emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar

canım seni o kadar iyi anlıyorum okadar iyi anlıyorum ki anlatamam..öncelikle şunu soyleyeyim durumun çok normal.benim suan 4.5 aylık oldu burnum.hala önde şişlik var.ama sinir bozulcak bi halde degil.hatta çevremdekiler baya begeniyorlar.benimde hoşuma gitmiyor degıll.bı kere cok daha yumusak bı ıfade oluyor.ve yuze daha bı sevımlılık katıyor.sana onerım cok sabırlı olman.benım daha oncekı yazılarımı gorduysen senle aynı durumda oldugumu anlamıssındır.ama gecıyor 2.5 ayda genel kaba sıslıkler bıtıyor.zamanlada gerı kalanlar ıgidiyor.sabırrrr

meraba dıdıcım..aynı seylerı yasamışız.bende sekız ay oldu amelıyat olalı.kbb uzmanı mahvettı yuzumu.ne ıfade kaldı ne moral ne iş tek kelımeyle mahvoldum.her sabah aynı kavusla uyanıyorum.burnum kısa ıkı parca gorunuyo deforme yuzumle hıç alakası yok.bende doktor arastırıyorum.busefer plastık cerrah olsun ıstıyorum ama henuz hıç doktor bulamadım.emre bey çok ıyı işinde ama kbb doktorlarına guvnım kalmadı.yakup avsar olcak buyuk ıhtımalle.kırmadan yapiyo ışlemlerı.umarım yaza mutlu gırerız goruşmek uzere çok gecmış olsun ...

cnm seni çok iyi anlıyorum . inan bunu ancak yaşayan bilir .. ateş düştüğü yeri yakıyor .. eski yüzümü o kdar özledimki anlatamam .aynada kendimi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyor . eski bakışımı ,gülüşümü özledim . yabancı bi yüz bana bakıyor aynadan .. ve ben o yüzden nefret ediyorum ..inş hep beraber kurtuluruz bu dertten arkadaşım . Allah yardımcımız olsun . öpüyorum seni çok.. aeo

Walla kafam oyle karistiki kime yaptircagima karar weremiyorum

Bu biraz sey gibi hani kuafore giderizde kasimizi aldirmadan once soylerizya ustune basa basa inceltmeyin kalinligini bozmayin diye ama bi bakariz ip gibi olmustur kaslarimiz benim dunyam yikiliyo o an ki 1 aya eskisi gibi olcagini bildigim halde ya burun ya istedigim gibi olmassa???

Geri donusu yok bu isin doktor secimi cok onemli emre beyin ameliyat ettigi burunlar cok guzel ama hala kararsizim

uff evet hatta 'niye inceldi' dersen, ince değil ki bak burası şöyleydi eşitledim falan diyorlar. doktorcası ise nereyi beğenmediysen zaman geçtikçe oranın değişeceğini iddia edip, gözünün alışmasını beklemek oluyor.

Ben bgn 23. Gunum . Bgn gayet makyajimi yaptim fonumu cektim, sergime gittim. Ama tabikii burnum sis. Hatta yuzum bile. Hatta ve hatta dudagimin ustu bile( cunku o gecis noktasiyla oynadi emre bey) ama o kadar da dert degil.

İnşallah canım bekliyorum iste bakalım

Fundyy şişlikler yüzü ifadeyi çok bozuyor. Aslan surat gibi oluyorsun. Hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz. O yüzden merak etme iki aydan sonra güzelleşmeye başlıyorsun. Bende Emre beyin hastasıyım. 3 ay dolmak üzere. Daha yeni oturdu ifadem. Mutlaka çok güzel bir sonuç çıkacaktır.

canim yazilarini okudukca cok üzüldüm, insallah emre bey sana güzel bi burun yapar, yapacagindan eminim zaten, ben 5 ay önce ameliyat oldum ve cok mutluyum. insallah sende öyle mutlu olup, eski güzelligine kavusursun
bizle paylastigin icin tesekkürler

yazdıklarınızı okuyunca gerçekten etkilendim çünkü bende başarısız bir ameliyatın psikolojik etkilerini ve hergün verdiği acıyı yaşadım,biliyorum.Emre beyle tanıştım ve kendisinde ameliyat olmaya karar verdiğimde bugün bu kadar güzel bi sonuç alıcağıma inanmıyordum...Revizyon ameliyatımı oldum ve aradan 7 ay geçti şükürler olsun eskisinden daha sağlıklı ve güzel bir hayatım var.Hayal bile edemeyeceğim kadar güzel bir burnum oldu o yüzden sizde üzülmeyin emre beyle birebir görüşürseniz belki arada boş bir gününde ameliyat tarihinizi erken bi tarihe çekebilir...ben emre beyin size yardımcı olabileceğine inanıyorum....çok yakında fotolarımıda paylaşıcam size geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…