• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Karazeytin,sorma canim ya valla cok acidi dun gozlerimden yas geldi :( annemde kizdi sana diyorum herkese soyleme su burnunu diye :( o kadar sacma bi sekilde carptim ki istesem oyle carpamam yani :( bisey yok baktim sabah kalkincada duruyor yerinde beni uzmezzz o :))) saglamligi konusunda supheniz olmasin ben sizin icin de test ediyorum hahaha:) benim burnumun basina neler geldi daha 10gunluk mu neydi kuzenimin esinin eli carpti tam tirnagi oraya denk geldi dikislerim kanadi ben yirtildi sandim gece 12 civariydi hemen emre beyi aradim sonra yanina gittim o da panik yapti dikislerim yirtildi sandi ama allahtan yirtilmamis sadece tirnak degdigi icin kanamis azcik hasar almis ilacla hallettik onu ondan sonra 1 aylikti galiba kardesimle sakalarirken parmagi burnuma girdi resmen burun deligimin ustunu yirtti ordan et cikti :D ben agla agla bi hal oldum ordan et sallaniyo hemen emre beyi aradim adam karsidaymis trafigin ortasinda onu da panik yaptim yine :) hemen foto at bana dedi bende cektim attim iste soyle yap boyle yap dedi yaptim sonra aksam da gittim yanina dikissiz oyle bir cozum bulduki sasirdim :)) su an hcbisey yok ben yeniden ameliyat olcam diye zirladim tabi banane ben boyle durmam diye sundugu cozumle gececegini hic tahmin etmedim ama karsimdakinin emre bey oldugunu ne derse olacagini unuttum o an stresle :)) aldigim darbeleri hiiiic soylemiyorum artik samar oglanina dondu burnum:)) kardesim de cok sert darbe aldi benden elim carpti yumruk gibi:)) biz boyle sakalasiyoruz ahahha oyle yumusak degil:))) cok korktm dun emre beye de soylemedim adam uzuluyo cunku ben burnumu cok seviyorum cok sakiniyorun biliyo burda da degil panik yapmasin bekliyim dedim ama hiiicbisey yok masalllaaah burnuma ve emre beyin o sihirli ellerine :) alt yapi saglam kizlar merak etmeyin :))) sen de cok dikkat et ufak cocugun varmis o incitmez seni isteyerek ama cocuk istemeden eli carpar falan yanaklarini cok germesin dikkat et 1 2 ay bisey olmaz da yine de dikkat et olsun :) korkma benimkine bisey olmadiysa seninkine hiicbisey olmz canim:)

canım Allahtan geçmiş çok şükür.inan ödüm kopuyor burnuşumuza bişey olacak diye tırsıyorum:18:çok sakınıyoruz ya ondan geliyor başımıza hep. ben özellikle ilk 10 gün daha bir korkmuştum. heleki gripal enfeksiyon kaparım diye maskeyle dolaşıyordum ev de ve işyerinde:17: evde kızım hataydı işyerinde arkadaş. allahtan birşey olmadı.Dediğin gibi Bu hafta da Emre bey yokya daha bir sakınıyor oluyoruz. Emre Bey böle istanbuldan ayrılınca ilk olarak ya başıma allah korusun bişey gelse naparım diye düşünüyor oluyorum:26: benim kız da rahat durmuyor ki bugün kaçkere canımı acıttı sevecem diye:52: eee burnum kıymetli oluncada ister istemez tepki veriyorum sonra çoook üzülüyorum. Emre bey uzaktan da olsa müdahale ediyor ya o bile rahatlatıyo insanı. dg62 canım senin geçirdiğin süreçler gerçekten zormuş. nasıl ağlamazsın yeni ameliyat olmuşsun en kıymetli organınken ona zarar gelmesini kim ister. ama oluyor işte. neyse Emre beyin çözümleriyle de bu süreci iyi atlatmışsın canım.sağlam burun yapıyor maşallah ...tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım.:nazar::nazar::nazar:

Aman canim dikkat et ben tecrubeli olmama ragmen cok korktum napcam diye benimki farkli bi durumdu o zamanki et sallaniyo dusunsene :) kardesimi bogcaktim kacti:) o ameliyat olduktan sonra dedim simdi sira bende :)) ama bilerek yapmadigi icin kiyamadim yine :) benim burnun basina gelen pismin tavugun basina gelmemistir emre beyin emegine ellerine saglik sapasaglam:)) kizin ufakmis daha bilmeden benimki gibi yapmasin aman dikkat et sali gunu geliyor emre bey:)) bu arada anneler gunun kutlu olsun guzel anne :) tum annelerin anneler gunu kutlu olsuuunnnnn :) anneminkini oyle bir kutladim ki uyuyodu yerinden sicradi kadin napim tarzim boyle :)))

Aman canim dikkat et ben tecrubeli olmama ragmen cok korktum napcam diye benimki farkli bi durumdu o zamanki et sallaniyo dusunsene :) kardesimi bogcaktim kacti:) o ameliyat olduktan sonra dedim simdi sira bende :)) ama bilerek yapmadigi icin kiyamadim yine :) benim burnun basina gelen pismin tavugun basina gelmemistir emre beyin emegine ellerine saglik sapasaglam:)) kizin ufakmis daha bilmeden benimki gibi yapmasin aman dikkat et sali gunu geliyor emre bey:)) bu arada anneler gunun kutlu olsun guzel anne :) tum annelerin anneler gunu kutlu olsuuunnnnn :) anneminkini oyle bir kutladim ki uyuyodu yerinden sicradi kadin napim tarzim boyle :)))

geçmiş olsun tatlım..şükür ki bişey olmamış..hepimiz aynıyız, korudukça vuruyoruz bi yerlere :))

haklısın Emre bey burnu yeniden inşa ediyor:)) ne kadar dikkat etsekte olmuyor işte. Allah korusun burnumuzun başına bişey gelse:30: adres belli.bu gidişle de doktorumuz bizden uzun yıllar kurtulamayacak dimi :9:hahahaha şanslıymışız ki Emre bey de hastalarını kolay kolay bırakamıyor. birdcimde yurtdışında Emre beyle görüşcekti merak ettim buralarda göremiyorum:26:haber alan var mı kıslar...

dg62 canım benim çokkkk teşekkür ederim:16:tüm güzellikler senin olsun tatlım.eminim en güzel şekilde kutlamışsındır annecinin anneler gününü. :52: eeee onun hala yaramaz minak kızısındır. ne yapsa hoş görmüştür. yavrularımız ne yaparsa yapsın onların sevgileri bizleri ayakta tutar. annen alışıktır canım benim. bebeklik döneminde uyurken ne kadar çok sıçrayarak :52:uyanmıştır senin çığlıklarınla kimbilir.sağlık olsun yeter ki. seni de kocaman öpüyorummmmm:16:

haklısın Emre bey burnu yeniden inşa ediyor:)) ne kadar dikkat etsekte olmuyor işte. Allah korusun burnumuzun başına bişey gelse:30: adres belli.bu gidişle de doktorumuz bizden uzun yıllar kurtulamayacak dimi :9:hahahaha şanslıymışız ki Emre bey de hastalarını kolay kolay bırakamıyor. birdcimde yurtdışında Emre beyle görüşcekti merak ettim buralarda göremiyorum:26:haber alan var mı kıslar...

dg62 canım benim çokkkk teşekkür ederim:16:tüm güzellikler senin olsun tatlım.eminim en güzel şekilde kutlamışsındır annecinin anneler gününü. :52: eeee onun hala yaramaz minak kızısındır. ne yapsa hoş görmüştür. yavrularımız ne yaparsa yapsın onların sevgileri bizleri ayakta tutar. annen alışıktır canım benim. bebeklik döneminde uyurken ne kadar çok sıçrayarak :52:uyanmıştır senin çığlıklarınla kimbilir.sağlık olsun yeter ki. seni de kocaman öpüyorummmmm:16:

Evet o yuzden rahatim ya bisey olsa hemen emre beye gidicem :)) seninki cok yeni daha aman dikkat et :) 16 ay oldu hala benden kurtulamadi emre bey hep bi sakarlik yapiyorum cunku:) birdyle emre bey gorusmus emre beye sordum ben dun gorustuk dedi :) birdy den daha haber almadim ama haber vericekti bana yogun sanirim :) emre bey bugun donuyor cumartesi gunu gidiyomuyuuuuz? :) hem kardesimin de ameliyat oncesi gorusmesi gerek ben cumartesi buyuk ihtimal ordayim gelmek isteyen guzel burunlu bayanlar da gelebilir:) guzel burun gunu yapicaaaz :)

Evet o yuzden rahatim ya bisey olsa hemen emre beye gidicem :)) seninki cok yeni daha aman dikkat et :) 16 ay oldu hala benden kurtulamadi emre bey hep bi sakarlik yapiyorum cunku:) birdyle emre bey gorusmus emre beye sordum ben dun gorustuk dedi :) birdy den daha haber almadim ama haber vericekti bana yogun sanirim :) emre bey bugun donuyor cumartesi gunu gidiyomuyuuuuz? :) hem kardesimin de ameliyat oncesi gorusmesi gerek ben cumartesi buyuk ihtimal ordayim gelmek isteyen guzel burunlu bayanlar da gelebilir:) guzel burun gunu yapicaaaz :)
yaa dilekk kalabalık olsun istiyorum inş çok kişi gelir eski hastalardan bi 10 kişi falan olsa çok iyi olur:)

benden okey canım. cumartesi bir aksilik olmazsa görüşürüz. Emelcimmmm mutlaka gel canım sen de . tabi kalabalık olursa daha iyi ama bu konudan haberdar olmayan arkadaşlar vardır sanırım. herkese ulaştıysa bu konu kalabalık oluruz diye düşünüyorum. :26:

kızlar cumartesi günü kızımın okulunda bi organizasyon var, eğer saati uyarsa ben de gelicem...kaçta orda olucaksınız?

ama sen de gel lütfen lütfen lütfen:52::52::52: sen kızceni ihmal etme zaten orada çok bekleniyor. o zamana kadar gelirsin sanırsam ama biz de hala kaçta toplanırız bilmiyorum. dilekcim saatte kararlaştıralım da herkes ona göre kendini ayarlasın canım. :16:

ama sen de gel lütfen lütfen lütfen:52::52::52: sen kızceni ihmal etme zaten orada çok bekleniyor. o zamana kadar gelirsin sanırsam ama biz de hala kaçta toplanırız bilmiyorum. dilekcim saatte kararlaştıralım da herkes ona göre kendini ayarlasın canım. :16:

evet canım bana da yetişirim gibi geliyor..ne diicem ama, zaten çok kalabalık oluyo orası, emre bey kızmaz di mi bu yaptığımıza? :) rahatsızlık vermeyelim de...gerçi haber var galiba

evet canım bana da yetişirim gibi geliyor..ne diicem ama, zaten çok kalabalık oluyo orası, emre bey kızmaz di mi bu yaptığımıza? :) rahatsızlık vermeyelim de...gerçi haber var galiba
zeyna yetişirsin 6 kişi oldu diyebiliriz şuan:))) yok kendisi söylemiş dileğe canım ama cumartesi bize uyduğu için öyle dedik bundan Emre beyin haberi varmı bilmiyorum hep yoğun sonuçta ona hangi gün hangi saat uyuyo acaba:))

mrb ark ben 2bucuk ay once ameliyat oldum ama hiç beğenmedim çok kötü oldu oyüzden tekrar olmayı düşünüyorum revizyon için doktor araştırıyorum emre beye revizyon olan varmı acaba fiyat nasıl 2. amleiyat herzaman daha zor diyorlar ?

mrb ark ben 2bucuk ay once ameliyat oldum ama hiç beğenmedim çok kötü oldu oyüzden tekrar olmayı düşünüyorum revizyon için doktor araştırıyorum emre beye revizyon olan varmı acaba fiyat nasıl 2. amleiyat herzaman daha zor diyorlar ?

merhaba..revizyon için emre bey çok iyi bir tercih bence..ben 2 ay önce revizyon ameliyatımı oldum kendisine..çok memnunum..gerçekten çok çok iyi bir doktor.. revizyon fiyatları ilk ameliyata göre daha pahalı

benden okey canım. cumartesi bir aksilik olmazsa görüşürüz. Emelcimmmm mutlaka gel canım sen de . tabi kalabalık olursa daha iyi ama bu konudan haberdar olmayan arkadaşlar vardır sanırım. herkese ulaştıysa bu konu kalabalık oluruz diye düşünüyorum. :26:

canım bi sorun çıkmazsa kesin gibi bi şey meralin neredeyse 6 ay olacak daha kontrolü duruyo oda aradan çıkar diye düşünüyorum:)

zeyna yetişirsin 6 kişi oldu diyebiliriz şuan:))) yok kendisi söylemiş dileğe canım ama cumartesi bize uyduğu için öyle dedik bundan Emre beyin haberi varmı bilmiyorum hep yoğun sonuçta ona hangi gün hangi saat uyuyo acaba:))

6 kişi mi bir isim listesi alabilir miyim acaba:26:Emre bey toplaşmamızı kendi istemiş sanırım ama dediğin gibi cumartesi uygun olur mu gelince sormak lazım. Dilekcim haber verir sanırım bizlere.ama hafta içi akşamları daha yoğun oluyor diye biliyorum. cumartesi daha iyi olur kanımca:)

6 kişi mi bir isim listesi alabilir miyim acaba:26:Emre bey toplaşmamızı kendi istemiş sanırım ama dediğin gibi cumartesi uygun olur mu gelince sormak lazım. Dilekcim haber verir sanırım bizlere.ama hafta içi akşamları daha yoğun oluyor diye biliyorum. cumartesi daha iyi olur kanımca:)
dilek ve kız kardeşi
ben ve kız kardeşim :D
karazeytin;)
zeyna...

Son düzenleme:
mrb ark ben 2bucuk ay once ameliyat oldum ama hiç beğenmedim çok kötü oldu oyüzden tekrar olmayı düşünüyorum revizyon için doktor araştırıyorum emre beye revizyon olan var mı acaba fiyat nasıl 2. amleiyat herzaman daha zor diyorlar ?

canım öncelikle çok geçmiş olsun. üzüldüm daha yeni ameliyat olmuşsun bir de . insan isteğini bulamayınca gerçekten hayal kırıklığı yaşıyor. ben de 25 gün önce revizyon oldum canım Emre İLHAN' a . şuan daha yeni olmasına rağmen yeni burnumla o kadar çok mutluyum anlatamam. baştan ne konuştuysak o oldu canım. şuana kadar da bir aksilik yaşamadım. zaten buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine ben de Emre Bey de karar vermiştim ve bu yüzden ne kadar doğru karar vermişim daha iyi anladım:21:. ilk ameliyatımda burnumun estetiğini çok bozmuşlardı sağolsun Emre bey tüm sorunlarımı giderdi. kesinlikle düzeltme ameliyatlarında Emre beye güvenebilirsin canım. bu arada siz hangi doktora ameliyat oldunuz? neden istediğiniz gibi olmadı merak ettim. :26:

çoksağol canım benim. o zaman bu listeye alıntı yaparak devam edelim. gelebilecek olan arkadaşlar ismini altına ekleyebilir. :16:

Tabiki haberi var emre beyin :) soyledim cumartesi gelicez diye :) ama saat konusmadik ben ogreniyim kacta musaitse o zaman gideriz :)

Back
X