Ben gebelik öncesi 40 bedendim. Gebelik sonrasını bilmiyorum . 82.5 ile doğum yaptım 77 kg eve geldim. Şu an 69.6 kiloyum hedefim 38 beden olabilmek
Yapıcam bu akşam inşallah.merak ediyorum zaten tabatayı. bakalım yapabilecek miyim ?Bak bakk tek tek dokuluyorlarneyse durustluk onemli en azindan kendin gelip teslim oldun hadi yap yorumlarini bekliyoruz
Yapıcam bu akşam inşallah.merak ediyorum zaten tabatayı. bakalım yapabilecek miyim ?
Valla gözüm de korkmuyor değil haniAyy sen ilk videoyu mu yapsan bilemedim ki simdi hayattan sogu istemiyorum hemen
Valla gözüm de korkmuyor değil hani
Ben hala cesaret edemedim yaAy bide diyo ya eglendibiz mi diye yaw ne eglenmesi alt uzuvlarimdan ter akiyo hala so much fun canimi teslim edicem bunlarin bi tarafi trampet caliyo
O vakit ben bugün yapıyım çünkü dün ben o yorgunluk haliyle çikolata kaşıkladımvalla öyle bir enerjim tükenmişti ki
Ya hizlansin diye ona gectim artik napim bu hafta vermwmissem kilo birakicam yeterBen hala cesaret edemedim ya
Ya hizlansin diye ona gectim artik napim bu hafta vermwmissem kilo birakicam yeter
Ben daha ilk videoyu bile yapmadımYa hizlansin diye ona gectim artik napim bu hafta vermwmissem kilo birakicam yeter
46 bedendim 42 oldum canım ama iri kemikliyim ne kadar verirsem vereyim çok olsa 40 olurum gibime geliyo Allah bereket versin daha ne isterimKızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter
1 dilim de ekmek ye oruclusun onun hatrina ya valla kendimi kilo aldirmaya caliaiyomusum gbi hiasettimKızlar sahur da yulaf yedim diye az dediniz mı psikolojim etkilendi sanki halbuki ben doyuyodum sırf siz dediniz diye değiştirdim menü mü
Sahur =
6 dilim sucuk
2 küçük dilim kaşar
1 orta boy muz
Iftar =
1 tabak dolu dolu zeytinyağlı fasulye
1 bardak ayran
Ara öğün =
Hindiba kahve
10 fındık
10 badem
3 ceviz
4 km yürüyüş
44-46 arasındaydım. Şu an 42 rahat oluyor. Hedef tabiki 36-38Kızlar hadi bir soru sorayım
başladığınızda kaç bedendiniz
şuan kaç bedensiniz
ve kaç beden olmak istiyorsunuz
Ben 48 bedendim şuan 42 44 arası ve 38 olsam süper olur ama 40 da yeter
autumnn bi daha çikolata kaşıklamamı aslaaa .öldümmmm nefesim kesildi resmen tabata yaparken .yok anamm yokkk çok zorlandım ben yaparken.tabata bana göre değilmiş hem . Gerçi ham vücut yaparsa olacağı da odur . Ben leslie yapmıştım bi kere rahat yapabilmiştim ona devam edeyim en iyisi.
Valla istemiyo canım inan ki bacım ekmekte yemiyorum 1 haftadır ekmek almadım eve 1 dilim dahi yok1 dilim de ekmek ye oruclusun onun hatrina ya valla kendimi kilo aldirmaya caliaiyomusum gbi hiasettimama oruc icin az sanki yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?