- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.001
BAKALIM Ben sana yazabilecekmiyim....?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar burun ameliyatlarında araştırdığım kadarıyla bazı dr.lar tampon kullanıyolar bazıları ise tampon kullanmıyor onun yerine elastik bir malzeme kullanıyolar.Emre Bey tampon kullanıyo yanılmıyosam ameliyat olan arkadaşlar yazarmı acaba?
Benimde burnumun sol tarafında nefes alamama sorunu başladı aslında kontrole gidip emre hocama göstermem gerek ama randevu almaya üşeniyorum resmen :) :)
yaaa kızlarrrr gercekten cok moralım bozulduu((( butun hayallerım yıkıldı... amelıyat olcaktım yaza amelıyat olcaktım sımdı noldu yaza anca amelıyat olabılcem
![]()
Kontrollerini aksatma bence ne kadar oldu senin ameliyat olalı? Benim 3 ay oldu arada bi taraf tıkanıyor diğeri açılıyor. Aslında çok normal zaman gerek biliyorsun burnun tamamen oturması için:)
kızlar merhaba burnumu dun gordum 14. gunumdu ınanılmaz şiş burnum,emre bey tekrar bant yapıştırdı 5 gun daha kalsın dedi cok canım sıkkın, ya burnum böyle kalırsaaaaa
Arkadaslar... Emre bey amelıyat etdıkden sonra tamponmu kullanıyor yoksa ıcıne yenı teknık olan folyomu oluyo öyle bıseymı ??? Tampondaaan cooook korkuyoruummmdaa......
:/
slm arkadaslar bende baya bi arastırma yaptım sonunda emre ilhanda karar kıldım. gelişmeleri paylasıcam sizinle
Yanimda refakatcim olamayacak bide ondan korkuyorum ..![]()
Şişlikler dengesiz dağılıyor benimde ilk 4-5 ay sağ tarafım çok şişti. Sağ burun deliğim şişlikten diğerine göre kapalıydı sağ taraftaki şişlik geçince delikler eşitlendi. şuan dert ettiğim hiç bi şey kalmadı hepsi şişliktenmiş... bir yıl kadar beklemek, sabretmek lazım uzun süreç gerçekten zor
benim için bu çok önemli çünkü çok kötü bir burnum yok ufak bir değişiklik istiyorum , yüz oranımın değişmesinden yüzüme yakışmayacak yapmacık bir burun yapılmasından korkuyorum canım
Cok haklısın :) ben Şubat'ta ameliyat oldum tamamen burnum oturdu
Seklinden kavisinden cok memnunum bi tane bile kötü eleştiri almadım bi cok tanıdigim hemen amelliyat olmak istedi :) emre hocam gercekten İşinde cok başarılı :)
Ben de cok korkuyordum acıkcası bakışlarım cok degısır mı diye. Ancak aksine artı bi güzellik geldi dudaklarım ve gözlerim daha cok ön plana cıktı. Her gören aynı seyi söyluyor:) Emre Bey hastasını cok iyi anlar o yüzden ne isteyip ne istemediğini cok iyi anlatmalısın. Zaten gerisini onun sihirli ellerine bırakman yeterli![]()
Dudak konusuna bende katılıyorum arkadasım gercekten :) ameliyatı olduktan sonra dudaklarım daha dolgun duruyor hatta annem dudaklarını one çıkarma diyor :) halbuki oyle bisey yapmıyorum dolgun oldu ve cok beğendim burun guzel oldu derken arada göz ve dudağı çıkardık :) :) :) Emre hocamın sayesinde :)
kırk yılda bir fırsat buldum yarın istanbula gidiyorum 2 gün de izin almıştım, aradım ofisi şubata görüşme randevusu verebiliyoruz dedi bayan
ameliyat için de mart doluymuş şu anhadi o neyse görüşünce bakılırdı duruma da, ben ilk görüşmeyi yaparız diye düşünüyordum, şimdi kimbilir ne zaman fırsat bulucam bir daha
![]()
kizlar ya benimde ameliyatima az kaldi bende sisliklerden cok korkuyorum böyle okudukca xD benim eczacim bana bir ilac tavsiyesinde bulundu genelde burun ameliyatlarindan önce ve sonra sisliker icin kullaniliyormus adi bromelain pos almanyadan geldim icin türkiyede varmi varsa adi ne bilmiyorum ama sizce sakincasi olurmu burdaki doktorlarin bazisi kullaniyor zararsiz diyor
kızlar emre ilhanı bende çok seviyor ve takip ediyorum:)2014 ameliyat ücreti daha da artacak mı ?haberi olan var mı?![]()