emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar
ben revizyon olmuştum yani sizin ilk ameliyatsa tabiki farklı olur ama 2 ayda biraz daha normal bi görüntüye kavuştum...

bu arada ben bu yorumu didi isimli arkadaşa cevaben yazmıştımm....

Arkadaslar bgn benim tam 4 hafta oldu. Odemlerim gala var tabiiki tas gibi ama gunden gune iyilesiyor ve daha iyi olacak. Vallahi ben gayet 1 haftadir disari cikiyorum. Belli oluyosa da takmiyorum. Ama tabii kendini hirpalamamak lazim. Bu sislikler, odemler dinlenmeden gecmiyor. Bir de cok su icmek lazim .

Canım yanaklarindaki sislikler gectimi benimde bugün 22. Gunüm yanaklar balon gibi hala bazılarının hemen gecio senin de hala öylemi

ne kadar surede ıyılesıor pekı bende dusunuorum ama calısıorum ısten cok fazla ızın alamam :=(

merhaba emre bey amelıyatı hangı hastanede yapıyor. bn aslında bademcıklerımı aldrcam narkoz almısken bırazcıkta burnumu duzelttırmek ıstıyorm aslında

arkadaşlar muhammed dilbere ameliyat olan varmı aranızda ne olur bana cevap verin rica ediyorumm..neden dr ismi vermiyorsunuz madem bu kadar kötüler sizin yaşadıklarınızı onlar yaşamasınn..allahım yaşatmasın..cvlarınızı bekliyorumm..

Arkadaşlar herkese selam,
ben 10 gün önce ameliyat oldum emre beye.perşembe bandajlar çıkacak.detaylı olarak yazarım daha sonra ama şimdilik sıkıntı yokk. şişlikler çok kalmadı morarma da neredeyse kalmadı.ama burundan nefes alma tam değil ama tkanıklık bir süre olacakmış. ve ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem burdan bir arkadaşımız ameliyat süreci ve ne yapmamız gerektiğini ve neyle karşı karşıya kalacağımızı gün gün çok güzel yazmıştı ben yazısını kopyalamıştım ve gerektikçe okumuştum.mutlaka okuyun derim . hala çok fazla pc kullanamıyorum yasak ama soruları cevaplarım ara ara. yazan arkadaşımızın nicki ecehannnn dı. bilginiz olsunn.

Canimmmm cok gecmis oldun bslimmmmm....bol nefesli gunler dilixotjm ssna...bol nkl djnlen du ic...agir ksldirna.. yere bsx asagi cok dgilme....asiri sicsk duda bsnyo alma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…