• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok haklisinizz,emre bey icin en kisa zamanda randevu alicagim.2.ameliyatim olucagi icin. Bu konuda hassasim.peki guncel fiayt bilgisi nedir acaba ozel olmassa ogrenebilirmiyim sizden

2. ameliyatınızsa 12.000 tl den başlıyor diye biliyorum ben

eveet çok az kaldı çok çok teşekkür ederim :) ama benim revizyon ameliyatım artık işimi şansa bırakmamak için emre beyde karar kıldım zaman çabuk geçiyor 4 ay önce randevu almıştım dün gibi geldi çattı ameliyat günü :)
Ama heyecanlıyım açıkçasıı

Benimde tam 4 ay oldu randuvu alalı. Zar zor araya sıkıştırdık açık listeye yazdırdım kendimi yoksa benim ameliyatımda kesin yaza kalırdı. Önemli olan emin ellerdeyiz ya bir 4 ay daha beklerim gerisi boş.

Arkadaşlar, ben Emre beye gerçekten çok güveniyorum. Burada yapılan paylaşımlar bana inanılmaz faydalı oldu ve gidip dr. görüşünce yanılmadığımı anladım. Emre beyin, diğer arkadaşlar gibi benim ameliyatımda da çok iyi bir iş çıkaracağına eminim. Memnuniyetimi paylaştığım gibi tersi bir durum söz konusu olduğu zaman bunu da sizlerle açık açık paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Gerek yaptığı operasyonların sonucuna bakarak hastalarının memnuniyeti, gerekse yaşadığı yoğunluktan gerçekten reklama ihtiyacı oladığına ben de inanıyorum. Sevgiler…

bende emre beye güveniyorumda cok fazla amlty icn syledigi fiyat :(

Ameliyat olan arkadaşlar,

Burnunuzu ilk defa gördüğünüzde ne hissettiniz? Ben en az 1 ay geçmeden kötü yorumlarda bulunup kendimi üzmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama burnu görünce şok oldum resmen. Profilden iyi hoşta, önden çok garipsedim şeklini. 14. Günümdeyim ve yarın flaster bantlar çıkacak ama hiç çıksın istemiyorum :( umarım bu durum gelip geçiçi bir süreçtir.

Burnunuzu ilk defa gördüğünüzde ne hissettiniz? Ben en az 1 ay geçmeden kötü yorumlarda bulunup kendimi üzmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama burnu görünce şok oldum resmen. Profilden iyi hoşta, önden çok garipsedim şeklini. 14. Günümdeyim ve yarın flaster bantlar çıkacak ama hiç çıksın istemiyorum :( umarım bu durum gelip geçiçi bir süreçtir.

ben ilk gördüğümde gözlerim kocaman olmuştu bu ne ya diye kocamandı patates gibi :) ama doktorum anlattı zamanla geçer diye bende çok güvendiğim için panik yapmadım ki şu an çok memnunum. bantlar çıktıktan sonra burun biraz daha şişebiliyor sonra şaşırmayın normal bişey zamanla iniyor siz nesini beğenmediniz burnunuzun? yorum yapmak için çok çok erken en az 4 5 ay geçsin emin olun burun çok değişiyor benim özel albümümde burnumn 6 aylık resmi var şu an 2 sene oldu arada dağlar kadar fark var :)

ben ilk gördüğümde gözlerim kocaman olmuştu bu ne ya diye kocamandı patates gibi :) ama doktorum anlattı zamanla geçer diye bende çok güvendiğim için panik yapmadım ki şu an çok memnunum. bantlar çıktıktan sonra burun biraz daha şişebiliyor sonra şaşırmayın normal bişey zamanla iniyor siz nesini beğenmediniz burnunuzun? yorum yapmak için çok çok erken en az 4 5 ay geçsin emin olun burun çok değişiyor benim özel albümümde burnumn 6 aylık resmi var şu an 2 sene oldu arada dağlar kadar fark var :)

Ay içime su serptiniz valla :) Teoride biliyorum 6 ay-1.5 yıl beklemek lazım ama uygulamada sınıfta kaldım işte. Neyse sabredicez artık.

Ay içime su serptiniz valla :) Teoride biliyorum 6 ay-1.5 yıl beklemek lazım ama uygulamada sınıfta kaldım işte. Neyse sabredicez artık.

Bilsek de hemen sisler insin otursun istiyoruz ama biraz zaman lazim bantlar ciktiktan sonra biraz daha sisebilir bant baski yaptigi icin cikinca siskinlik artabilir korkmayin:) duzeliyor o da kisa zamanda ama ilk 3 ay o kaba sislikler duruyor:) sonrasi daha kolay:)

Bilsek de hemen sisler insin otursun istiyoruz ama biraz zaman lazim bantlar ciktiktan sonra biraz daha sisebilir bant baski yaptigi icin cikinca siskinlik artabilir korkmayin:) duzeliyor o da kisa zamanda ama ilk 3 ay o kaba sislikler duruyor:) sonrasi daha kolay:)

Sizin fotolara baktım da, 6 ay ve 2. sene arasındaki fark gerçekten ortada. İçim rahatladı, keep calm and carry on modundayım artık :)

bende emre beye güveniyorumda cok fazla amlty icn syledigi fiyat :(

Fiyat biraz zorlayabilir belki bütçenizi fakat birinci önceliğiniz ameliyat sonucu olması gerek diye düşünüyorum. Daha uygun fiyatlı bir yere yaptırıp sonunda hüsrana uğramak ve bundan dolayı ikinci bir ameliyata yani revizyona gerek duyulabilir. Buda sizi hem maddi ham manevi olarak zarara uğratır. Bu riski almak helede yüzünüzdeki bir değişim için almak bana göre doğru değil. Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir. Bende ilk fiyatı duyduğumda piyasayı bilmediğim için vaww ne kadar yüksek demiştim sonra iyice araştırınca bu fiyatların verilen emeğin karşılığının hakkı olduğunu gördüm.

Sizin fotolara baktım da, 6 ay ve 2. sene arasındaki fark gerçekten ortada. İçim rahatladı, keep calm and carry on modundayım artık :)

Bozma modunu hic:) ilk 3 ay kaba sislikler hemen gitmiyor sonrasi daha kolay ama minimum 1 sene beklemen gerekiyor sonra fistik gibi burun oluyor:)

Fiyat biraz zorlayabilir belki bütçenizi fakat birinci önceliğiniz ameliyat sonucu olması gerek diye düşünüyorum. Daha uygun fiyatlı bir yere yaptırıp sonunda hüsrana uğramak ve bundan dolayı ikinci bir ameliyata yani revizyona gerek duyulabilir. Buda sizi hem maddi ham manevi olarak zarara uğratır. Bu riski almak helede yüzünüzdeki bir değişim için almak bana göre doğru değil. Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir. Bende ilk fiyatı duyduğumda piyasayı bilmediğim için vaww ne kadar yüksek demiştim sonra iyice araştırınca bu fiyatların verilen emeğin karşılığının hakkı olduğunu gördüm.

Size katiliyorum oncelik fiyat degil saglikli ve guzel burun olmalidir. Ki emre beyin emegine gore fiyati ucuk degil

Merhaba kızlar bu aralar çene implantı hakkında araştırma yapıyorum bu ameliyatı olan ve sonucunda memnun olan ve olmayan arkadaşların yorum ve fotograflarını paylaşmasını rica ederim.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Henüz cok yeni burnunuz. Ben hatırlıorm yanlara dogru baya genişti patates gb:) Ama ilk 3. Aydan snra normale dönmeye baslıorsnz endişe etmeyin. Şuan 5 bucuk ay oldu ilk zmnlara göre baya azaldı şişler bide kalın derili olunca daha gec oturuyor burun 1. senemi sabırsızlıkla beklıorm bnde:) Biraz sabretmeniz gerekiyor yani hepsi geçici;)

Back
X