- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.761
rica ederim ben de oak sonu gibi olmak istiyorum ama çok dolular maalesefCok tsk ler ipek. Bunu bildiyim iyi oldu.. fakat nisanda ön görüsme olursa yazin ortasinda zaten amelyat olmam. Malesef bidahaki kisa kaldi desene
Randevu süren nekadar di?Ben de revizyon olacağım bu hafta içinde Emre beye :)))
3-4 ay sonrasına verıyor geneldeRandevu süren nekadar di?
Canim sorma iki gündürde muhammed beyi arasdiriyorum. Iyce kafam karisdi. Bin tl fiyat farklari var sanirim. Ama ikiside olaganüstü is cikariyor. Harbi kararsiz kaldimrica ederim ben de oak sonu gibi olmak istiyorum ama çok dolular maalesefgerçi henüz tam karar vermedim muhammet dilber ile emre bey arasında kaldım. doktor seçmek gerçekten çok zormuş
ben de tam emre beye karar verdim diyodum sonra muhammet beyi de gördüm yaptığı burunları çok beğendim maşallahCanim sorma iki gündürde muhammed beyi arasdiriyorum. Iyce kafam karisdi. Bin tl fiyat farklari var sanirim. Ama ikiside olaganüstü is cikariyor. Harbi kararsiz kaldimnapsak ki ya birde
En mantiklisi.. artik hangisi icimize sinerse.. ikisindende ön görüsme icin randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederimben de tam emre beye karar verdim diyodum sonra muhammet beyi de gördüm yaptığı burunları çok beğendim maşallahbence iki dr ile de yüzyüze görüşmek en iyisi.herkes aymı şeyi öneriyor :)
En mantiklisi.. artik hangisi icimize sinerse.. ikisindende ön görüsme icin randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederimben de tam emre beye karar verdim diyodum sonra muhammet beyi de gördüm yaptığı burunları çok beğendim maşallahbence iki dr ile de yüzyüze görüşmek en iyisi.herkes aymı şeyi öneriyor :)
şimdiden hayırlı olsun o zaman hepimizin sağlıklı güzel buruncukları olsunEn mantiklisi.. artik hangisi icimize sinerse.. ikisindende ön görüsme icin randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederim
Amin insallah canim yaa..şimdiden hayırlı olsun o zaman hepimizin sağlıklı güzel buruncukları olsun
Sadece 3.ameliyatimi emre ilhan a oldum. Revizyon ameliyatimi yani
Resimlerine bayıldım sseloss . Gidip bunun aynısından istiyorum desem :) eski halin nasıldıda bukadar muhteşem oldu sonucu merak ettim. Hayırlı olsun diyim :)Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)
beğenmene cok sevindim :) emre ilhana tabiki fikir olarak sunabilirsin zaten emre bey de senin için en iyisini yapıcaktır :)Senin resimlerini görünce inanılmaz mutlu bir insana dönüştüm . :) Benim hala umudum var
Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)
Burnun çok güzel olmuş çok beğendim istediğim gibi :) Bende hafta Cuma ameliyat olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?