- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.121
Mesaj attım rica etsem bakar mısınız?evet ben memnun kalmadım . güya rötuş yapılacaktı ama arıyorum mesaj atıyorum geri dönmüyorlar. Ben de vazgeçtim tekrar yaptırmaktan...özelden yapılan burnumun fotosunu atabilirim. Ha bu arada kalın derili burnum olduğunu söyledi Emre Bey. bu nedenle istenilen sonuç alınamamış. E.G.
Emre ilhanın yaptığı burunları göremiyorum fotolara nereden ulaşabilirimSevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim.
bana resim atar mısınız
Emre ilhana mı ameliyatınızı olduğunuz resminizi görebilir miyim özelden atabilir misiniz foruma yeni üye olduğumdan göremiyorumBende haftaya salı ameliyat oluyorum.giderek heyecan basmaya başladı.yanımda refakatçimde olmayacak sanırım.İstanbul da kaldığım 1 haftalık süreçte bu bana sıkıntı yaratırmı ki?ameliyat olup tecrübe edinen arkadaşlar ne dersiniz
Emre ilhana ameliyat oldunuz mu burada açık olan resimleri göremiyorum yeni üye olduğum için bana resim atabilir misiniz burnunuzdan memnun kaldınız mı ağustos ayında randevum var ve çok kararsız kaldımslm cadikiz bende gecen hafta bir profilimi gönderdim sn emre beye, doktor bey benim burnumun analizini gönderdi ve cözümler önerdi, ve bu önerlileri benim düsüncemle esdeger oldu..... inshallah bu sene bende emre ilhanda estetik olucam umarim cok güzel istedigimiz gibi burnuslarimiz olur kk sergileriz
Arkadaşlar emre beyin yaptığı burunları nasıl görebilirim yardımcı olabilir misinizbenim msn adresimde xxxxxxxxxxx bu adrese emre beye ameliyat olan arkadaşlar öncesi ve sonrası resimlerini gönderebilirlerse sevinirim.dediğim gibi 25 yorum sınırını geçemediğim için hiç bi resmi göremiyorum
özellikle revizyon ameliyatı olanların sonuçlarını çok merak ediyorum çünkü bildiğim kadarıyla revizyon ameliyatlarında başarı oranı biraz düşüyomuş bu da beni korkutuyo haliyle
Bana foto atabilir misinizÇok geçmiş olsun bende foto gösteriyorum şöyle olsun diyorum ama iki doktor da yüzüne gitmez diyor kavis istiyorum bende (herkesin beklentisi farklı tabi) bakalım az kaviste buluşacağız inşallah bende yapılı belli olan estetiği sevmiyorum resminiz varmı öncesi sonrası görebilirmiyiz
Profilimden bakabilirsiniz Kasım 2017 de olmuştum.Arkadaşlar emre beyin yaptığı burunları nasıl görebilirim yardımcı olabilir misiniz
peki burnuzdan memnunmusunuz emre ilhan burun tasarımı 3. görüşmesinde mi yapıyor her görüşmesinde muayene ücreti alıyor muProfilimden bakabilirsiniz Kasım 2017 de olmuştum.
Muayene ücreti bir kez ödeniyor, tasarım üçüncü görüşmede yapılıyor. Burnumdan memnunum; istediğimin ve tarif ettiğimin aynısını yaptı sağolsun, 8. aya girdim.peki burnuzdan memnunmusunuz emre ilhan burun tasarımı 3. görüşmesinde mi yapıyor her görüşmesinde muayene ücreti alıyor mu
Arkadaşlar emre beyin yaptığı burunları nasıl görebilirim yardımcı olabilir misiniz
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 6 yıldn beri hayel ettiğim buruna insallah kavuşurum burnunuz çok begendim agustos 25 randevu aldım fakat ameliyat günü mart ayına verebiliyorlarmış ve nasıl bekleyevcegımı bılmıyorum heyecnlı ve endişeliyimMuayene ücreti bir kez ödeniyor, tasarım üçüncü görüşmede yapılıyor. Burnumdan memnunum; istediğimin ve tarif ettiğimin aynısını yaptı sağolsun, 8. aya girdim.
Emre ilhana ameliyat oldunuz mu burada açık olan resimleri göremiyorum yeni üye olduğum için bana resim atabilir misiniz burnunuzdan memnun kaldınız mı ağustos ayında randevum var ve çok kararsız kaldım
Karıştı galiba ben ameliyat olmadım henüz :)Bana foto atabilir misiniz
Fiyat ne kadar ödedinizMuayene ücreti bir kez ödeniyor, tasarım üçüncü görüşmede yapılıyor. Burnumdan memnunum; istediğimin ve tarif ettiğimin aynısını yaptı sağolsun, 8. aya girdim.
10 doktor gezmiş birisi olarak 10. doktorum ve kararım Emre İlhan17 Kasım' da ameliyat oluyorum, var mı bu aralar ameliyat olacak birileri E. İlhan' a iletişimde olalım...
Bir de olumlu-olumsuz fikir vermek isteyen, yardım etmek isteyen olur da yazarsa çoook makbule geçerÖncesi sonrası gördüklerim var; tekrar paylaşmak isteyen olursa fikir için sevinirim kızlar, hadi hayırlısıı kaldı 16 gün...
Fiyat ne kadar ödediniz
Evet Muhammet bey ile de görüşmüştüm.Muhammet Dilber ile de görüştünüz mü merak ettim?
Merhaba burnunuzun yeni halini görebilir miyimŞimdi gidip ameliyat olmak istiyoruuuuum
Feci heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?