emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba herkese benim 20. günüm burun ucum top gibi görünüyor ayrıca uzun Steve Martin in kız versiyonu olmuşum sanki. Bandımın ilk çıktığı gün insan içine çıkmak istemedim. Önceki burnumdan dolyaı yaamadığım kompleksi yaşadım nerden ameliyat oldum Allah ceza verdi işte dedim ki ben sadece estetik için olmadım. Bu sene içinde birçok değişik dahiliye dr u sürekli ÜSYE geçirdiğim için ameliyat olmamı önermişti. Ben hiç araştırmadım abim çok aratırıp yıllarca drlarla görüştükten sonra Emre beyi tercih etti ben de olayım dedim. Emre bey burnumun çok güzel olduğunu söylüyor ama şimdilik ben olumlu bakamıyorum inşaAllah sonucu görünce haklılığını anlarım. Bir de grip oldum hapşurma akıntı derken sürekli sızıntı kanamam oluyor. MaşaAllah herkes çok memnun darısı başıma...

canim ilk öncelikle gecmis olsun..kac kez ameliyat oldun??..

slm cadikiz bende gecen hafta bir profilimi gönderdim sn emre beye, doktor bey benim burnumun analizini gönderdi ve cözümler önerdi, ve bu önerlileri benim düsüncemle esdeger oldu..... inshallah bu sene bende emre ilhanda estetik olucam umarim cok güzel istedigimiz gibi burnuslarimiz olur kk sergileriz

ay insallah canim benim..insallah ikimizde mutlu olup evimize geri dönerizzz.. yeni burnusumla herkesin icine cikmayi sabirsizlikla bekliyorumm...

Al bendende o kadar:))benim 5 günüm kaldı ameliyatıma

ay insallah mutlu mesut dönersin...bana mutlaka ameliyattdan sonraki sonucu bildirirsen cok mutlu olurum..hadi iyi haberlerini bekliyor olucam canim:80:

buralarda olucam zaten canım.hastaneden canlı yayın bile yapbilirim:))şaka şaka..kendimi iyi hissedersem özellikle ameliyat öncesi kafamdaki soru işaretlerinide tecrübemle paylaşırım inşallah..

Hadi bakalım çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur, benimde en korktuğum şey ameliyattan sonraki geri dönülmez pişmanlık dutgusu olursa diye ama gözümü kararttım.
Emre beye ameliyat olupta olumsuz birşey yazan yok, yada buraya hep memnun olanlar yazıyor.
Bilemiyorum hala araştırıyorum.

kesinlikle katiliyorum insallah herkes hayalindeki buruna sahip olur ve birdaha ameliyat ihtiyaci duymaz..ama emre beyde böyle birseyin olucagini zannetmiyorum..

Kızlar etraftan gelecek tepkilerden endişeleniniz oldu mu ameliyat sonrası?

Nasıl tepkiler aldınız?

bunu bende merak ediyorum, herkes anlıyormu acaba ameliyat olduğunuzu, yani en yakınlar dışında.
benim çalıştırğım şirket çok kalabalık şimdi sonrasında herkese tek tek anlat ohooo...

Kızlar etraftan gelecek tepkilerden endişeleniniz oldu mu ameliyat sonrası?

Nasıl tepkiler aldınız?

önceden tanıyan insanların çoğunda burun ne kadar güzel olursa olsun ilk bakışta bi yadırgama oluyor. çünkü yüzümün eski haline alışmışlar, yeni hali değişik geliyor. ki benim burnum çok şişmedi, çok da doğal duruyor. ama bikaç saat birarada kalınca 'ilk bakınca değişik gelmişti ama gözüm alıştı şimdi, çok güzel çok doğal olmuş' diyorlar. ama ben onları çok iyi anlıyorum çünkü benim bile burnuma alışmam zaman aldı. ama şimdi öyle alıştım ki, eski resimlerimdeki ben bana yabancı gelliyor, sanki doğuştan böyleyim :)
tabi görür görmez 'aa çok güzel olmuş bayıldım burnuna doktorun kim?' gibi tepkiler de oluyor, bunlar çok moral veriyor insana.
bu arada beni yeni tanıyan bikaç kişiye burnumun estetik olduğunu söylediğimde çok şaşırdılar :) yalnızca bir kişi bana burnun estetik mi diye sordu, o da ameliyathane hemşiresiymiş burun ameliyatlarına çok giriyormuş ordan anlamış, yoksa çok doğal olduğunu çok beğendiğini söyledi.
bu arada benim burnum daha 2 aylık:)

arkadaslar simdiden cok heyecanliyim randevumu kasim ayina aldim ...insallah banada güzel bir burun yapar emre bey .. insan yurtdisindan katildigi icin her nekadarda olsun cok tedirgin oluyo..simdiden günleri sayiyorum .. duygular birbirine karisti heyecan korku vs...umarimmmm bende mutlu mesut geri dönerim

gözünaydın canım hayırlı olsun. her şey gönlünce olsun...
ama kasım çok uzak bi tarih değil mi ya, ben geçen kasımda şubat için randevu aldım da 3 ay geçmek bilmedi sanki. çok sabırsızlanıyor, bian önce ameliyat olup istediği burna kavuşmak istiyor insan.
çok heyecanlı

evet ama malesef yurtdisindan geldigim icin zamanim uymuyor baska tarihe o yüzden ancak kasim ayina uygun geldi...evet dedigin gibi insan cok heyecanlaniyor

hayırlı olsun ilk adımın..geç olsun güç olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…