• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ben mayıs'a almıştım ilk muayene tarihim bu olucak yani.ameliyat tarihim en erken ne olabilir sizce? ortalama tarih ne olur ya da en geç ne olur :(:((:(

ameliyat tarihini de şimdiden alsaydın keşke mayısta gidersen kışa doğru verir ameliyat tarihini

Canım ameliyatlarıda temmuza kadar doluymuş.Ama dediki hani olası bi ameliyatta iptal durumunda arıyolarmış durumun aciliyetinden bahsederseniz yardımcı olurlar.

Anladim cok tesekkurler.Peki simdiden ameliyat tarihi almamin bir dezavantaji var midir? Vazgecmeyi dusunmuyorum ama diyelim ki bir sey oldu ve o tarihte ameliyat olamiycam.benim zararima bir sey olur mu mesela? Henuz emre beyle hic gorusmedigim icin ameliyat tarihi alma olayini garipsemistim ama eger alicaksam telefonla sekreterinden mi alicam nasil olucak tum bunlar lutfen bilgi.simdiden sagolun

Anladim cok tesekkurler.Peki simdiden ameliyat tarihi almamin bir dezavantaji var midir? Vazgecmeyi dusunmuyorum ama diyelim ki bir sey oldu ve o tarihte ameliyat olamiycam.benim zararima bir sey olur mu mesela? Henuz emre beyle hic gorusmedigim icin ameliyat tarihi alma olayini garipsemistim ama eger alicaksam telefonla sekreterinden mi alicam nasil olucak tum bunlar lutfen bilgi.simdiden sagolun

ameliyat tarihini iptal edersen, acik listede bekleyen birine verirler, bence bise olmaz. Evet canim Emre beyin assistanindan aliyorsun seni bilgilendiriyor, Emre beye mail atmistim assistanimdan alabilirsiniz yazmisti,...

Son düzenleme:

Bence almamalısınız. Sonuçta doktorla birebir görüşmediniz ama isterseniz tekrardan bir arayıp sorun.Randevu günlerini nasıl veriyorlar bilgim yok ama muhakkak ön muayeneden sonra verirler diye düşünüyorum :) Siz yinede bir sorun bende acemiyim bu konuda :)

ameliyat tarihini iptal edersen, acik listede bekleyen birine verirler, bence bise olmaz. Evet canim Emre beyin assistanindan aliyorsun seni bilgilendiriyor, Emre beye mail atmistim assistanimdan alabilirsiniz yazmisti,...

Aa pardon mesajınızı yeni gördüm bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bende mi alsam bu durumda benim ağustosta çünkü ağustosta gidersem ne zamana randevu alabilirim

Önce Emre Bey ile görüşün ve ilk görüşmede ameliyat tarihinizi alın derim. Sonradan bi durum olursa iptal edebilir misiniz bilemiyorum, Emre Bey'e bi sorarsnz. Ama bu kdr yogunken ztn aylarca bugunu bekliyorsunuz iptal edersnz bu sefer daha cok beklemiş olursnz;)

Aa pardon mesajınızı yeni gördüm bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama bende mi alsam bu durumda benim ağustosta çünkü ağustosta gidersem ne zamana randevu alabilirim

Ztn Emre Bey hiç görüşmeden ameliyat tarihini verecegını zannetmıorm. Agustosta bir görusun ve aynı gün alın ameliyat tarihinizi. Kışa dogru verir buyuk ihtimal ama beklemeye değer;)

ahhh kizlar cok kötü durumdayim amaliyattan iki ay sonra yüzüm oldugu gibi disari Verdi o Kadar kötü olduki anlatamam.Türkiyeden aldigim tonik bitince evdekilerini kullanmaya basladim iki gün sonra yüzüm sivilcelenmeye basladi sonra gidip iki tane daha ayri markalardan yüz yikama jeliyle tonik aldim ama hic bir ise yaramadi. birde her seye karsi alerjisi olan birisim onunda etkisi oldu.tabi bide Burda cilt doktorlarindan randevu almak o Kadar zorki acil diyorum iki ay sonrasina randevu veriyorlar.neyseki bir hafta sonrasina buldum.ne yapmam gerekiyo sizlerde bana bir fikir verin.

ahhh kizlar cok kötü durumdayim amaliyattan iki ay sonra yüzüm oldugu gibi disari Verdi o Kadar kötü olduki anlatamam.Türkiyeden aldigim tonik bitince evdekilerini kullanmaya basladim iki gün sonra yüzüm sivilcelenmeye basladi sonra gidip iki tane daha ayri markalardan yüz yikama jeliyle tonik aldim ama hic bir ise yaramadi. birde her seye karsi alerjisi olan birisim onunda etkisi oldu.tabi bide Burda cilt doktorlarindan randevu almak o Kadar zorki acil diyorum iki ay sonrasina randevu veriyorlar.neyseki bir hafta sonrasina buldum.ne yapmam gerekiyo sizlerde bana bir fikir verin.

Evet ameliyat sonrası cok fazla yaglanma ve sivilce olabılıyor. Ama hassas bi cilt yapınız varsa dha dikkatli olmalısınız. Ben clinique ürünlerini kullanmıştım. Arada da kil maskesi yapıyordum. Baya iyi gelmişti bana. Benim size tavsiyem önce doktora gıdıp cilt tipinize uygun bir tonik yazması. Ancak clinique bitkisel oldugu için toniklerini önerebilirim. Gecmiş olsun cok;)

ayni durum bendede oldu cok fena birde normalde hic sivilcesi olmayan biriyimdir 2 hafta sonra uni basliyor cildim sanki alerji olmus gibi hatta doktora gitim birde iltap cikti simdi basima :( bana ondanda kaynaklanabilir dediler insallah cabucak düzelir cildin canim ama benim önerim avene markasinin ürünleri cok iyi hem katkisiz hemde cilt doktorlari bile öneriyor bende suan avenden yagli ciltler icin yikama jeli kullaniyorum cunki benimde cildim cooooook hasas ve herseyi kaldirmiyor ama gecer insallah bu günlerde

Back
X