Bnce kendine fazla yüklenme ekmeği fazla yememeye bak mesela tam buğday ekmeyi kullan bol bol su ic ama yemek arasında de il az az sık sık ye normal doğumsa spor yapabilirsin yavaş egzersizlerden meselaMerhaba kizlar 11gun oldu dogum yapali. Erken ama olun bayrama daha zayf gorunmek istiyorum. Ama sutumde azalsin istemiyorum. Hamilelikte 22kilo aldim 11kilosu gitti. 81 den 70 e dustum. Bayrama kadar 65 olurmuyum daha kanamamda devam ediyor gerci
Biliyorum erken ama korkuyorum yemeye baslarsam duramam diye. Sezeryan oldum sporda yok.Canım
Bnce kendine fazla yüklenme ekmeği fazla yememeye bak mesela tam buğday ekmeyi kullan bol bol su ic ama yemek arasında de il az az sık sık ye normal doğumsa spor yapabilirsin yavaş egzersizlerden mesela
Dikkat et sutune bişey olmasın allah korusun sütun gider se birden bebeğin gunahina girersinBiliyorum erken ama korkuyorum yemeye baslarsam duramam diye. Sezeryan oldum sporda yok.
Bende katılmak istiyorum aramıza kızlar doğum yapalı 4 ay 20 Kilo oldu hedefim İdeal bedenime kawuşmak... Bende bugünden itibaren akşam yemeklerini kısıyorum hadi bismillah
Merhaba kizlar 11gun oldu dogum yapali. Erken ama olun bayrama daha zayf gorunmek istiyorum. Ama sutumde azalsin istemiyorum. Hamilelikte 22kilo aldim 11kilosu gitti. 81 den 70 e dustum. Bayrama kadar 65 olurmuyum daha kanamamda devam ediyor gerci
Arkadaslar artik sabaha ac karina tartilip kilolarimizi bildirelim mi bir yerden baslamak lazim fatma hanim bizi yonlen dirirse sevinirim gerci boyunuzu kilonuzu yazin dedi
Kıyafetsiz mi tartılıyoruz bakalım fark ediyor mu ??Canım daha 11 gün olmuş ben 25 gün boyunca hep kilo vermiştim çocuğun en azından 3 aylik olana kadar rejim fln yapma bence etmekten biraz kisabilirsin bide normal yemeğini ye ne fazla ne az olacak sekilde enaz 3 lt su iç gider yavaş yavaş zaten çok bişey yok kilo nda
Pazartesi sabah kahvaltı etmeden tuvalete çıktıktan sonra kıyafet siz olarak tartil bildirimim yap canım... Bakalım bu haftanin birincisi kim olacak merak ediyorum :)
Tamam canımKızlar yarin sabah tartiliyoruz ve başlıyoruz listeyi akşama yapıp atarım melekkiz arkadaşımız istiyorsa oda bi tablo hazırlayabilir ama yarin sabah herkes disiplinli bi şekilde başlayıp ideal kilomuza ulaşana kadar azimle devam edelim
Başlangıç 85.275
Bugün 86. 00
Kıyafetsiz 85.500
Kızlar yarin sabah tartiliyoruz ve başlıyoruz listeyi akşama yapıp atarım melekkiz arkadaşımız istiyorsa oda bi tablo hazırlayabilir ama yarin sabah herkes disiplinli bi şekilde başlayıp ideal kilomuza ulaşana kadar azimle devam edelim
Canım ya aslında benim internet paketin bitti bitecek ve daha 15 gün var yenilenmesine kusura bakmayın sen liste yapıp başlayın bn de basliyacam artık görebildiğim kadar girecem katılacam şimdi ben sabah bitmezse paket yazi cam bitmezse yapacak bişey yokKız yarın sabah tartil o kilonu söyle ne bu şimdiden yazmışsın :))
Fatmacim canım sende liste yapıcam demişsin ben sonradan okudum kusuruma bakma sen başla listeye konu sahibisi olarak senin yetişmesini yerde ben yardimci olurum :)
Aynı çıkar bende bu metabolizma oldukçaKız yarın sabah tartil o kilonu söyle ne bu şimdiden yazmışsın :))
Fatmacim canım sende liste yapıcam demişsin ben sonradan okudum kusuruma bakma sen başla listeye konu sahibisi olarak senin yetişmesini yerde ben yardimci olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?