emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mesaj attım rica etsem bakar mısınız?

bana resim atar mısınız
Emre ilhana mı ameliyatınızı olduğunuz resminizi görebilir miyim özelden atabilir misiniz foruma yeni üye olduğumdan göremiyorum

Emre ilhana ameliyat oldunuz mu burada açık olan resimleri göremiyorum yeni üye olduğum için bana resim atabilir misiniz burnunuzdan memnun kaldınız mı ağustos ayında randevum var ve çok kararsız kaldım

Arkadaşlar emre beyin yaptığı burunları nasıl görebilirim yardımcı olabilir misiniz

Bana foto atabilir misiniz

peki burnuzdan memnunmusunuz emre ilhan burun tasarımı 3. görüşmesinde mi yapıyor her görüşmesinde muayene ücreti alıyor mu
Muayene ücreti bir kez ödeniyor, tasarım üçüncü görüşmede yapılıyor. Burnumdan memnunum; istediğimin ve tarif ettiğimin aynısını yaptı sağolsun, 8. aya girdim.

Muayene ücreti bir kez ödeniyor, tasarım üçüncü görüşmede yapılıyor. Burnumdan memnunum; istediğimin ve tarif ettiğimin aynısını yaptı sağolsun, 8. aya girdim.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 6 yıldn beri hayel ettiğim buruna insallah kavuşurum burnunuz çok begendim agustos 25 randevu aldım fakat ameliyat günü mart ayına verebiliyorlarmış ve nasıl bekleyevcegımı bılmıyorum heyecnlı ve endişeliyim

Muhammet Dilber ile de görüştünüz mü merak ettim?

Kızlar ben emre beyi burun estetiği için düşünüyorum ama aynı zamanda bişektomi de yaptırmak istiyorum.. emre bey bişektomi (hollywood yanagı) yapıyor mu biliyor musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…