- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.701
Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar
cnm seni çok iyi anlıyorum . inan bunu ancak yaşayan bilir .. ateş düştüğü yeri yakıyor .. eski yüzümü o kdar özledimki anlatamam .aynada kendimi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyor . eski bakışımı ,gülüşümü özledim . yabancı bi yüz bana bakıyor aynadan .. ve ben o yüzden nefret ediyorum ..inş hep beraber kurtuluruz bu dertten arkadaşım . Allah yardımcımız olsun . öpüyorum seni çok.. aeomeraba dıdıcım..aynı seylerı yasamışız.bende sekız ay oldu amelıyat olalı.kbb uzmanı mahvettı yuzumu.ne ıfade kaldı ne moral ne iş tek kelımeyle mahvoldum.her sabah aynı kavusla uyanıyorum.burnum kısa ıkı parca gorunuyo deforme yuzumle hıç alakası yok.bende doktor arastırıyorum.busefer plastık cerrah olsun ıstıyorum ama henuz hıç doktor bulamadım.emre bey çok ıyı işinde ama kbb doktorlarına guvnım kalmadı.yakup avsar olcak buyuk ıhtımalle.kırmadan yapiyo ışlemlerı.umarım yaza mutlu gırerız goruşmek uzere çok gecmış olsun ...
Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar
Gecmis olsun 3.haftada hala sislik kaliyomu okadar disari cikamiycagin kadar?
cnm seni çok iyi anlıyorum . inan bunu ancak yaşayan bilir .. ateş düştüğü yeri yakıyor .. eski yüzümü o kdar özledimki anlatamam .aynada kendimi gördüğümde dünyam başıma yıkılıyor . eski bakışımı ,gülüşümü özledim . yabancı bi yüz bana bakıyor aynadan .. ve ben o yüzden nefret ediyorum ..inş hep beraber kurtuluruz bu dertten arkadaşım . Allah yardımcımız olsun . öpüyorum seni çok.. aeo
Bu biraz sey gibi hani kuafore giderizde kasimizi aldirmadan once soylerizya ustune basa basa inceltmeyin kalinligini bozmayin diye ama bi bakariz ip gibi olmustur kaslarimiz benim dunyam yikiliyo o an ki 1 aya eskisi gibi olcagini bildigim halde ya burun ya istedigim gibi olmassa???
aslında nazım çerkeş barış çakır ve emre ilhan arasında gidip geliyorum buradaki yorumlarınız ve resimlerinizden sonra daha kesin karar verdim büyük ihtimal emre beye ameliyat olacagım, var mı olumlu olumsuz fikri şikayeti eleştrisi olan??
Bu biraz sey gibi hani kuafore giderizde kasimizi aldirmadan once soylerizya ustune basa basa inceltmeyin kalinligini bozmayin diye ama bi bakariz ip gibi olmustur kaslarimiz benim dunyam yikiliyo o an ki 1 aya eskisi gibi olcagini bildigim halde ya burun ya istedigim gibi olmassa???
canım seni o kadar iyi anlıyorum okadar iyi anlıyorum ki anlatamam..öncelikle şunu soyleyeyim durumun çok normal.benim suan 4.5 aylık oldu burnum.hala önde şişlik var.ama sinir bozulcak bi halde degil.hatta çevremdekiler baya begeniyorlar.benimde hoşuma gitmiyor degıll.bı kere cok daha yumusak bı ıfade oluyor.ve yuze daha bı sevımlılık katıyor.sana onerım cok sabırlı olman.benım daha oncekı yazılarımı gorduysen senle aynı durumda oldugumu anlamıssındır.ama gecıyor 2.5 ayda genel kaba sıslıkler bıtıyor.zamanlada gerı kalanlar ıgidiyor.sabırrrr
Gecmis olsun 3.haftada hala sislik kaliyomu okadar disari cikamiycagin kadar?
17. Gunüm yani canım 3. Hafta bitmedi zaten normaldede fazla sisen biriyim dişim iltihapliginda bile komple tüm yüzü sisen biri olarak ameliyattan sonra bu halde bile olmam iyi bence bide yeni görüntümü yadirgiyorum biraz
arkadaşlar benim sonunda 9 .cu ayım doldu. inanın 9 sene gibi geldi... ilaçlarla ve ailemin desteğiyle ayakta kaldım . hala sabahları ağlayarak uyanıyorum.. ocak ayında emre beyle randevum var . çok ama çok heyecanlıyım.. asistanıyla görüştüm en erken nisan ayına ameliyat günü verebiliyoruz dedi.. bnm mart ayında tam 1 sene olacak.. şubatta yada martta ameliyat olmak istiyordum . nisana mayısa kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum . yeni ameliyattan da deli gibi korkuyorum.. bnm burnumda kısalık var . önden kısa duruyor .burun dudak mesafem kocaman . ifadem o kadar değiştiki sanki başka bi insanın kafasını bana dikmişler gibi hissediyorum . tek istediğim emre beyin burnumu önden düz kapalı duruma getirmesi.. zaten dümdüz bir burun yaptı eski doktorum sağolsun bana .tasarımla alakası yok. bide yeniden kemer gibi bişey çıktı . ama o kadar tövbe ettimki bu işlere varsın kalsın orda diyorum . korkumdan onada elletmiycem ama burnumun ucu beni deli ediyor bununla yaşamam imkansız . sanki burun ucum yarım gibi.. burun deliklerim bile dümdüz .umarım yüzüm yeniden güler . eski günlerime dönerim .. ameliyattan beri işi gücü boşladım . hiçbişey yapasım gelmiyor. hayata küstüm ..ağlamadan geçen tek günüm bile yok. kendi doktorumda ben yaparım ederim diyor ama tekrar güvenemiyorum ..bi hayalkırıklığı daha kaldıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar emre beyin revizyon hastalarının yazılarını okuyor ,facebook,twitter sayfalarını takip ediyorum ..umarım bende buradan iyi haberlerimi resimlerimi sizinle paylaşırım bir gün .. Allah tüm derdi olanlara dermanını versin . bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim .. hepinizi candan kucaklıyorum .iyiki varsınız .. herkes çok ama çok mutlu olsun inşallah ..
arkadaşlar ikilemde kaldıysanız emre beyi seçebilirsiniz.Bende ameliyattan önce sizler gibi bu yazıları okurken çok düşündüm ama şu an sonuçtan o kadar çok memnunumkiiii...Aynen bnde sana katiliyorum
yazdıklarınızı okuyunca gerçekten etkilendim çünkü bende başarısız bir ameliyatın psikolojik etkilerini ve hergün verdiği acıyı yaşadım,biliyorum.Emre beyle tanıştım ve kendisinde ameliyat olmaya karar verdiğimde bugün bu kadar güzel bi sonuç alıcağıma inanmıyordum...Revizyon ameliyatımı oldum ve aradan 7 ay geçti şükürler olsun eskisinden daha sağlıklı ve güzel bir hayatım var.Hayal bile edemeyeceğim kadar güzel bir burnum oldu o yüzden sizde üzülmeyin emre beyle birebir görüşürseniz belki arada boş bir gününde ameliyat tarihinizi erken bi tarihe çekebilir...ben emre beyin size yardımcı olabileceğine inanıyorum....çok yakında fotolarımıda paylaşıcam size geçmiş olsun...canim yazilarini okudukca cok üzüldüm, insallah emre bey sana güzel bi burun yapar, yapacagindan eminim zaten, ben 5 ay önce ameliyat oldum ve cok mutluyum. insallah sende öyle mutlu olup, eski güzelligine kavusursun
bizle paylastigin icin tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?