyi düsünmüyorum ve bu sene sonunda insallah ameliyat olucam..bende herkes gibi cok heyecanliyim ve umuyorumki doktorumuz benide mutlu edebilir..kendisine güvenmekten baska birsey elimden gelmiyor ve umarim evime mutlu bir sekilde döner ve herkese dogru karari verdigime ispatlayabilirim..
Al bendende o kadar:))benim 5 günüm kaldı ameliyatıma
ay insallah mutlu mesut dönersin...bana mutlaka ameliyattdan sonraki sonucu bildirirsen cok mutlu olurum..hadi iyi haberlerini bekliyor olucam canim:80:
buralarda olucam zaten canım.hastaneden canlı yayın bile yapbilirim:))şaka şaka..kendimi iyi hissedersem özellikle ameliyat öncesi kafamdaki soru işaretlerinide tecrübemle paylaşırım inşallah..
Hadi bakalım çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur, benimde en korktuğum şey ameliyattan sonraki geri dönülmez pişmanlık dutgusu olursa diye ama gözümü kararttım.
Emre beye ameliyat olupta olumsuz birşey yazan yok, yada buraya hep memnun olanlar yazıyor.
Bilemiyorum hala araştırıyorum.
Kızlar etraftan gelecek tepkilerden endişeleniniz oldu mu ameliyat sonrası?
Nasıl tepkiler aldınız?
ben de aynı dertten muzdaribim yaş ilerledikçe ameliyat olma düşüncesi de zorlaşıyor galiba
Kızlar etraftan gelecek tepkilerden endişeleniniz oldu mu ameliyat sonrası?
Nasıl tepkiler aldınız?
arkadaslar simdiden cok heyecanliyim randevumu kasim ayina aldim ...insallah banada güzel bir burun yapar emre bey .. insan yurtdisindan katildigi icin her nekadarda olsun cok tedirgin oluyo..simdiden günleri sayiyorum .. duygular birbirine karisti heyecan korku vs...umarimmmm bende mutlu mesut geri dönerim
gözünaydın canım hayırlı olsun. her şey gönlünce olsun...
ama kasım çok uzak bi tarih değil mi ya, ben geçen kasımda şubat için randevu aldım da 3 ay geçmek bilmedi sanki. çok sabırsızlanıyor, bian önce ameliyat olup istediği burna kavuşmak istiyor insan.
çok heyecanlı
evet ama malesef yurtdisindan geldigim icin zamanim uymuyor baska tarihe o yüzden ancak kasim ayina uygun geldi...evet dedigin gibi insan cok heyecanlaniyor
arkadaslar simdiden cok heyecanliyim randevumu kasim ayina aldim ...insallah banada güzel bir burun yapar emre bey .. insan yurtdisindan katildigi icin her nekadarda olsun cok tedirgin oluyo..simdiden günleri sayiyorum .. duygular birbirine karisti heyecan korku vs...umarimmmm bende mutlu mesut geri dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?