- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #8.161
Bu arada 1 hafta sonra Türkiyeye geliyoruuuuum.. Ameliyatim yaklasiyor cok heyecanliyiim![]()
Benimde son günlerde heyecan doruktaydı. bir bakmışsın ameliyat günün gelip çatmış :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada 1 hafta sonra Türkiyeye geliyoruuuuum.. Ameliyatim yaklasiyor cok heyecanliyiim![]()
Benimde son günlerde heyecan doruktaydı. bir bakmışsın ameliyat günün gelip çatmış :))
Ayy gercekten yaa... Rezervasyon yaptigimda 6-7 ay vardii.. Ooo daha cok var diyordum. Simdi ise 1 hafta sonra ilk muayenem olacak. .))) Cok cabuk gecti zaman anlayamadim
Bugün benimde tam 1ayım doldu. Albümüme bakabilirsin![]()
Arkadaşlar bu arada Pazartesi saat 21:30'da kontrol randevum var. O gün gelecek arkadaşlar varsa tanışalım :)
Emre beye gelmiycem ama o saatlerde bende oralarda olucam eğer çok sıra olursa bi yerlerde kahve içebiliriz![]()
Sagol canim baktim cok hosuma gitti burnun. Cok dogal ama yinede kavisli, harika olmus[/QUOT
Tşk Ederim Ritik. Kavisi ben istedim :) hafif kavis ve hafif kalkık olsun dedim. Doktorum ona göre tasarım yaptı ve aynısı oldu :))
kesinlikle :)) bende çok sevinirimm..Aaaa çok sevinirim. Maşallah ana baba günü gibi olduğu için Emre Bey'in ofisi muhakkak sırar olacaktır :)
özelden Cep numaramı atıyorum haberleşelim :)
Merhba eso;
Bilginlerin icin gercekten cok tesekurler icimi baya bi rahatlatti bende burnumu yaptirmayi dusunuyorum ama korkuyorum ne olur nasil olur fotograf albumumde gorebilirsiniz demissin kk ya yeni uye oldum nasil arkadas olunur nerden fotolari gorurm cozemedim bi yardimci olabilirsen cok sevinirim :)
eklemek istediğiniz kişinin profiline girerek ya da nickinin üzerine tıklayıp ordanda ekleyebilirsiniz sonrada profilinden albümlerine bakabilirsiniz![]()
Coook tskr ederim baya bi kurcalamak suretiyle cozdum profiline ilk baktiklarimdan biri siz oldunuz gercekten muhtesem olmus ve yuzunuze cok yakismis :) cok tereddutluydum ama fotolarnizi gordukten sonra kafamda tamamen netlesti tek korktum ameliyat hic bisey hissetmiyorsunuz degil mi sıfır his uyudum uyandim bitti gibi :)
Coook tskr ederim baya bi kurcalamak suretiyle cozdum profiline ilk baktiklarimdan biri siz oldunuz gercekten muhtesem olmus ve yuzunuze cok yakismis :) cok tereddutluydum ama fotolarnizi gordukten sonra kafamda tamamen netlesti tek korktum ameliyat hic bisey hissetmiyorsunuz degil mi sıfır his uyudum uyandim bitti gibi :)
İçiniz rahat olsun ameliyattan korkmanıza hiç gerek yok.. Bizlerde en başta tedirgindik ama Emre İlhan gibi bi doktora emanetsiniz bu yüzden gönlünü rahat olabilir:) Siz nasıl bir burun istedignizi iyice anlatın gerisini doktorumuza bırakın derim. Benim albumumede bakabilirsiniz. Bol şanslar![]()
çok teşekkürlerr..kesinlikle hiç bir korkunuz olmasın..zaten uyuduktan sonra pek bi önemi yok sonrasındada ne ağrı ne sızı hiç bişey yaşamadım .içiniz rahat olsun![]()
Merhaba arkadaslar;
Gelecek sene agustosa evlenecegim ve malum gelinlik fotolarim cekilmeden once burnumu yaptirmak istiyorum sizce o zamana kadar randevu alip ameliyat olabilirmiym suan randevu durumunu bilmiorm ne kdr atiolar ne kdr beklioruz ameliyat olan randevu almis arkadaslar bi fikir verebilirmisinz acaba bana ?
Selamlar tüm arkadaslara
Dr. Emre ilhanin ameliyat ucreti okudugum mesajlara göre 8000 TL imiş. Bu ücret acaba ilk defa ameliyat olanlar için mi? Revizyon daha pahalı olduğu kesin.
Revizyon ameliyat ücreti ne kadar oluyor bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen?
Randevu ve ameliyat tarihi alıp bekleme süresi bayağı uzun sürüyormuş. Yurtdışından gelenler acaba yurtiçindekiler kadar uzun beklemek zorunda mı merak ettim. Teşekkürler.