Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dolgulu sütyen takmak istiyorum. geçen gün evde taktım çok gzl oldu ama dışarda takamam. daha da iri duruyorum öyle olunca sanki
Benm göğüslerim hep çok iriydi hiç takamadım dolgulu 50 kiloyken bile dolfusuz kullandım hewesim kaldı

Benm göğüslerim hep çok iriydi hiç takamadım dolgulu 50 kiloyken bile dolfusuz kullandım hewesim kaldı
evde tak canım içinde kalmasın. benim hamilelikten önce göğüslerim çok küçücüktü. yatınca sırt üstü dümdüz tahta gibi oluyordu. hamilelikte 95beden desteksiz sütyen takıyordum. bıngıl bıngıldı ama hoş olmuştu daha kadınsı... geçen gün o sütyeni taktım bomboş kaldı içi.

bir zayıflasam da şöyle renkli destekli çamaşırları giysem yeniden.

bu arada hamilelikten sonra içine giremediğim saten pijamalarım geceliklerim vardı. hepsini bazanın altına kaldırmıştım. haftasonu bir bakıyım dedim o da ne.... oldu her ne kadar ilk giyidiğim zamanlarki gibi durmasa da içine girmiş olmam da çok güzel bedenine baktım medium muş nasıl oldu anlamadım. ama ben bu hafta xl-xxl pijama sipariş ettim

Ben çok zayıflamıştım nişanlıyken herkes kilo al die kızıyodu o zamn bile 85 takıyodum düşün halimi küçülttürmeyi falan çok düşündüm

Cnm 7 kilo az değil ki

Merhaba kızlar karşınız da ben 88 kşlı 170 boyunda 29 yasında 2 çoçuk annesi bir öğretmenim .
Bugün çok farklı bir gün çünkü bugün milat herşeyin mücadelenin başladığı gün aslında bir haftadır beslenmem herşey yokunda gidiyor hatta su an tarçınlı sütümü içiyorum ve Elmamı yiyorum . Ben bu bedenimi de seviyorum çünkü bu beden de iki evlat verdi bana kolay degil ve kolay olmayacak ama attık yüzleşme zamanı bından kaç ay olur bilmem ama bu bedende yürümek koşmak istemiyorum daha sağlıklı ve fit bir beden istiyorum ve başaracağım allahım inmiyor çoçuklarının gücüyle .

Sitede girersen sütün de olmaz Can'ım sakin ol önemli olan sütün degil evladın için sensin bunu unutma sen iyi mutlu ılursan oda mutlu ve iyi olur

Bugün hiç modum yok kızlar Çarşıya gittim giydiğim beğendiğim hiçbiri olmadı en sonunda koyu renk bol gömlek alıp geldim burdan kendime hani benim gençliğim anne şarkısını yolluyorum

Çok haklısın bu bedene geldik ama çok şükür evlatlarımız oldu. Biz ki doğum yapmış acısına katlanmış insanlarız. Kilo nedir ki biraz inanç biraz çabayla yavaşta olsa gider inşallah. Yeterki isteyelim inat edelim birbirimize destek olalım bak gör neler oluyo. Yaşımız ilerlemeden kilomuzu verelim ve bu yılların tadını çıkaralım. Değil mi ama?

Bugün hiç modum yok kızlar Çarşıya gittim giydiğim beğendiğim hiçbiri olmadı en sonunda koyu renk bol gömlek alıp geldim burdan kendime hani benim gençliğim anne şarkısını yolluyorum
Asıl modun yükselsin bence o denediğin herşey bikaç ay sonra çok güzel olacak die düşün hepsibe girip en beğendiğini alacaksın

Az önce pijamalarımı giyerken bir tartılayım dedim. Cuma'dan beri tartılmamıştım. Hem regl oldum hemde moral bozukluğundan doğru düzgün bişi de yemedim açıkcası. Ve tartıya göre cumAdan beri 2.1 kilo gitmiş şaşırdım. Ama tabi gerçek sonucu cuma günü görücez

benim göğüslerim baya küçüldü sarktı, ama onlarda iri iri kalkık olsaydı hepten bastığım yeri titreterek yürürdüm heralde
Canm sana hoşgeldin diyecektim benim oğlan ağladı.. hoşgeldin öncelikle senin göğüsler küçük sarkık benimkiler büyük sarkık doğumdan önce büyük ve diklerdi güzel duruyolardı bi emzirdim fiyasko oldum.. destekli takmazsam iyice kötü durıyolar.. eşime dün dedim 3 çocuk yapıp silikon taktrcam diye sabah arkadaşn paylaştığı egzersizleri gördüm bi denemeliyim..

Günaydın hanımlar:) bol kaçamaksız, bol motiveli, bol hareketli bir gün olsun. Şunun şurasında cumaya ne kaldı:))))

günaydın kızlar dün çok hastaydım çok bişi yiyemedim
sabah 2 dilim süzme peynir 1 dilim tb ekmeği bi kaç çatal bal
akşam 5 gibi yoğurt çorbası bi dilim tb ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…