- Konu Sahibi samimikxixz
-
benim yürüyüşlerimde seninki gibispor yapmayı bende istiyorumda olmuyor.sabahları pilates yapmak istediğim gün küçük hanımın uyumayacağı tutuyor,uyusada o saatte uyanıyor bana bi gıcığı var heralde
ben dünden beri nesfit yemeye başladım,daha önce nesfit ve sporla kilo vermiştim.belki bu seferde işe yarar düşüncesiyle tekrar başladım nesfite.ayrıca tatlı krizlerimide önlüyor
ben yapamıyorum yaa. gece 12 de kociş tatlı istedi kaç gündür yememiştim yok yemeyelim dedim ben yerm sen getir dedi ve ben o tatlıdan tam 3 dilim yedimmmm...kızıyo birde bana emziriken rejim mi olur diye sürekli yiyecek bişeyler istiyor görünce dayanamayıp bende yiyorum...
kızlar benim 24 günlük bebeğim. tam 10 kg aldım 53 kg ile hamile kaldım 63 kg ile doğuma gittim normal doğum yaptım. doğumdan çıktım 3 kg vermiştim sadece. göbeğim olduğu gibi duruyor. ilk günler sütüm gelmediği için dayandım yemeklere ve o verdiğim 3 kg mıda aldım. yemek yiyesim yok sürekli tatlı ve abur cubur yemek istiyorum.
kızlar sizce ne yapmalıyım, daha erken mi??? göbeğim için mekik çekicem ve evde yürüme bandım var başlasam mı yürüyüşe. lütfen bi akıl verin
canım, ilk önce belirteyim eşim akşam 9dan önce gelmediği için benim ana öğün sayım 4..sabah kahvaltı yapıyorum öğlen ve ikindide yağsız yada yarım yağlı sütle nesfit yiyorum.eşim işten gelincede ona eşlik etmek için ekmeksiz yemek yiyorum.Canım nesfiti günde iki öğün yiyorsun bildiğim kadarıyla. Sen hangi öğünlerde yiyorsun? Bi de süte etkisi nasıl sonuçta yemek yemiyorsun. Ben de düşündüm ama belki sütüm azalır diye cesaret edemedim.
ben yapamıyorum yaa. gece 12 de kociş tatlı istedi kaç gündür yememiştim yok yemeyelim dedim ben yerm sen getir dedi ve ben o tatlıdan tam 3 dilim yedimmmm...kızıyo birde bana emziriken rejim mi olur diye sürekli yiyecek bişeyler istiyor görünce dayanamayıp bende yiyorum...
canım, ilk önce belirteyim eşim akşam 9dan önce gelmediği için benim ana öğün sayım 4..sabah kahvaltı yapıyorum öğlen ve ikindide yağsız yada yarım yağlı sütle nesfit yiyorum.eşim işten gelincede ona eşlik etmek için ekmeksiz yemek yiyorum.
sütümde bir değişiklik olmadı sonuçta nesfitle birlikte günde 2 bardak süt içmişde oluyorum nesfitin içindede tahıl, demir ,diğer vitaminler ve meyve kuruları var bunlarında sütümüzü olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum.tabi yinede sen bilirsin
canım bence sen acele ediyorsun..bekle biraz belki daha gider..göbek ilk zamanlar öyle oluyor zaten sonra genelde yavaş yavaş gidiyor..bebeğin 3-4 aylık olsun...birde süt olsun diye tatlıya,yağlıya dayanma .sıvı şeyler daha çok süt yapıyor..tabiki dengeli herşeyden ye sütün kalitesi için....ama abartma...
tabiki kelin merhemi olsa kendi başına sürer demiş atalarımız.....benim ki 9 u bitirdi..ben hala 3.5 kilo verdim. .
ama bazen duyuyorum,birkaç ayda eski kiloya dönenlerde var..:89:
sen şuan bebişini emzir kiloyu düşünme,verirsin elbet....
canım, erken olduğunun farkındaım ama inan psikolojim berbat. 36-38 bedenden 40 bedene çıktım hiçbirşey olmuyor. tatile gidicez temmuzda ama bende ki göbekle girilmez denize. normal doğum yapmama rağmen ne kilom ne göbeğim gitti. 1 ay olucak 5 gün sonra ama ben sadece 1 kg vermiş görünüyorum ki akşama o 1 kg mda kat kat fazlası oluyor
canım, erken olduğunun farkındaım ama inan psikolojim berbat. 36-38 bedenden 40 bedene çıktım hiçbirşey olmuyor. tatile gidicez temmuzda ama bende ki göbekle girilmez denize. normal doğum yapmama rağmen ne kilom ne göbeğim gitti. 1 ay olucak 5 gün sonra ama ben sadece 1 kg vermiş görünüyorum ki akşama o 1 kg mda kat kat fazlası oluyor
Selam kızlar iki gündür üstüme yazlık bişeyler alayım dedim sonunda azıcık kusurlarımı kapatan bi kıyafet bulabildim sonunda. Allahım sinirlendikçe hırslanıyorum. Bu yaz biraz tombik geçecek ama eylüle incelmiş şekilde gireceğim inşallah kafaya koydum. Bi de elbiseleri zayıflara göre mi dikiyorlar nedir hiçbişey de yakışmıyor arkadaş yaf çok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?