emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

En az 7 8 ay sonraya gün veriyor Ne zaman aldın ameliyat tarihini merak ettim bide son fiyatı sahiden 18 bin oldu diyorlar doğruluk payı nedir

Bende Mayis tan bu yana bekledim. Evet bildigim kadariyla 18 binden baslyor ama ben hem burun hem ceneye yag enjeksiyonu olacagim; o yuzden toptan fiyat aldim. Muayeneyi aradiginiz zamanda fiyat araligini soyluyorlardi, zam gelir mi gelmis midir bilemiyorum.

Fiyatı söylemek neden yanlıs olsun bi whatsapp mesajda bile fiyat araliğini veriyorlar
Merak eden veya ilgilenen kişilere acılan bu isim altında bilginin eksiksiz verilmesi gerekir
8 9 ay bekleyip 18 bin vermek...
Muayenede bekleyip durmak...
Hep mesgul bi doktor

evet aşırı kalabalık kontrol ve yeni görüşmeler aynı saate verilince bekle babam bekle krize giriyor insan :)

Yaklaşık 8 ay önce Emre Bey revizyon ameliyatımı yaptı. 11 senelik bekleyişin sonu hüsran arkadaşlar. Burnum yamuk ve her ne kadar kendi kabul etmek istemese de çökmeler var. Eski burnumdaki hatalarım da aynen duruyor, belirgin bir şekilde sağım solumdan farklı. Ameliyat öncesinde de çok bilgi de vermiyor. 11 sene beklemişim, kaç gün eziyet çekmişim, neden nefes alamıyorum diyorum net bir cevap yok, neden burnum yamuk diyorum , fizyolojik olarak bazı şeyleri değiştiremeyiz, sana dolgu yaparız diyor.( O da parayla tabi, yeterince az verdim çünkü)Ameliyat öncesi bunları söylemiş olsa o masaya asla yatmazdım. İlk ameliyatımdan yeterince rezillik çektim, ikincisinde de gözümün içine baka baka hatasını kabul etmeyen zaten kötü burnun vardı değişmiyor diyen bir doktor var karşımda. O kadar sinirliyim ki...Üçüncü bir ameliyatı da kaldıramam artık.

Konu sahibinden, mümkün degilse adminlerden mesajımı silmelerini, yorumumun kaldırılma olanağı yoksa yazılmamış varsayılmasını rica ediyorum. Geçirmekte olduğum sıkıntılı süreç ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle fevri bir kararla yazılmış eleştirimden ötürü doktorumdan ve ekibinden ayrıca özür diliyorum.

Geçmiş olsun niye akabinde özür mesajı yayınladınız merak ettim tek mesaj var sadece baktım,bazı üyeler var biliyoruz burdan dr yi kötü gösterip hastalarını vazgeçirmeye çalışan sizinki o durum da değildi tek mesaj yazdınız millet üzerinden yıllar geçiyor hala karın ağrısı durumu devem ediyor, siz uyarımı aldınız bi yerden ? Öncesi sonrası resim görebilirmiyim varsa lütfen

Evet bende cok merak ettim neden kaldirin yazdiginizi?

Bende emre ilhana revizyon olmayi düşünüyorum memnun musun yoksa degil misin ben anlamadım ilk yazdığın yorum memnun olmadığını anlatiyor bu yorumda ise doktordan özür diliyorsun biraz net yorumlar yapar misiniz.revizyon olacak hastalarinda akli karışmasın

Bende hiçbir şey anlamadım, 16 Kasım' da ameliyatım var ve biri çıkıp şöyle memnun değilim, böyle memnun değilim diyor; bir gün geçmeden silin yorumumu lütfen e dönüyor olay... Ortalık karışsın diye yazdıysa yazık acıdım kendisine; bir sorunu var da insanlar da duysun, paylaşayım dediyse de bu kadar yazmış madem cevap vermesi gerek...

Böyle kötüleyip kötüleyip sonra kaldırın demekle olmaz; durduk yere insanın aklını karıştırıyorlar zevk mi alıyorlar anlamıyorum...

Daha girip cevap da vermez belki merak da kalmayız ama özür mesajı yazısında uyarı almış sanki :doktorlar ve asistanları takip ediyor biliyoruz da bu tek mesajda uyarılması hızlı olmuş

Doktor ve asistanlar kaldırttı desem, üyenin kim olduğu belli değil ki... Ne fotosu var, ne adı... Emre Bey' in muayenehanesine gittim ben; bir ton insan var doktorun tutup da sekiz ay önceki ameliyat kimdi kimdi diyerek araştırıp, o kişiyi bularak o yorumu kaldır diyeceğini sanmıyorum. Yani bir gün içinde kim olduğunu tespit ettilerse maşşallahhh...

Başka bir şey var bence bu işte de anlamadım...

Ucretsiz revizyonunu kabul ettilerse yazdigina pisman olmustur bence. Birazda sans isi bu. Belkide ufacik bir noktayi buyuttu kocaman dert etti kendisine insanlari bilemeyiz.

Valla buluyorlar ilk başta bende çok şaşırmiştim ama jelesec rumuzundan beni dr nasıl buldu asistani nasıl uyarı çekti diye ama sonra ögrendim oluyormuş bunlar hayirlisı olsun doktoruyla fevri davranip arayı bozmaktansa uslubunu bilip tekrar revizyonunu yaptirması onun acısından iyi

Ucretsiz revizyonunu kabul ettilerse yazdigina pisman olmustur bence. Birazda sans isi bu. Belkide ufacik bir noktayi buyuttu kocaman dert etti kendisine insanlari bilemeyiz.
Ha tabi bilemeyiz hasta doktor arasındaki muhanbetide bayanin sonucunuda şans işi beklenti işi hepsi var umarım düzelir neyse sorunu

Doğru haklısınız tabii ki, sonuçta hep söylüyorum doktor 9999 insanın burnunu mükemmel yapsın, 1 kişi sizinki kötü olabilir sonuçta cansız bir materyale şekil vermiyorlar ve robot değiller... Ameliyat yaklaştıkça gergin oluyor insan böyle yazınca birisi ve göremeyince tabii sorununu stres oluyor

Ciddi misiniz nasıl buluyorlar yahu Ben kabak gibi ortadayım, fotoğraflardan kim olduğumu görürler; sizin de mesaj sayınız çok fazla hani okuyup mu buldular diyeceğim ama 2 mesajdan tak diye direk bulunması garip... Tabii önemli olan o değil, burunda ne sorun oldu, ne oldu insan strese giriyor. Bazı kötü oldu diyen insanlar gördüm, genel bahsediyorum İlhan için değil; baktım gayet güzel, bazılarınınkine ise gerçekten çok üzüldüm, mahvetmiş doktor...

İşte insan da madem oldum diyor, beğensin beğenmesin olmuş olanı görmek istiyor, hep nasıl olacak stresinden bunlar...

Yok o zaman mesaj sayım bukadar değildi ya bundan 6 sene önce 4 mesajda şak arandım done vermişim yazımda aynı gün kardeşimde benle meme oldu degince memnun olmayan iki kardeş kolay yani ya tabi bazıları zaten yalan yanlış yazıyor sonucu berbat diye dillendirip hatat yalan foto bile koyabiliyorlar derinlemesine araştıran anlıyor zaten üyenin amacıni ya doktorundan intikam almak ya mutlu hastalarindan , burun işi sıkıntılı helede revizyonsa herkesin memnun olmasıni beklemiyoruz tabi bazı burunları bende gordüm begenmedim ama genelleme Emre beyin Muhammet ve Barış çakırın burunlarini begeniyoruumm kısmet şans işi bieazda

benimde burunmun kenarinda bir kemik cikintisi var sikinti yapma dedi.. o kemik egri gösteriyo burnumu , sizdede varmi...??
Evet bende de var o kemik çıkıntısı sol tarafa doğru, ilk ameliyatım 7 sene önceydi ve şu an revizyon düşünüyorum hem nefes probleminden hem görüntü açısından. Bir doktorla görüştüm ve bunun nedeninin kıkırdağın fazlaca alınmasından olduğunu söyledi.

Haklısınız aynen öyle şansa da kalıyor, diyorum ya sonuçta kolay iş değil... Siz yazdığınız zaman evet spoiler diyeceğim :) vermişsiniz; burada da acaba konuştuklarını yazınca mı çıktı ortaya üf ne bileyim...

Neyse, sonuçta yazmayacak bu yazan kişi; biz de öyle merak içinde kalacağız. Ben de Muhammet Bey ve Emre Bey' i çok beğeniyordum; Muhammet bey ile görüşmüştüm ilk hem daha erkene randevu vermişti ama reddetti, E.İlhan' ı bekle bekle 7 ay oldu neredeyse; burunlarını beğeniyorum bakalım bize nasıl bir burun olacak, Barış Çakır fazla doğal geliyor bana kısmet...

Muhhamet hoca dünya iyisi biri samimi eskiden tanıdığınız gibi geliyor insana bazı doktorlar hasta seciyor normal bi şekilde yok şu bu diyebiliyor yok Emre bey aşırı yogun bana gore degil o bekleme sürecleri Emre beye yaptiran var reelde de arkadaşız memnunlar guzel burunları Barış beyi ilk memede tanıdımm artik tamamen buruna döndü başarili buluyorum hayirlisi olsun sizin içinde ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…