Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

86.00 dan
84.800 e
Hem de bir günde
Benim vücut Kafayı yedi dostlar
Tartı mı yanlış dedim eşim de tartıldı onu doğru tarttı

86.00 dan
84.800 e
Hem de bir günde
Benim vücut Kafayı yedi dostlar
Tartı mı yanlış dedim eşim de tartıldı onu doğru tarttı
Süpeerrr tam gaz dewamdarısı başımıza yaa emzirdiğimiz için daha hızlı Kilo wericez hemde yağlardan ben inanıyorum buarada kızlar dilara Koçak emziren kadınlar 500-600 kalori fazla almalı ama bunu meywe yiyerek almalı dio

Bende öyle Yaptım dün Muaz karpuz ve kavun dışında herşeyi yedim üç şeftali üç elma iki erik ve bol kırmızı biberli Çorba içtim Akşamı saat 4 te yedim iki dilim ızgara tavuk eşim yaptı getirdi Sağolsun
O kadar bol bol da su Çekirdek yemesem daha da giderdi tuzlu yiyince Vücutta daha fazla su tutuluyor

Kızlar ben bugün fena kaçırdım ekmek yedim yarım ekmek hemde yarin yine kesin bi 75 olurum bakım hele bi bi saat yürüyüş yaptım ama ah bu nefsim

günaydın kızlar akşam yemeği dışında yediklerimi pek kısmadım ama akşam sadece yoğurt we çok az üzüm yedim. pilates yaptım 20dk ebru şallı aslında daha uzun ama ben bu kadar yapabiliyorum karnım acıyor dikişlerimden dolayıda korkuyorum.

Gunaydin canim kendini fazla zorlama bence senin icin yuruyus pilatesten daha iyi nede olsa yeni dogum yapmissin sanirim

Arkadaslar ben korse taksam gobegim ve yanlarim sikilasirmi ilk dogumumda baya bi catlagim oldu simdi karin ve yanlarim hem cok yumusak hemde sarkmis blntkbr arkadasimiz jilian egzersizini onerdi sagolsun dun biraz yapabildim siz ne onerirsiniz korse iyi gelirmi

Canım korse işe yarıo diolar bende başladım buarada çatlaklar için limon We türk kahvesi peelingi warmış ben bikaç yerde okuyunca denemeye başladım 3 gündür sonuçları burdada yazarım. Doğum yapalı 4 ay oldu

Canım bence pilatesi doktoruna sor öyle yap benim arkadaşım 6ay oldu doğum yapali onun ic dikisleri patladı pilatesi yüzünden

Kızlar ne yapıyorsunuz diyecektim vazgeçtim
Hepiniz uyuyorsunuz büyük ihtimalle :)

Canım bence pilatesi doktoruna sor öyle yap benim arkadaşım 6ay oldu doğum yapali onun ic dikisleri patladı pilatesi yüzünden
aaah büyük geçmiş olsun peki sonra ne yaptılar arkadaşına tekrar ameliyat mı oldu. Doktorum 40ımız çıktıktan sonraki kontrolümde mekik çekebilirsin pilates yapabilirsin demişti ama daha dikkatli olurum teşekkürler canım sonuçta zorlamanın anlamı yok yawaş yawaş gidicek kilolar

Kilo bildirimi günümüz varmı yoksa günlük MÜ canım

Ne yaptılar bilmiyorum canım 3 4 gün hastanede yattı ama bence de zorlama sen yine de dikkatli ol :)

Ya kızlar bi sure giremedim.tatitldeydim nrt paketi bittiğinden bu sabbah okudum msjları.aslında aşırı. Yemedim ama 76.7 olmuşum.1.70 kilo allmışım.
Başlangıç kilo :75.700
Şimdiki kilo :76.700
Hedefim :70

Ha bide listedemişsiniz faceden grup demişsiniz.ne oldu.listeyi göremedim.facede grup varmı.bende katılmak isterim.......

Ya kafam karıştı.sabah 76.700 çıktım.şimdi tuvalete gittim ikinci defa.hele Bi tartılim dedim.74.800 gördüm.evin her yerin de tartıldım.aynı çıktı.iki saatin içinde iki kilo fark eder mi ki anlamadım.bişey yemedim de içmedim.çok şaşkınım...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…