- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.761
arkadaşlar bandajı kendi çıkaran var mı?nasıl yaptınız canınız acımadı değil mi dikkat etmem gereken bişey var mı?arkadaşlar ben de gittim bantları çıkarmak için ama 2-3 gün daha kalacak kendim çıkaracağım şişim fazlaymış
arkadaşlar bandajı kendi çıkaran var mı?nasıl yaptınız canınız acımadı değil mi dikkat etmem gereken bişey var mı?
canim benim oncelikle simdiden kutlarim seni...ve simdiden hayirli olsun yeni burnusun,,...bende almanyadan gidip emre beye ameliyat oldum...benim burnumda etli uzun vede buyukdu simdik ise findik gibim:) arkadaslik talebi yollayip resimlere bakabilirsin...
slmmm
öncelikle herkezin yeni yili kutlu olsun:) Ben ameliyat olali 2 ay oldu, Emre Ilhana olmadiima cok pismanin dogrusu. Yeterince arastirmadigimi düsünüp üzülüyorum. Burun ucum daha biraz uyusuk. Bu zamanla geciyormus. Nefes sorunum "aslinda" yok, ama aksam olunca zorlanir oldum.Sanki burnumdan aldiim nefes yetersiz geliyoreskiden böyle bir sorunum yoktu. Bilemiyorum herkez daha erken diyor ama ben üzülüyorum, burunumun üstü sanki cökmüs gibi duruyor. Bu bantlarimi cikarttiktan 2-3hafta sonra belirdi, ve halada duruyor. Acikcasi düzelecegine inanamiyorum Keske olmasaydim diye pisman olmuyorda diilim. Ama bakalim....
evet canım ben kendim çıkardım emre bey'in hemşiresiyle konuşup söylediği gibi yapmıştım.Önce bandajı ıslattım suyla yumuşadı biraz sonra üst köseden yavaş yavaş çekerek çıkarıyorsun, canın acımıyor hiç merak etme.
pardon ben de yeni üyeyim, fotolarını merak ettim benide ekler misin.bir de ben ameliyat sonrasının okadar acılı atlatıldığını bilmiyordum.herkes bu kadar zor mu atlatıyr yoksa burun yapısına göre değişiyor mu?
şişleri tamamen geçmiş arkadaşlara bir sorum var ? bantları çıkardıktan sonra burnunuzun şekliyle alakalı olarak ve nefesle ilgili olarak iiyiye ve kötüye giden şeyleri yazar mısınız ? ben dün bantlarımı çıkardım kafam karıştı. mesela genişlik değişti mi incelme oluyo mu burun çatısında nasıl bir değişiklik oluyor? kalkıklık azalıyor mu artıyor mu ya da aynı şekilde kalıyor mu? ya da asimetrik duran noktalar var mı bunlar artıyor mu azalıyor mu? yandan görüntüde değişiklikler oluyor mu burun küçülüyor mu aynı mı kalıyor? ayrıca burnunuza eskisi gibi ne zaman dokunabiliyorsunuz uyuşukluk hissi ne zaman geçiyor ne zaman burnunuzu silebildiniz? ya da ne zaman burnunuzu tam olarak kazadan beladan sakınmaktan vazgeçiyoruz? ve tam nefes burundan ne zaman alabileceğiz?şimdiden teşekkürler cevap verirseniz sevinirim özellikle eski ameliyat olan arkadaşlar??
arkadaşlar nolur resim koyun! ben subat basında son gorüşmemi yapıcam emre beyle. orada artık tam karar vericez ameliyata ve neler yapılacağına. revizyon ameliyatı olucak bu. ya son şansım artık. başka bir op daha kaldıracak ne bünyem kaldı ne halim. herkes emre beyden memnun görünüyor. şikayeti olan var mı??
slm mtaner tşkler cevap için, ben 18. günümdeyim bugün ve pazar günü bandajları çıkardım yani iki gün oldu bandajlar çıkalı. bendeki sorun şu şekilde : şişlik iniyor burunda burnumu hala hissetmiyorum, bunlar normal biliyorum ama bana sanki fazla kalkık gibi geldi(domuzcuk görüntüsü yapay geldi gözüme), ve de sağ burun kanadı diğerine göre aşağıda sanki şişlikle ilgili değil sanki.asimetri olabilir diyor emre bey ama sanki biraz fazla asimetri varcanım ne kadar oldu senin ameliyat olalı?
bantlar çıktıktan sonra burun ve burun içi şişer çok fena. nefes alamazsın hatta ilk günlerine dönüyo gibi oluyo insan.
asimetriler olabilir. bu durumda emre bey masaj veriyor.
gün geçtikçe burnun inmeye başlayacak telaş yapma.
bandaj çıktıktan sonra ilk günlerde donunamıyo insan. benim 1.ayım rahatça yıkıyabiliyorum, krem tonik vs rahatça sürüyorum. bir tek sümkürmüyorum.
ben artık geceleri ağzım kapalı uyuyorum. ama tabii tam istenilen açıklıkta değil daha burnumda ödemlerim geçmedi. hele ki ucu taş gibi.
deemon senin problemin asimetriyle ilgiliydi değil mi? bende de sanki var asimetri durumu ama tabi benim daha çok yeni, ha yine de ski burnumdan daha güzel üstelik daha 18. günümdeyim. bakalım bugün ne diyecek emre beyy? yakında koyarım resim ben de. koymaya çalışcağım yani kısa süreliğine de olsa.arkadaşlar nolur resim koyun! ben subat basında son gorüşmemi yapıcam emre beyle. orada artık tam karar vericez ameliyata ve neler yapılacağına. revizyon ameliyatı olucak bu. ya son şansım artık. başka bir op daha kaldıracak ne bünyem kaldı ne halim. herkes emre beyden memnun görünüyor. şikayeti olan var mı??
ben bünyeyle ilgili olduğunu düşünüyorum, ilk üç gün şişme morarma herşey oluyor kişiye göre farklılık gösterse de örneğin bende şişme çok morarma az ve çok kısa süreli kaldı. göz içinde kızarma kanlanma vs olmadı ama göz kapaklarım vişne çürüğü renginde kaldı bir ya da iki gün sonra geçti. şişme çok oldu hatta çok komik oldu yanaktan aşağıya doğru şiştim köpek plutoya benziyodum eşim bile dalga geçiyodu ve sürekli gülüyodu ben malesef gülemiyodum çünkü istesen de gülemiyosun:)kızlar ameliyat olduktan sonra gözün içinde kan birikiyomus herkestemı oluyo bi an önce karar verip olmak ıstıyorum ya ınsan irdeledikçe bişeyler cıkıyo ılk basta korkmuyodum ama şuan korkuyorum ve ameliyat olan arkadaslarım çok merak ediyorum bu yüzün şişmesi sizce doktorla alakalımı insanın bünyesiyle vucuduyla alakalı değilmi ben emre ilhana olmayı düşünüyorum mailleştik randevu alıcam burdan da okudugum kadarıyla ve araştırdıgım kadarıyla başarılı bi doktor sadece mail atmama ragmen 1 sayfa dolusu ilgilenmiş sağolsun başka doktorlara da çok mail attım ama onlar hep geçiştirdi emre beyin bu şekilde ilgilenmesi bana güven verdi ve son olarak çok merak ettiğim bişey daha var sigara kullananlar ( yani ben ) bi farklılığı varmı bazıları tehlıkelı dıyo bırakmakta istiyorum ammeliyattan sonra bırakırım diye planladım korkularım arasında bunlarda yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?