- 26 Ekim 2014
- 12
- 3
- 43
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.781
ücret konusunda bilgi verebilirmisinz acaba?merhaba arkadaşlar.Emre beye 17 ekim cuma gunu ameliyat oldum bugun 9. günüm ve burnumda bandaj olmasına rağmen tam hayallerimdeki burunu yapmış okadar mutluyum ki keşke daha önceden yaptırsaymışım hiç kafamda buyuttugum gibi bir şey değilmiş ve Allaha çok şükür iyiki Emre beye yaptırmışım :)
Merak edenler için size karar verme sürecimden ameliyat olma surecıme kadar herşeyi anlatıyım.
Ben gecen yıl bu siteye girdm ve Emre beyin yorumlarını okudukça daha goruşmeye gıtmeden bıle bı güven geldı oyuzden başka hıcbı doktora gıtme gereği duymadım.hemen muayehanesı aradım ve randevu aldım randevuyu 6 ay kadar sonraya verdıler cunku Emre bey gerçekten cok meşgul.normalde aşırı sabırsız bi insan olmama rağmen bu sefer burnum için sabrettim ve ekimdeki ameliyat günüme kadar 3 defa goruştuk kendısıyle her görüşmemizde içim daha rahat ve güvenli sekilde dondum ve sonunda ameliyat gunu geldi çatıtı.ameliyattan bir gun once 2 saat falan uyudum cunku heyecandan uyku tutmuyo :) neyseki sabah hastaneye gıttım cok kıbar hemşireler beni karşıladı.ameliyattan 1 saat once Emre bey geldi ve nasılsın iyimisin diye ziyaret etti ve daha sonra ameliyat odasına indim gozumu kapattım ve açtım gerçekten hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorsunuz.odama geldiğimde hiçbir ağrım yoktu.o gece hastanede kaldım buz maskesı falan uygulandı.ve emre bey ameliyat sonrası da odama ziyarete geldi nasılsın ıyımısın ameliyatımız cok başarılı geçti gibi konuştuk gerçekten cok iyiydim.ertesi gun öğlen emre beyin asistanı doktor hanım geldı son kontrolü yaptı ve hastaneden çıktım.ilk 2. ve 3. gun gozumun cevresınde hafıf morluk ve şişlikler oldu ama 4. gun tamamen kaybodular.inanın ne uyuşukluk ne de ağrı hissetmedim.6. gün tampon ve alçılarım alındı ozaman da hiçbi acı olmadı.Şuana kadar herşey hayallerimdeki gibi ve Emre bey de 3 -4 günde bir kontrole çağiriyor.Perşembe günü son yarabandı gıbı olan bantlarımda çıkacak ama ben sabredemedim ve bandajlı halimle de olsa size bir fotoğraf atmak istedim. resim ameliyattan sonraki 5. gun çekilmiş bir resimdir :)
cook sagol :) sanada simdiden gecmis olsun eminim cok güzel bir burna kavuscaksın :)
Cook tesekkür ederimm :) emrebeyin sende de harikalar yaratmasına cok az kalmıs :)Burnun çok güzel olmuş çok beğendim istediğim gibi :) Bende hafta Cuma ameliyat olacağım
ücret konusunda bilgi verebilirmisinz acaba?
birde istanbul dışından gelenler toplamda orda ne kadar kalmalı acaba?
Ben de yazdıklarınızı sasirarak okudum acikcasi. kendisine 15 gun once ameliyat oldum.evet dediginiz gibi bekleme olayı malesef çözülemiyor ama bunu bence emre bey degil asistanlari cozemiyor.kendisi cok ilgili ve sevecen bi doktor aslında. zaten isinde profesyonel bir doktor. Yalniz bildiğim kadarıyla burnunda bi sorun olmamasina ragmen bunu hastalik derecesinde takinti yapanlari ameliyat etmiyor yani kisinin psikolojik durumunu da test ediyor cunku oyle kisiler mukemmel bile olsa mutlaka kusur buluyorlar. Ve bir cok doktor dolasmis 2.kez ameliyat olmus biri olarak soyleyebilirim ki cogu doktorlar soru bile sordurmadan kafasina gore burun belirliyolar herkese fix bir sekilde.ayrica cok ukala tavirlarla.Emre bey her hastanin yuz sekline farkli ve ozel teknik kullaniyor.ben kesinlikle öneririm tabi ki yine siz bilirsiniz.yaklaşık 4 ay kadar önce biz de arkadaşımla Emre Bey'den randevu almıştık. Burda anlatılan Emre İlhan'la karşılaştığım Emre İlhan oldukça farklı geldi bana. Şimdi hakkında yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum.
bi kere muayenehaneye gittiğimizde tam bir 1 saat 40 dk sıranın bize gelmesini bekledik. 10 kişi aynı anda tek bi doktoru bekler mi yahu? hiç profesyonelce değil. yetişemiyorsa hastaları azaltabilir. şahsen 2 saat orda sıra beklemektense iki gün sonra gitmeyi tercih ederdim.
içeri girip arkadaşım burnuyla ilgili şikayetlerini anlattığında Emre Bey'in tepkileri ikimizi de çok şaşırttı açıkçası. gergin bi gününde falan mıydık bilemiyorum. Arkadaşım daha önce ameliyat olmuş biri. Burnuyla ilgili ne şikayette bulunduysa pat pat karşılık verdi Emre Bey. Arkadaşım hangi memnuniyetsizliğini dile getirse hepsine bi karşılık vererek arkadaşımı tersledi adeta. doktorun çok iyi iş çıkarmış bence böyle ufak tefek şeyler olur falan gibi geçiştirme cevaplardı geneldi. Bir de sürekli, neden eski doktorunuza gitmiyorsunuz, neden bunları ona söylemiyorsunuz dedi. kısaca pek ilgilenmek istemedi gibi geldi bana.
yahu insan önceki doktorundan memnun kalsa zaten sana neden gelsin ki? çok mu hevesli ikinci kez ameliyat masasına yatmaya..
bilmiyorum çok nezaketsiz buldum Emre Bey'in tavırlarını. Önüne gelen her hastayı ameliyat etmek zorunda değil ama en azından daha kibar olabilirdi.
bir de dikkatimi çeken, Emre Bey'İn muayenehanesinde beklerken kadınlarkulubünde yazanlar da ekranda gösteriliyordu. bu da ilginç geldi bana. Burası reklam yerimi bilemedim.
hekimliğine gelince. yakın çevremde ona ameliyat olan görmedim. başarısıyla ilgili bir şey diyemem. burdaki hastalarının fotoğraflarına bakınca burunlar güzel görünüyor. hastaları memnun kalabilir bunlara da lafım yok. zaten buraya onu kötülemek için de yazmıyorum.
ama bana Emre İlhan abartılıyor gibi geldi. en azından burda yazan çok sevecen, çok şirin tanımlarının ona uymadığını gördüm. Kendim de ameliyat olmak istiyorum benim takıntım daha ziyade burun ucu , deviasyon var. ama sanırım aradığım doktor Emre Bey değil. bu kadar hışımla anlaşamayız sanırım onunla.
fiyatlara gelince, fiyatlar da abartılı biraz evet :/
cnm çok teşekkürler cevabın ve ilgin için. yok Emre Bey bana fazla ukala geldi açıkcası. Arkadaşım takıntı yapmış biri değil. Emre Bey o gün çelişkili de konuştu bence, hem iyi yapılmış bi burunda ilerde sıkıntı yaşanmayacağını söylüyor videolarında ve kendi sitesinde, hem de arkadaşım o gün burnun kenarındaki içe doğru oluşan çökmeye benzer şeyleri söylediğinde bunlar olabilir dedi. ayrıca arkadaşımın burun delikleri eşit değildi, bariz bir fark vardı. olur o kadar diyor. dolayısıyla ben Emre Bey'in iyi burun algısını pek anlayamadım. daha doğrusu sanırım işine gelmeyen hastalarla ilgilenmiyor. nasılsa kapısında bekleyen hasta çok, onun mantığına göre. bana pek şirin de gelmedi açıkcası.Ben de yazdıklarınızı sasirarak okudum acikcasi. kendisine 15 gun once ameliyat oldum.evet dediginiz gibi bekleme olayı malesef çözülemiyor ama bunu bence emre bey degil asistanlari cozemiyor.kendisi cok ilgili ve sevecen bi doktor aslında. zaten isinde profesyonel bir doktor. Yalniz bildiğim kadarıyla burnunda bi sorun olmamasina ragmen bunu hastalik derecesinde takinti yapanlari ameliyat etmiyor yani kisinin psikolojik durumunu da test ediyor cunku oyle kisiler mukemmel bile olsa mutlaka kusur buluyorlar. Ve bir cok doktor dolasmis 2.kez ameliyat olmus biri olarak soyleyebilirim ki cogu doktorlar soru bile sordurmadan kafasina gore burun belirliyolar herkese fix bir sekilde.ayrica cok ukala tavirlarla.Emre bey her hastanin yuz sekline farkli ve ozel teknik kullaniyor.ben kesinlikle öneririm tabi ki yine siz bilirsiniz.
yaklaşık 4 ay kadar önce biz de arkadaşımla Emre Bey'den randevu almıştık. Burda anlatılan Emre İlhan'la karşılaştığım Emre İlhan oldukça farklı geldi bana. Şimdi hakkında yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum.
bi kere muayenehaneye gittiğimizde tam bir 1 saat 40 dk sıranın bize gelmesini bekledik. 10 kişi aynı anda tek bi doktoru bekler mi yahu? hiç profesyonelce değil. yetişemiyorsa hastaları azaltabilir. şahsen 2 saat orda sıra beklemektense iki gün sonra gitmeyi tercih ederdim.
içeri girip arkadaşım burnuyla ilgili şikayetlerini anlattığında Emre Bey'in tepkileri ikimizi de çok şaşırttı açıkçası. gergin bi gününde falan mıydık bilemiyorum. Arkadaşım daha önce ameliyat olmuş biri. Burnuyla ilgili ne şikayette bulunduysa pat pat karşılık verdi Emre Bey. Arkadaşım hangi memnuniyetsizliğini dile getirse hepsine bi karşılık vererek arkadaşımı tersledi adeta. doktorun çok iyi iş çıkarmış bence böyle ufak tefek şeyler olur falan gibi geçiştirme cevaplardı geneldi. Bir de sürekli, neden eski doktorunuza gitmiyorsunuz, neden bunları ona söylemiyorsunuz dedi. kısaca pek ilgilenmek istemedi gibi geldi bana.
yahu insan önceki doktorundan memnun kalsa zaten sana neden gelsin ki? çok mu hevesli ikinci kez ameliyat masasına yatmaya..
bilmiyorum çok nezaketsiz buldum Emre Bey'in tavırlarını. Önüne gelen her hastayı ameliyat etmek zorunda değil ama en azından daha kibar olabilirdi.
bir de dikkatimi çeken, Emre Bey'İn muayenehanesinde beklerken kadınlarkulubünde yazanlar da ekranda gösteriliyordu. bu da ilginç geldi bana. Burası reklam yerimi bilemedim.
hekimliğine gelince. yakın çevremde ona ameliyat olan görmedim. başarısıyla ilgili bir şey diyemem. burdaki hastalarının fotoğraflarına bakınca burunlar güzel görünüyor. hastaları memnun kalabilir bunlara da lafım yok. zaten buraya onu kötülemek için de yazmıyorum.
ama bana Emre İlhan abartılıyor gibi geldi. en azından burda yazan çok sevecen, çok şirin tanımlarının ona uymadığını gördüm. Kendim de ameliyat olmak istiyorum benim takıntım daha ziyade burun ucu , deviasyon var. ama sanırım aradığım doktor Emre Bey değil. bu kadar hışımla anlaşamayız sanırım onunla.
fiyatlara gelince, fiyatlar da abartılı biraz evet :/
Kizlar az once aradim, Emre beyin fiyatlari 15 binden basliyomus. Bu normalmi :OOOO
merhabalar ben 3ay once burun ameliyati oldum ve burnumun 1tarafi cok aciyor orasi sanki ice dogru girmis gibi o taraftan nefes de alamiyorum bu cokme mi oluyor tekrar ameliyat olmak zorunda miyim( cok korkuyorum lutfen bana iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz muayene icin
Doktorumun ismini vermeyim ama goruntu acisindan da cok sikintilarim varKaçıncı ameliyat için fiyat aldınız? İlk ameliyat fiyatı o kadar değil
3ay panik yapmak için çok erken,doktorunuza danıştınız mı? Burun içi etleriniz şişmiş olabilir o yüzden nefes alamıyor olabilirsiniz tabi yine de doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim. Nefes alma sorununuz için kbb doktoruna gidin muhakkak ama 1 tarafı acıyor demişsiniz ben emre beye oldum hiç ağrı sızı çekmedim ters giden birşey olabilir. Bu arada doktorunuz kim?
sizi Emre Bey'le ilgili yazılan her yazının altında görüyorum. neden bilmiyorum, beraber mi çalışıyorsunuz ki.. Emre Bey'in o gün takındığı üslubun aynısını sizde gördüm bugün. nasihatlerinize ihtiyacım yok açıkcası. kafa tutar gibi cevap yazmışsınız. Ben zaten içime sinen ve dilediğim doktora giderim. buna siz de engel olamazsınız herhalde..Emre beyin en eski hastalarindan ve en aksi hastalarindan biri olarak cevap verme geregi duydum. Yazdiklarinizi bende sasirarak okudum cunku emre bey inanilmaz guler yuzlu biri sabahtan aksamin cok gec saatlerine kadar ameliyat yapip ordan muaynehaneye gidio hasta goren ve enerjisi dusmeyen hep pozitif enerji sacan biri benim tercih etmemdeki etkenlerden biri buydu. Benki cok aksi herseye bisey bulan biriyim kabulde ediyorum hatta emre beyle ilk gorusmemde tartismistim ameliyattan once belki 10 15 kez gittim ameliyata hazir olayim diye sabirla konustu benimle anlatti asamalari cunku psikolojik olarak hazir olmadigimi soyluyordu ameliyattan sonrada sayisiz kez gittim ilk 1 ay gunde kac kere aradim sayisini hatirlamiyorum gece 2 3 de bile ulastim bir kere ses tonunda tavrinda degisiklik gormedim. Annem kardesim ve yakin cevremdende bir cok kisi oldu hepsi en az benim kadar memnun enerjisine guler yuzune hayranlar. Meslegindeki basarisi zaten ortada ama insanligida son derece yuksek bence siz abartiyorsunuz arkadasiniza eski doktorunu kotuleseydi hosunuzami giderdi? Ben kuaforumun diger kuaforun yaptigi isi kotulemesine bile kiziyorum ayni isi yapiyor tabiki begenmez bahane bulur diye bana etik gelmiyor aslinda hosunuza gitmesi lazim. Eski doktoru yaptigi icin burnun icini daha iyi bilir konusup cozum buldunuz mu anlaminfa soylemistir her doktorun emegine saygi duyar iyi de olsa kotu de olsa. Tabiki hasta ona olmak istemiyorsa zorlamaz ama etik olarak once soylemesi bence guzel bisey sizin yazdiklariniza sasirdim acikcasi belkide siz biraz hassasiniz. Fiyat konusuda keske herkesin butcesine uysa ama her doktorda emeginin karsiligini almak istiyor ki bana gore fiyat cok normal. Ben yillardir muaynehaneye gidip geliyorum 3 4 saat bekledigimi bilirim ve insanlarin cogu saatlerce bekleyip ses cikarmiyor cunku yogunlugu biliyor ameliyat 3 saat diye dusunulup 5 saat surebiliyor o sirada da yapabilecej biseyleri olmuyor maalesef hala da gittigimde beklerim alistim artik sanirim:) siz bu kadar rahatsiz olduysaniz icinize sinen doktora olun ben 4 sene arastirip icime sinen doktora oldum ve sonuctan cok memnunum.
sizi Emre Bey'le ilgili yazılan her yazının altında görüyorum. neden bilmiyorum, beraber mi çalışıyorsunuz ki.. Emre Bey'in o gün takındığı üslubun aynısını sizde gördüm bugün. nasihatlerinize ihtiyacım yok açıkcası. kafa tutar gibi cevap yazmışsınız. Ben zaten içime sinen ve dilediğim doktora giderim. buna siz de engel olamazsınız herhalde..
kaldı ki ben Emre Bey arkadaşımın eski doktorunu kötülesin demedim. cümleleri nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama dilediğiniz yere çekip de ukalaca cevaplara gerek yok.
önceki doktoru kötülemek elbette etik değil, ama neden önceki doktorunuzla konuşmuyorsunuz derken ki, çıkışlar ve takınılan üslup çok saçma ve gereksiz. bi hasta doktorundan memnun olsa onunla kurduğu iletişim vs iyi olsa zaten başka doktor aramaya kalkışmaz.
her neyse, ben buraya birileriyle tartışmaya gelmedim. ben Sevgili Emre Bey'de bi güler yüz göremedim. Emre Bey'le ilgili izlenimlerimi aktardım. Siz bu durumdan ister memnun olun ister olmayın. Sizi memnun etmek için burda düşüncelerimi saklayacak değilim. vesselam..
buraya yeni üye olmam burayı takip etmediğimi mi gösterir? siz gerçekten daha akıllıymışsınız yahu! akıl fışkırıyor mübarek.. ne kadar mantıklı laflar öyle sizinkiler. ben fırsat buldukça kadınlar kulubünü bir seneyi aşkın bir süredir takip ediyorum. hemen her konuda takip ediyorum yazmasam da.. daha açıklamak gerekiyor belli ki: yazmadan da site takip edilebiliyor yani daha anlayacağınız dille.Aferin beni iyi takip etmissiniz yeni uyesiniz halbuki ilginc:)Hııı eveeet beraber çalışıyoruz site adminleri de müsade ediyor burda yazmama bi uyanık sizsiniz ya hemen anladiniz tebrik ederim:) ben kac yildir bu sitede uyeyim sizin gibi 100 kisi soylemistir belki bunu rahatsiz olan soyluyor iste:) oyle birsey olsa 1dk tutmazlar bu sitede herkes kimin ne oldugunu biliyor dert etmeyin:)Karamalaya calisiyorsunuz yoksa gelip bu sekilde buraya yazmazsiniz bende haksiz davrasiniza karsi sessiz kalamam tabi nasil davranacagimida kimseden ogrenecek degilimilk defa sizin gibi yorum yapan cikiyor ve yeni uyesiniz bana birliktemi calisiyorsunuz diye soracaginiza kendinize bi bakin derim yeni uye olup kosa kosa bu sayfaya gelip bu sekilde bi yorum ilginc:)) herkes herkesi elestirebilir kimseyide ilgilendirmez kimse mukemmel degildir ama yersiz ve bu sekilde oluncada cevap veriliyor haliyle siz doktor arayisiniza devam edin kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?