Canim ben sabh sut.veriyorum kizima kahvalti yapmiyor 12h e dogru ogle yemegini.yiyor.
Bende cok.takardim yemiyo.diye ama simdi hic takmiyorum aciktimi kendi soyluyo ve yiyo.zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah yine fistikla basladim güne hem doyurucu oluyor kan şekerimi dusurmuyor hem de yapilan bir deneyde fistik tuketen deneklerin tuketmeyenlere gore daha faxla kilo verdiği gozlemlenmis :)
Kahvaltida
Her sabahki kahvaltima ek olarak zeytin sevmedigim icin onun yerine yarim ceviz tukettim. Vucuda sağlıklı yağ almak gerek
mrb bende aranıza katılmak istiyorum 17 şubatta doğum yaptım 78 ile doğuma girdim eve geldiğimde 73 tüm ben öncedende kilo fazlalığı olan ve zayıflamak için uğraşıp 58 kiloya düşen biri olarak hamilelikten kurtulur kurtulmaz yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım şuan 65.6 ve 66 arasında gidip geliyorum sadece sabahları uno denge lıght 2 dilim ekmek 1 yumurta ve bol domates salatalık şeklinde bazende yumurta yerine peynirle kahfaltı yapıyorum öğle ve akşamları ekmek tüketmiyorum koşu bandında günlük en az 3 km yürüyorum en fazlada 5km emzirdiğimiz için süt azalmasın diye pek bişey yapamıyorum ama tatlı krizime dur diyemiyorum bende
Merhaba hosgeldin canım :) senin bebisin küçükmus daha :) Allah uzun ömür versin. Ne kadar guzel spor yapabiliyorsun. Ben şimdilik spora başlamadım. Biraz kilo verdikten sonra başlamayı düşünüyorum. Kac yasindasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?