Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Canım
Merhaba kizlar 11gun oldu dogum yapali. Erken ama olun bayrama daha zayf gorunmek istiyorum. Ama sutumde azalsin istemiyorum. Hamilelikte 22kilo aldim 11kilosu gitti. 81 den 70 e dustum. Bayrama kadar 65 olurmuyum daha kanamamda devam ediyor gerci
Bnce kendine fazla yüklenme ekmeği fazla yememeye bak mesela tam buğday ekmeyi kullan bol bol su ic ama yemek arasında de il az az sık sık ye normal doğumsa spor yapabilirsin yavaş egzersizlerden mesela

Canım

Bnce kendine fazla yüklenme ekmeği fazla yememeye bak mesela tam buğday ekmeyi kullan bol bol su ic ama yemek arasında de il az az sık sık ye normal doğumsa spor yapabilirsin yavaş egzersizlerden mesela
Biliyorum erken ama korkuyorum yemeye baslarsam duramam diye. Sezeryan oldum sporda yok.

Arkadaslar artik sabaha ac karina tartilip kilolarimizi bildirelim mi bir yerden baslamak lazim fatma hanim bizi yonlen dirirse sevinirim gerci boyunuzu kilonuzu yazin dedi

Bende katılmak istiyorum aramıza kızlar doğum yapalı 4 ay 20 Kilo oldu hedefim İdeal bedenime kawuşmak... Bende bugünden itibaren akşam yemeklerini kısıyorum hadi bismillah

Selam kızlar ben bu günden itibaren yediklerimi paylaşıyorum isteyenler paylassin fazLamizi eksiğimizi tartışalım pazartesi günü de herkes;

Baslangic kilo:
Giden kilo:
Hedef kilo:

Şeklinde bildirimlerini yapsın ben tablo yapıcam pazartesi akşam yada salı sabahi, her hafta yenileyecez tabloyu sonrasında

Hadi bakalım herkese bol eksili günler :)

Merhaba kizlar 11gun oldu dogum yapali. Erken ama olun bayrama daha zayf gorunmek istiyorum. Ama sutumde azalsin istemiyorum. Hamilelikte 22kilo aldim 11kilosu gitti. 81 den 70 e dustum. Bayrama kadar 65 olurmuyum daha kanamamda devam ediyor gerci

Canım daha 11 gün olmuş ben 25 gün boyunca hep kilo vermiştim çocuğun en azından 3 aylik olana kadar rejim fln yapma bence etmekten biraz kisabilirsin bide normal yemeğini ye ne fazla ne az olacak sekilde enaz 3 lt su iç gider yavaş yavaş zaten çok bişey yok kilo nda

Arkadaslar artik sabaha ac karina tartilip kilolarimizi bildirelim mi bir yerden baslamak lazim fatma hanim bizi yonlen dirirse sevinirim gerci boyunuzu kilonuzu yazin dedi

Pazartesi sabah kahvaltı etmeden tuvalete çıktıktan sonra kıyafet siz olarak tartil bildirimim yap canım... Bakalım bu haftanin birincisi kim olacak merak ediyorum :)

Başlangıç 85.275
Bugün 86. 00

Kıyafetsiz 85.500

Son düzenleme:
Kıyafetsiz mi tartılıyoruz bakalım fark ediyor mu ??
Etti etti

Son düzenleme:
Kızlar yarin sabah tartiliyoruz ve başlıyoruz listeyi akşama yapıp atarım melekkiz arkadaşımız istiyorsa oda bi tablo hazırlayabilir ama yarin sabah herkes disiplinli bi şekilde başlayıp ideal kilomuza ulaşana kadar azimle devam edelim

Tamam canım

Başlangıç 85.275
Bugün 86. 00

Kıyafetsiz 85.500

Kız yarın sabah tartil o kilonu söyle ne bu şimdiden yazmışsın :))

Fatmacim canım sende liste yapıcam demişsin ben sonradan okudum kusuruma bakma sen başla listeye konu sahibisi olarak senin yetişmesini yerde ben yardimci olurum :)

Canım ya aslında benim internet paketin bitti bitecek ve daha 15 gün var yenilenmesine kusura bakmayın sen liste yapıp başlayın bn de basliyacam artık görebildiğim kadar girecem katılacam şimdi ben sabah bitmezse paket yazi cam bitmezse yapacak bişey yok

Aynı çıkar bende bu metabolizma oldukça

Şaka maka 75.6 dan bugün tartildim 73.3 olmuşum bi haftada aynı şekil devam edelim spor akşam yemeği azalttin ise yarıyor benim boyum 170 su anki kilom 73.3 hadi haftaya ne kadar olacağız benden habersiz kalırsanız merak etmeyin

sabah aç karnına 89.3 çıktım hedefim 70 ... buarada ben çaya tarçın kabuğu atmaya başladım en azından abur cubur yemem engel olur belki...

Bu sabah soğan suyu icdim sade türk kahvesi sonra bi yumurta zeytinyağı nda kırdım 2 zeytin biraz dereotu bi domates biraz süzme peynir yedim ve hazırladığım limonlu su içiyorum ve spor yapayım diyorum bi yarım saat bizim küçük bidik uyanmadan

Merhaba kizlar bende kilomu yaziyim
Baslangic:63.100
Hedef:58.000
Olmak istiyorum

İki gundur saldim kendimi bu sabah 3dilim ekmek biraz menemen cocuklarla yedim.azicik cips.biraz dondurma ve bir kase antep fistigi yedim simdiden astim kendimi aksama Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…