Karazeytin,sorma canim ya valla cok acidi dun gozlerimden yas geldi

annemde kizdi sana diyorum herkese soyleme su burnunu diye

o kadar sacma bi sekilde carptim ki istesem oyle carpamam yani

bisey yok baktim sabah kalkincada duruyor yerinde beni uzmezzz o :))) saglamligi konusunda supheniz olmasin ben sizin icin de test ediyorum hahaha:) benim burnumun basina neler geldi daha 10gunluk mu neydi kuzenimin esinin eli carpti tam tirnagi oraya denk geldi dikislerim kanadi ben yirtildi sandim gece 12 civariydi hemen emre beyi aradim sonra yanina gittim o da panik yapti dikislerim yirtildi sandi ama allahtan yirtilmamis sadece tirnak degdigi icin kanamis azcik hasar almis ilacla hallettik onu ondan sonra 1 aylikti galiba kardesimle sakalarirken parmagi burnuma girdi resmen burun deligimin ustunu yirtti ordan et cikti

ben agla agla bi hal oldum ordan et sallaniyo hemen emre beyi aradim adam karsidaymis trafigin ortasinda onu da panik yaptim yine :) hemen foto at bana dedi bende cektim attim iste soyle yap boyle yap dedi yaptim sonra aksam da gittim yanina dikissiz oyle bir cozum bulduki sasirdim :)) su an hcbisey yok ben yeniden ameliyat olcam diye zirladim tabi banane ben boyle durmam diye sundugu cozumle gececegini hic tahmin etmedim ama karsimdakinin emre bey oldugunu ne derse olacagini unuttum o an stresle :)) aldigim darbeleri hiiiic soylemiyorum artik samar oglanina dondu burnum:)) kardesim de cok sert darbe aldi benden elim carpti yumruk gibi:)) biz boyle sakalasiyoruz ahahha oyle yumusak degil:))) cok korktm dun emre beye de soylemedim adam uzuluyo cunku ben burnumu cok seviyorum cok sakiniyorun biliyo burda da degil panik yapmasin bekliyim dedim ama hiiicbisey yok masalllaaah burnuma ve emre beyin o sihirli ellerine :) alt yapi saglam kizlar merak etmeyin :))) sen de cok dikkat et ufak cocugun varmis o incitmez seni isteyerek ama cocuk istemeden eli carpar falan yanaklarini cok germesin dikkat et 1 2 ay bisey olmaz da yine de dikkat et olsun :) korkma benimkine bisey olmadiysa seninkine hiicbisey olmz canim:)
canım Allahtan geçmiş çok şükür.inan ödüm kopuyor burnuşumuza bişey olacak diye tırsıyorum:18:çok sakınıyoruz ya ondan geliyor başımıza hep. ben özellikle ilk 10 gün daha bir korkmuştum. heleki gripal enfeksiyon kaparım diye maskeyle dolaşıyordum ev de ve işyerinde

evde kızım hataydı işyerinde arkadaş. allahtan birşey olmadı.Dediğin gibi Bu hafta da Emre bey yokya daha bir sakınıyor oluyoruz. Emre Bey böle istanbuldan ayrılınca ilk olarak ya başıma allah korusun bişey gelse naparım diye düşünüyor oluyorum:26: benim kız da rahat durmuyor ki bugün kaçkere canımı acıttı sevecem diye

eee burnum kıymetli oluncada ister istemez tepki veriyorum sonra çoook üzülüyorum. Emre bey uzaktan da olsa müdahale ediyor ya o bile rahatlatıyo insanı. dg62 canım senin geçirdiğin süreçler gerçekten zormuş. nasıl ağlamazsın yeni ameliyat olmuşsun en kıymetli organınken ona zarar gelmesini kim ister. ama oluyor işte. neyse Emre beyin çözümleriyle de bu süreci iyi atlatmışsın canım.sağlam burun yapıyor maşallah ...tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım.