- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.721
ben revizyon olmuştum yani sizin ilk ameliyatsa tabiki farklı olur ama 2 ayda biraz daha normal bi görüntüye kavuştum...Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar
arkadaşlar emre beye ameliyat olmuş bi hasta olarak gönlünüzü rahat tutun gerekeni emre bey yapıcak diyebilirim lütfen doktorunuza güvenin....Geri donusu yok bu isin doktor secimi cok onemli emre beyin ameliyat ettigi burunlar cok guzel ama hala kararsizim
bu arada ben bu yorumu didi isimli arkadaşa cevaben yazmıştımm....yazdıklarınızı okuyunca gerçekten etkilendim çünkü bende başarısız bir ameliyatın psikolojik etkilerini ve hergün verdiği acıyı yaşadım,biliyorum.Emre beyle tanıştım ve kendisinde ameliyat olmaya karar verdiğimde bugün bu kadar güzel bi sonuç alıcağıma inanmıyordum...Revizyon ameliyatımı oldum ve aradan 7 ay geçti şükürler olsun eskisinden daha sağlıklı ve güzel bir hayatım var.Hayal bile edemeyeceğim kadar güzel bir burnum oldu o yüzden sizde üzülmeyin emre beyle birebir görüşürseniz belki arada boş bir gününde ameliyat tarihinizi erken bi tarihe çekebilir...ben emre beyin size yardımcı olabileceğine inanıyorum....çok yakında fotolarımıda paylaşıcam size geçmiş olsun...
Arkadaslar bgn benim tam 4 hafta oldu. Odemlerim gala var tabiiki tas gibi ama gunden gune iyilesiyor ve daha iyi olacak. Vallahi ben gayet 1 haftadir disari cikiyorum. Belli oluyosa da takmiyorum. Ama tabii kendini hirpalamamak lazim. Bu sislikler, odemler dinlenmeden gecmiyor. Bir de cok su icmek lazim .
Canim tabiiki yanaklarimda da var hala sislikler. Tam olarak gitmedi ama anormal derecede degil tabii. Dudagimin ustu bile sis.
yazdıklarınızı okuyunca gerçekten etkilendim çünkü bende başarısız bir ameliyatın psikolojik etkilerini ve hergün verdiği acıyı yaşadım,biliyorum.Emre beyle tanıştım ve kendisinde ameliyat olmaya karar verdiğimde bugün bu kadar güzel bi sonuç alıcağıma inanmıyordum...Revizyon ameliyatımı oldum ve aradan 7 ay geçti şükürler olsun eskisinden daha sağlıklı ve güzel bir hayatım var.Hayal bile edemeyeceğim kadar güzel bir burnum oldu o yüzden sizde üzülmeyin emre beyle birebir görüşürseniz belki arada boş bir gününde ameliyat tarihinizi erken bi tarihe çekebilir...ben emre beyin size yardımcı olabileceğine inanıyorum....çok yakında fotolarımıda paylaşıcam size geçmiş olsun...
siz emre beyemı amelıyat oldunuz.Atasehir acibadem hastanesinde
kımse ılgılnmıo malesefarkadaşlar muhammed dilbere ameliyat olan varmı aranızda ne olur bana cevap verin rica ediyorumm..neden dr ismi vermiyorsunuz madem bu kadar kötüler sizin yaşadıklarınızı onlar yaşamasınn..allahım yaşatmasın..cvlarınızı bekliyorumm..
siz emre beyemı amelıyat oldunuz.
gecmıs olsun ben sanırım emre beye olamayacagım bayan doktor aradım eser aydogdu dıye bır hekım buldum ama hakkında hıc bır yorum bulamıyorum.evet canım bende emre beye ameliyat oldum bugün 27. Gunumdeyim hala sisim biraz duzeliyim fotolar eklicem
Arkadaşlar herkese selam,
ben 10 gün önce ameliyat oldum emre beye.perşembe bandajlar çıkacak.detaylı olarak yazarım daha sonra ama şimdilik sıkıntı yokk. şişlikler çok kalmadı morarma da neredeyse kalmadı.ama burundan nefes alma tam değil ama tkanıklık bir süre olacakmış. ve ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem burdan bir arkadaşımız ameliyat süreci ve ne yapmamız gerektiğini ve neyle karşı karşıya kalacağımızı gün gün çok güzel yazmıştı ben yazısını kopyalamıştım ve gerektikçe okumuştum.mutlaka okuyun derim . hala çok fazla pc kullanamıyorum yasakama soruları cevaplarım ara ara. yazan arkadaşımızın nicki ecehannnn dı. bilginiz olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?