emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tsk ler ipek. Bunu bildiyim iyi oldu.. fakat nisanda ön görüsme olursa yazin ortasinda zaten amelyat olmam. Malesef bidahaki kisa kaldi desene
rica ederim ben de oak sonu gibi olmak istiyorum ama çok dolular maalesef gerçi henüz tam karar vermedim muhammet dilber ile emre bey arasında kaldım. doktor seçmek gerçekten çok zormuş

rica ederim ben de oak sonu gibi olmak istiyorum ama çok dolular maalesef gerçi henüz tam karar vermedim muhammet dilber ile emre bey arasında kaldım. doktor seçmek gerçekten çok zormuş
Canim sorma iki gündürde muhammed beyi arasdiriyorum. Iyce kafam karisdi. Bin tl fiyat farklari var sanirim. Ama ikiside olaganüstü is cikariyor. Harbi kararsiz kaldim napsak ki ya birde

Canim sorma iki gündürde muhammed beyi arasdiriyorum. Iyce kafam karisdi. Bin tl fiyat farklari var sanirim. Ama ikiside olaganüstü is cikariyor. Harbi kararsiz kaldim napsak ki ya birde
ben de tam emre beye karar verdim diyodum sonra muhammet beyi de gördüm yaptığı burunları çok beğendim maşallah bence iki dr ile de yüzyüze görüşmek en iyisi.herkes aymı şeyi öneriyor :)

ben de tam emre beye karar verdim diyodum sonra muhammet beyi de gördüm yaptığı burunları çok beğendim maşallah bence iki dr ile de yüzyüze görüşmek en iyisi.herkes aymı şeyi öneriyor :)
En mantiklisi.. artik hangisi icimize sinerse.. ikisindende ön görüsme icin randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederim

En mantiklisi.. artik hangisi icimize sinerse.. ikisindende ön görüsme icin randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederim

Kızlar burnum 11 aylık oldu yorumlarınızı rica ederim.

Eklentiler

• 1413643600714.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 384
  • 1413643672707.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 574
  • 1413643690212.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 354
  • 1413643592768.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 372
  • 1413643639359.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 351
Sadece 3.ameliyatimi emre ilhan a oldum. Revizyon ameliyatimi yani

Merhaba AskAsk emre ilhana revizyonunuzdan memnun kaldınız mı? Bende revizyon olmaya karar verdim.nefes probleminde sıkıntı yok fakat görüntüm nefes almasamda olur cinsindenDunyanin binbir turlu hali var ne caresiz hastaliklar var şükür diyebiliyoru.estetik olarakda başarılı mıdır

Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)

Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)
Resimlerine bayıldım sseloss . Gidip bunun aynısından istiyorum desem :) eski halin nasıldıda bukadar muhteşem oldu sonucu merak ettim. Hayırlı olsun diyim :)

Burnun çok güzel olmuş çok beğendim istediğim gibi :) Bende hafta Cuma ameliyat olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…