- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Ne mutlu sana nasıl sevk ediyorsan devam et bizi de bilgilendir86.00 dan
84.800 e
Hem de bir günde
Benim vücut Kafayı yedi dostlar
Tartı mı yanlış dedim eşim de tartıldı onu doğru tarttı
Süpeerrr tam gaz dewamdarısı başımıza yaa emzirdiğimiz için daha hızlı Kilo wericez hemde yağlardan ben inanıyorum buarada kızlar dilara Koçak emziren kadınlar 500-600 kalori fazla almalı ama bunu meywe yiyerek almalı dio86.00 dan
84.800 e
Hem de bir günde
Benim vücut Kafayı yedi dostlar
Tartı mı yanlış dedim eşim de tartıldı onu doğru tarttı
Dün Çorba ve meyve diyeti Yaptım o etkili oldu bugün de Çorba ve sebze diyeti yapıyorum bakalımNe mutlu sana nasıl sevk ediyorsan devam et bizi de bilgilendir
Bende öyle Yaptım dün Muaz karpuz ve kavun dışında herşeyi yedim üç şeftali üç elma iki erik ve bol kırmızı biberli Çorba içtim Akşamı saat 4 te yedim iki dilim ızgara tavuk eşim yaptı getirdi SağolsunSüpeerrr tam gaz dewamdarısı başımıza yaa emzirdiğimiz için daha hızlı Kilo wericez hemde yağlardan ben inanıyorum buarada kızlar dilara Koçak emziren kadınlar 500-600 kalori fazla almalı ama bunu meywe yiyerek almalı dio
Gunaydin canim kendini fazla zorlama bence senin icin yuruyus pilatesten daha iyi nede olsa yeni dogum yapmissin sanirimgünaydın kızlar akşam yemeği dışında yediklerimi pek kısmadım ama akşam sadece yoğurt we çok az üzüm yedim. pilates yaptım 20dk ebru şallı aslında daha uzun ama ben bu kadar yapabiliyorum karnım acıyor dikişlerimden dolayıda korkuyorum.
Canım korse işe yarıo diolar bende başladım buarada çatlaklar için limon We türk kahvesi peelingi warmış ben bikaç yerde okuyunca denemeye başladım 3 gündür sonuçları burdada yazarım. Doğum yapalı 4 ay olduGunaydin canim kendini fazla zorlama bence senin icin yuruyus pilatesten daha iyi nede olsa yeni dogum yapmissin sanirim
Arkadaslar ben korse taksam gobegim ve yanlarim sikilasirmi ilk dogumumda baya bi catlagim oldu simdi karin ve yanlarim hem cok yumusak hemde sarkmis blntkbr arkadasimiz jilian egzersizini onerdi sagolsun dun biraz yapabildim siz ne onerirsiniz korse iyi gelirmi
Canım bence pilatesi doktoruna sor öyle yap benim arkadaşım 6ay oldu doğum yapali onun ic dikisleri patladı pilatesi yüzündenCanım korse işe yarıo diolar bende başladım buarada çatlaklar için limon We türk kahvesi peelingi warmış ben bikaç yerde okuyunca denemeye başladım 3 gündür sonuçları burdada yazarım. Doğum yapalı 4 ay oldu
aaah büyük geçmiş olsun peki sonra ne yaptılar arkadaşına tekrar ameliyat mı oldu. Doktorum 40ımız çıktıktan sonraki kontrolümde mekik çekebilirsin pilates yapabilirsin demişti ama daha dikkatli olurum teşekkürler canım sonuçta zorlamanın anlamı yok yawaş yawaş gidicek kilolarCanım bence pilatesi doktoruna sor öyle yap benim arkadaşım 6ay oldu doğum yapali onun ic dikisleri patladı pilatesi yüzünden
Kilo bildirimi günümüz varmı yoksa günlük MÜ canımKızlar yarin sabah tartiliyoruz ve başlıyoruz listeyi akşama yapıp atarım melekkiz arkadaşımız istiyorsa oda bi tablo hazırlayabilir ama yarin sabah herkes disiplinli bi şekilde başlayıp ideal kilomuza ulaşana kadar azimle devam edelim
Ne yaptılar bilmiyorum canım 3 4 gün hastanede yattı ama bence de zorlama sen yine de dikkatli ol :)aaah büyük geçmiş olsun peki sonra ne yaptılar arkadaşına tekrar ameliyat mı oldu. Doktorum 40ımız çıktıktan sonraki kontrolümde mekik çekebilirsin pilates yapabilirsin demişti ama daha dikkatli olurum teşekkürler canım sonuçta zorlamanın anlamı yok yawaş yawaş gidicek kilolar
Cnım benide ekle gruba.ama seni bulamadım.facedeBana arkadaşlık isteği yolla gruba eklerin ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?