Emziren anne günlüğü :)

zimnet

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
451
596
323
Merhaba günlük
Sekiz aylık bir kızım var. Rabbim herkesin evladını bağışlasin sağlık ve sihhat versin. Kanama ve mide bulantilari sebebi ile zor bir hamilelik yaşadım onlarca şişe serum yedim günlerce hastanede yattım ve küçük meleğime kavuştum. ama hamilelik boyunca çok iyi kilo aldım. Geçen hafta diyete 91,1 ile başladım. Şuan 88.5'im. Boyum 172 cm yaşım 27. Kızımı emzirdigim için amacım hem sutumu arttırmak hem de kilo vermek. Bebegim emmek haricinde pek bir şey yemiyor çünkü. Allah izin verirse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Amacim 68 kiloya düşmek. Şuan ucretsiz izindeyim ve 14 temmuzda ise başlayacağım suan hiçbir kiyafetim uzerime olmuyor. Yeni olarak bir kot iki de gömlek aldim kendime daha başka bir şey almayacagim ki kilo vermem gerektiği beynime iyice kazinsin :)

Bu sabahki kahvaltım
3 dilim kıtır kıtır kızarmış tam buğday ekmeği
Büyük bir parça beyaz peynir
5 adet zeytin
Bir tutam dereotu
Yarim sarılı bir yumurta
Domates ve semizotu
Bir bardak açık çay

Kahvaltıdan önce 2 tane yer fıstığı yedim.bir bardak su ictim.

Kahvaltıdan bir saat sonra bir bardak rezene içtim.

Sabah 6:30 da uyaninca insan günü yariliyor bu saatte :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara öğünde
Yarım ceviz
Bir hurma yedim. Su içmeye devam ediyorum.

Mehraba canim
Gunlugun hayirli olsun.benimde 6,5aylik.bi.bebegim.var ve senin.gibi.fazladan kilolarim.var.
Eger istersen beraber devam edelim birbirimize destek.oluruz

Tabiki çok memnun olurum canim :) hem birbirimizin listelerini elestirir belki bilmedigimiz seyler ogreniriz. Senin hedefin ne? inşallah istediğimiz kilolara tez vakitte ulasiriz :)

Bugün öğlen yemeğim
1 kilo mantara 3 yemek kaşığı bulgur eklediğim az yağlı mantar yemeği
Bir kase yoğurt
2 taze soğan

Ara öğünüm kizim izin vermediği icun iki tane yer fıstığı aslında meyve düşünüyordum ama kısmet.

Akşam yemeğim
Bir porsiyon ızgara kofte
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Yarim domates yarim kuru sogan

Gece bir rezene daha içer bu günü bitiririm hayırlısı ile

Günaydınnnnnn

Sabah kahvaltidan once 3 kuru kayısı bir bardak su

Kahvaltı
Bir parca peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates ve semizotu
Bir bardak açık çay

Kizim yine kahvaltisiyla oynuyor hic bir sey yemiyor offf yaaaa

Gunaydin canim
Menulerin cok guzel darisi basima bugun bende yazmaya.baslicam.
Canim benim.2ci.bebegim birde 3 yasinda kizim.var.oglum.7 ayina.giricek.
Kizim 20kilo aldim hepsini.geri.verdim fazlasi ile.
Oglumda da 20kilo aldim yani.80.kilo.ile doguma girdim.eve geldigimde 74 kiloydum bi.hafta icinde 70kiloya dustum anem ye sutun.olur dedi.yedim.tatlilari pasta borekleri.76 kiloya ciktim simdi.72 73 arasi.gidip.geliyorum.ilk.hedefim 60kilo olmak snrasi.kolay zaten.
Sabh
1tane incir,1tane kaysi.bir bardak.su
3tane form etimek
surme peynir.2.kahve kasigi.cilek.receli.1kupa sutlu.kakol

Canim ben sabh sut.veriyorum kizima kahvalti yapmiyor 12h e dogru ogle yemegini.yiyor.
Bende cok.takardim yemiyo.diye ama simdi hic takmiyorum aciktimi kendi soyluyo ve yiyo.zaten.

Allah bagislasin Rabbim uzun ve hayirli ömür versin canim :) İnşallah benimko de yer canim herseye ağzını kilitliyor açmıyor iki üç kaşık yese ona razıyım sadece emmek istiyor

İnşallah birlikte kilolarimizdan kurtuluruz canım. Ben serumlarin da etkisiyle otuz kiloya yakin aldim hamilelikte sonrada hic kısmadim yememden sütüm olsun diye sonuç ortada ;( ilk ay spora başlayıp baslamamak konusunda kararsizim. Yani yürüyüş ya da leslie yapacağım ama ilk ayı geçirip metabolizmayı hızlandırmak ve sasirtmak için ikinci ay mi baslasam biledim.

Bugun öğlen

Zeytinyağlı pirasa bir kaşık yağ ve pirincsiz hazirladim.
Yarim kase yoğurt
2 taze soğan

Arada iki tane yer fıstığı

Akşam

Iki parça tavuk
Bol yeşil sogan

Arada
3 çilek 2 erik düşünüyorum ama :)

Yarin tum gun misafirim olacak hem yemek hem de çay icin birşeyler hazırladım...irademe sahip olmam lazım

Bugün misafirlerim dolayısıyla girmedim hiç. Ayrıca rebaib kandilimiz ve işçi bayramimiz kutlu olsun Bugün ki menüm

Sabah
Bir parça peynir
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates dereotu semizotu kozlenmis kirmizi biber salatalık
Yumurta
Açık çay

Ara
1 tane çilek

Öğlen
2 küçük Hasanpaşa köfte

Ara
Rezene cayi

Akşam
3 tane yaprak sarma

Offf aciktim sanki

6 yeşil erik bir salatalık yedim cok yoruldum bugun

Diyete devam ediyorum ama kızım rahatsız sanırım diş çıkarıyor o yüzden cok huysuz birkaç gün giremeyebilirim

Bu sabah güne 3 kuru kayısı bir bardak su ile başladım.

Kahvaltim ise
1 yumurta
1 dilim peynir
Dereotu-semizotu
Domates - salatalik
Acik cay
Bir büyük dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Kozlenmis kirmizi biber

Öğle
Bezelye yemegi
Küçük yarim dilim tam buğday ekmeği
Yoğurt

Ara Rezene çayı

Aksam
Bir porsiyon köfte
Izgara mantar
Bol salata

Kizimin hastalığı devam ediyor ateşi var off cok zormuş minigin hasta olması keske o degilde ben hasta olsaydim hic kiyamiyorum ona

Dünkü menüm

Sabah kuru kayisi su

Kahvalti

Öğlen

Patlican salatası
Az bezelye yemegi
Ara
Erik kurusu 2 tane
Bir tane yer fıstığı

Aksam
Bezelye yemegi
2 köfte
Yeşil soğan

Eklentiler

• $1399359888139.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 92
Fotoğraf kahvaltima ait ama o sekilde eklemeyi beceremedim. Bu sabah iki yer fıstığı iki tane kaju yedim. Kahvaltimi ancak yapabildim. Sabahlari genelde 6:30 7:00 gibi kalkiyoruz. Kizim ne zaman izin verirse o zaman kahvaltı edebiliyorum. O yüzden sabahlari ara öğün yapiyorum. Bu sabah ki kahvaltim da dunle ayni tek fark ekmegim lucuk dilim tam buğday ekmeği id i

Ara:
3 erik kurusu
1 bardak rezenr çayı

Öğlen
Kozlenmis patlican
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Yarim ceviz
2 tane kaju

Aksam
Pirincsiz az yağlı kabak yemeği
Cacik
1,5 dilim ekmek

Sabah yine fistikla basladim güne hem doyurucu oluyor kan şekerimi dusurmuyor hem de yapilan bir deneyde fistik tuketen deneklerin tuketmeyenlere gore daha faxla kilo verdiği gozlemlenmis :)

Kahvaltida
Her sabahki kahvaltima ek olarak zeytin sevmedigim icin onun yerine yarim ceviz tukettim. Vucuda sağlıklı yağ almak gerek

mrb bende aranıza katılmak istiyorum 17 şubatta doğum yaptım 78 ile doğuma girdim eve geldiğimde 73 tüm ben öncedende kilo fazlalığı olan ve zayıflamak için uğraşıp 58 kiloya düşen biri olarak hamilelikten kurtulur kurtulmaz yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım şuan 65.6 ve 66 arasında gidip geliyorum sadece sabahları uno denge lıght 2 dilim ekmek 1 yumurta ve bol domates salatalık şeklinde bazende yumurta yerine peynirle kahfaltı yapıyorum öğle ve akşamları ekmek tüketmiyorum koşu bandında günlük en az 3 km yürüyorum en fazlada 5km emzirdiğimiz için süt azalmasın diye pek bişey yapamıyorum ama tatlı krizime dur diyemiyorum bende

Merhaba hosgeldin canım :) senin bebisin küçükmus daha :) Allah uzun ömür versin. Ne kadar guzel spor yapabiliyorsun. Ben şimdilik spora başlamadım. Biraz kilo verdikten sonra başlamayı düşünüyorum. Kac yasindasin?

28 yasındayım 2. bebeğim bence rejimle birlikte spor yapki iyi sonuç aldıkça hırslanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…