- 8 Nisan 2013
- 1.427
- 793
- 178
- Konu Sahibi Cazzyguall
-
Umarım bende veririm bn çok kilo almadım o kadar tatlı yememe rağmen 16 kilo aldım peki kilo verdikce fiziğiniz değiştimi benm kalçalarım çok fazla sizce gidermi yoksa hep göbek kısmından mı gitti kilolarınız
Umarım benmde bacaklarım kalmaz ne pantolonlarım ne elbiselerim nede eteklerim olmuyor anlayacağınız giyecek hç bişey yok yeni kıyafetler almak istiyorum annemde daha kırkın çıkmadı zayıflarsın diyor
Umarım benmde bacaklarım kalmaz ne pantolonlarım ne elbiselerim nede eteklerim olmuyor anlayacağınız giyecek hç bişey yok yeni kıyafetler almak istiyorum annemde daha kırkın çıkmadı zayıflarsın diyor
daha verreumzsin canım zorlama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyide siz 5 ay da vermişsiniz ben doğum yapalı daha 37 gün oldu diz bacaklarım eski haline döndü dediniz
benım bebeğim 8 aylıktı öyle yapmaya bsşladım canım senın şimdi dikişlerın çok taze hiç zorlama kendini uyguladıgım taktiklerı sana yazarım ama için daha cok taze canım
Çok sevinirim eşim askerde o gelmeden zayıflamam lazım benim siz ilk emzirme döneminde kaç kilo verdiniz benim hamile kaldığım. Kiloma dönmek için 9 kilo fazlalığım var verebilirmiyim szce
Şuanda emzirdiğim için 5 den sonra sadece çay olmuyor benim için ama ek gıdaya başlayınca 5 den sonra yemek yemem benim oğlum daha 1 aylık beni zorlamyacak şekilde dediğiniz sayfadakü hareketleridr yapmaya çalışırım eğer bi sakıncası yoksa bana diyetinizi yazarmısınız bu arada bitki çayları kilo verdirmeye yardımcı oluyormu etkisini gördördünüz mü ?benım 27 kilo fazlam vardı 5 kilom kaldı ama veririz merak etme sen sadece ekmek yeme ve saat 5 den sonra sadece bitki çayları iç canım youtubeden zumbayı aç 50 dk olanı yaptığı hareketleri yap gör bak nasıl veriyorsun ellerini yanlarına birleştir sola sağ yanşara eğil yüz tane yap eğer yapamıyorsan eski vede kablo varsa onu ip yap yüz tane atla hergun fazlalaştır bende yardımcı olurum sana sende bana olursun canım
Ben emziremeye başaldım daha cok kilo aldım doğumdan 65 felan cıktım oldum 77/78 kilo sonra ama ben diyete başladığımda bebeğim 7 aylıktı bir hafta sonra gittim doktora süttümün kalitesini ölçtürmeye gayet iyi çıktı çünkü hep sebze yıyorum derin yanı kızım suanda 13 aylık ve ben halen rejim yapıyorum daha doğrusu tabağı doldurmuyorum
Şuanda emzirdiğim için 5 den sonra sadece çay olmuyor benim için ama ek gıdaya başlayınca 5 den sonra yemek yemem benim oğlum daha 1 aylık beni zorlamyacak şekilde dediğiniz sayfadakü hareketleridr yapmaya çalışırım eğer bi sakıncası yoksa bana diyetinizi yazarmısınız bu arada bitki çayları kilo verdirmeye yardımcı oluyormu etkisini gördördünüz mü ?
Merhaba ... Ben hamilelik döneminde baya kilo aldım ve bu kilolar bebeğime değil bana kaldı kocaman göbeğim vardı 2.700 gram doğsu oğlum emzirme döneminde kilo veriliyormu ? Yada vermek içn yaptığız bişey varmı 9 kilo fazlalığım var yardımınızı bekliyorum
Ben daha yürüyüş falan yapamıyorum öyle çok yemekte yemiyorum emzirmeme rağmen uykusuzluk zaten çok fena bi durum 28 gün oldu ben doğum yapalı 6 ay olana kadar beklemelimiyim sizce zayıflamak için
Bayanlar bana bi akıl verin oğlum 3 gündür sağ göğüsümü tutmuyor ilk bebeğim olduğu için göğüslerim yara olmuştu şimdi geçti ama göğüsümün ucu çok fazla yok ne yapmalıyım ? Karnı aç ve diğer göğüsümde de fazla sütüm yok karnı doymuyor
Sagma makinen var mi? Sagarken bak bakalim, ucu kaç delik? Bendede ona benzer durum var. Sag uc tek delikli, sol ise 3-4 delikli. Bu yaramzlr cok akilli. Sol daha akici oldgu icin onu emmeyi yeglio, sagda daha az geldgi icin kolayi seciolarbi de sut, emme oldugunda üretilir. Yeterki emseler, ozamn artar Allahin izniyle. Emmiosa mutlaka sagin, tembellesmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?