• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benimde burnumun sol tarafında nefes alamama sorunu başladı aslında kontrole gidip emre hocama göstermem gerek ama randevu almaya üşeniyorum resmen :) :)

Arkadaşlar burun ameliyatlarında araştırdığım kadarıyla bazı dr.lar tampon kullanıyolar bazıları ise tampon kullanmıyor onun yerine elastik bir malzeme kullanıyolar.Emre Bey tampon kullanıyo yanılmıyosam ameliyat olan arkadaşlar yazarmı acaba?

Canım silikon tampon kullanıyor Emre Bey. Delikli zaten biraz nefes bile alabiliyorsun yani. Çıkarken acı yok gayet rahat.

Benimde burnumun sol tarafında nefes alamama sorunu başladı aslında kontrole gidip emre hocama göstermem gerek ama randevu almaya üşeniyorum resmen :) :)

Kontrollerini aksatma bence ne kadar oldu senin ameliyat olalı? Benim 3 ay oldu arada bi taraf tıkanıyor diğeri açılıyor. Aslında çok normal zaman gerek biliyorsun burnun tamamen oturması için:)

yaaa kızlarrrr gercekten cok moralım bozulduu :(((( butun hayallerım yıkıldı... amelıyat olcaktım yaza amelıyat olcaktım sımdı noldu yaza anca amelıyat olabılcem :43::43::43:

Canım sıkıntı yapma, sinirlerini de bozma sakın. Hatta kendini şanslı hisset Emre İlhan gibi bi doktoru tanımışsın diye :) Geç olsun, sonucu güzel olsun, ömürlük olsun yeter ki;)

Kontrollerini aksatma bence ne kadar oldu senin ameliyat olalı? Benim 3 ay oldu arada bi taraf tıkanıyor diğeri açılıyor. Aslında çok normal zaman gerek biliyorsun burnun tamamen oturması için:)

Cok haklısın :) ben Şubat'ta ameliyat oldum tamamen burnum oturdu
Seklinden kavisinden cok memnunum bi tane bile kötü eleştiri almadım bi cok tanıdigim hemen amelliyat olmak istedi :) emre hocam gercekten İşinde cok başarılı :)

kızlar merhaba burnumu dun gordum 14. gunumdu ınanılmaz şiş burnum,emre bey tekrar bant yapıştırdı 5 gun daha kalsın dedi cok canım sıkkın, ya burnum böyle kalırsaaaaa

Kendimi gördüm birden sende:) Benim de 21. gün falan alınmıştı bantlar. Korkma sakın o bantlarını çıkarınca da şiş olacak ama 1 ay da toparlarsın merak etme. Benim 3 ay oldu henüz ve inan her geçen gün hızlı bir şekilde iniyor. Burnun güzelleşecek yani canının sıkılmasına hiç gerek yok;) Zaten Emre İlhan yapmış burnunu kötü olma şansı var mı? :)

Arkadaslar... Emre bey amelıyat etdıkden sonra tamponmu kullanıyor yoksa ıcıne yenı teknık olan folyomu oluyo öyle bıseymı ??? Tampondaaan cooook korkuyoruummmdaa......
:/

Delikli silikon tampon kullanıyor. Benim de en korktuğum şeydi. Meğersem en az korkmam gereken kısmıymış:) Hiç acımıyor korkma:)

Şişlikler dengesiz dağılıyor benimde ilk 4-5 ay sağ tarafım çok şişti. Sağ burun deliğim şişlikten diğerine göre kapalıydı sağ taraftaki şişlik geçince delikler eşitlendi. şuan dert ettiğim hiç bi şey kalmadı hepsi şişliktenmiş... bir yıl kadar beklemek, sabretmek lazım uzun süreç gerçekten zor

Evet bnmde 3. Ayım bende de bi taraf digerine göre daha şiş dengesizlikler oluyor böyle burun deliklerimde de. Sabretmek gerek biraz tabi :)

benim için bu çok önemli çünkü çok kötü bir burnum yok ufak bir değişiklik istiyorum , yüz oranımın değişmesinden yüzüme yakışmayacak yapmacık bir burun yapılmasından korkuyorum canım

Ben de cok korkuyordum acıkcası bakışlarım cok degısır mı diye. Ancak aksine artı bi güzellik geldi dudaklarım ve gözlerim daha cok ön plana cıktı. Her gören aynı seyi söyluyor:) Emre Bey hastasını cok iyi anlar o yüzden ne isteyip ne istemediğini cok iyi anlatmalısın. Zaten gerisini onun sihirli ellerine bırakman yeterli ;)

Cok haklısın :) ben Şubat'ta ameliyat oldum tamamen burnum oturdu
Seklinden kavisinden cok memnunum bi tane bile kötü eleştiri almadım bi cok tanıdigim hemen amelliyat olmak istedi :) emre hocam gercekten İşinde cok başarılı :)

Baya olmuş ne guzel :) Aynı şekilde bnde cok memnunum ve herkes cok begeniyor. Emre İlhan'ın sihirli parmakları işte başka ne denebilir;))

Ben de cok korkuyordum acıkcası bakışlarım cok degısır mı diye. Ancak aksine artı bi güzellik geldi dudaklarım ve gözlerim daha cok ön plana cıktı. Her gören aynı seyi söyluyor:) Emre Bey hastasını cok iyi anlar o yüzden ne isteyip ne istemediğini cok iyi anlatmalısın. Zaten gerisini onun sihirli ellerine bırakman yeterli ;)

Dudak konusuna bende katılıyorum arkadasım gercekten :) ameliyatı olduktan sonra dudaklarım daha dolgun duruyor hatta annem dudaklarını one çıkarma diyor :) halbuki oyle bisey yapmıyorum dolgun oldu ve cok beğendim burun guzel oldu derken arada göz ve dudağı çıkardık :) :) :) Emre hocamın sayesinde :)

Dudak konusuna bende katılıyorum arkadasım gercekten :) ameliyatı olduktan sonra dudaklarım daha dolgun duruyor hatta annem dudaklarını one çıkarma diyor :) halbuki oyle bisey yapmıyorum dolgun oldu ve cok beğendim burun guzel oldu derken arada göz ve dudağı çıkardık :) :) :) Emre hocamın sayesinde :)

Haha aynen ya bana da herkes aynı şeyi söylüyor :) Ben de çok memnunum bu halinden :)

kırk yılda bir fırsat buldum yarın istanbula gidiyorum 2 gün de izin almıştım, aradım ofisi şubata görüşme randevusu verebiliyoruz dedi bayan:53:

ameliyat için de mart doluymuş şu an:53: hadi o neyse görüşünce bakılırdı duruma da, ben ilk görüşmeyi yaparız diye düşünüyordum, şimdi kimbilir ne zaman fırsat bulucam bir daha:50:

Canını sıkma sakın:) Şubata alsaydın randevuyu hemen keşke sonra bir kaç ay sonraya da sarkabilir beklersen. Emre Bey'in o kadar çok hastası var ki çok normal böyle olması. Ben de beklemiştim, acele edip istemediğim bi burunla karşılaşmaktansa beklemeni öneririm. Emin ol sonucu seni mutlu edicektir. Şimdi 3. ayım doldu ve çoooook mutluyum iyi ki beklemişim Emre İlhan'ın sihirli ellerine emanet etmişim burnuşumu diyorum:)

kizlar ya benimde ameliyatima az kaldi bende sisliklerden cok korkuyorum böyle okudukca xD benim eczacim bana bir ilac tavsiyesinde bulundu genelde burun ameliyatlarindan önce ve sonra sisliker icin kullaniliyormus adi bromelain pos almanyadan geldim icin türkiyede varmi varsa adi ne bilmiyorum ama sizce sakincasi olurmu burdaki doktorlarin bazisi kullaniyor zararsiz diyor

Emre Bey'e sormadan sakın eczacının önerdiği bir ilaç kullanma bence. Şişlikleri 2 ayda toparlıosun sonrası için sabretmen gerek :) Ama doktora sormadan başkasının önerisiyle kullanma sakın derim cnm.

Back
X