Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende enncok saglik acisindan istiyrm. Bende de tiroid yukselmeye baslamis. Buzamana jadar hic olmadi..ben kilo ya bagliyrm. Kilo aldikca hormonlarda bozuluyor. Sende az degil 11 kilo verdin nerdeyse. Az degil. Devami gelsin insallahKızlar 85 ten 86 ya doğru kilom dönmeye başladığında diyete başladım . O sıralardan merdiven iner çıkarken sürekli sağ dizim kıtlıyordu. Vücuduma gerçekten zarar vermeye başladığını düşünüyordum kilomun. uzun süre devam etti. Şimdi 74 kilo civarında kıtlamanın tamamen geçtiğini söyleyebilirim . Buna çok seviniyorum. Kilo sadece görüntü adına değil sağlık adına da gerçekten bizlere zarar veriyor
nice yaşlara canım. sağlıkla sevdiklerinle inş
selam kızlar. yoğun gezmeli ama bol kaçamaklı bir haftasonu geçirdim ne yazıkki. bugün diyetime kaldığım yerden devam ediyorum. işteyim ama yeni personel yine yanımda. giremedim o yüzden. şimdi yemekte de yazıyorum. ilk fırsatta hatta yetiştirebilirsem şimdi listeyi yeniliycem.
nice yaşlara canım. sağlıkla sevdiklerinle inş

Yeni yaşın hayırlı olsun canm inşallah 28 olduğunda çıtır zapzayıf olursun

aaahhh ahh amiinnn inşallah hepimiz öyle oluruz bi sonraki yaşlarımızaaYeni yaşın hayırlı olsun canm inşallah 28 olduğunda çıtır zapzayıf olursun![]()
Benm yaza kuzenimin düğünü var ona en fazla 60 kiloyla katılmak istiyorumaaahhh ahh amiinnn inşallah hepimiz öyle oluruz bi sonraki yaşlarımızaa![]()
Kesinlikle canlm hormon dengesini de bozuyor. Burada birbirimize destek olup hepimiz istediğimiz kiloya inene kadar uğraşalım.Bende enncok saglik acisindan istiyrm. Bende de tiroid yukselmeye baslamis. Buzamana jadar hic olmadi..ben kilo ya bagliyrm. Kilo aldikca hormonlarda bozuluyor. Sende az degil 11 kilo verdin nerdeyse. Az degil. Devami gelsin insallah
tebrikler canım
bende cumartesi akşam regl olucak gibi oldum. sevinmiştim şişimi atar kilo veririm diye yine yanlış alarmmış. benim kız sütü bırakınca anca olabilicem galibaGünaydın kızlar... 1 haftadır sehirdisindaydik. O yüzden tartılamadım. Dün döndük ama dün de fırsatım olmadı. Bu sabah tartıldım vee 65.9 olmuşum. 900 gr. vermişim. Ve neredeyse her akşam tatlı yedim sabah pide vs... regl oldum heralde ondan verdim kiloyu. Umarım böyle devam eder. Tekrar kilo almam....
rebelcim inş canım onu tam başaramazsan bile baya yaklaşırsın .Hedef koymak seni motive edecektirBenm yaza kuzenimin düğünü var ona en fazla 60 kiloyla katılmak istiyorum
Evet canm şimdi gözüm bi yere kayıyo diyorum onu yersen veremezsin kiloları bide bi elbise beğendim dar kalıp ve zayıf olmak lazım giymek için o da çok motive ediyo tavsiye ederim almayı bile düşünüyorum daha etkili olur bencerebelcim inş canım onu tam başaramazsan bile baya yaklaşırsın .Hedef koymak seni motive edecektir
bende bugün hazır tatil çarşıya çıktım. ve çok hoş giysiler gördüm tabi mankenlerin üstünde olduğundan küçük bedenlerde ama baya heveslendim. ben şimdi çok feci giyiniyorum.Evet canm şimdi gözüm bi yere kayıyo diyorum onu yersen veremezsin kiloları bide bi elbise beğendim dar kalıp ve zayıf olmak lazım giymek için o da çok motive ediyo tavsiye ederim almayı bile düşünüyorum daha etkili olur bence
Sorma ya eskiden giyimimi beğenirdim şimdi o yakışmıyo bu yakışmıyo büyük die kalçayı örtmeye çalış göğüsler zaten gıcak bol bol büyük büyük şeyler sinir oluyorum topuklu bile hoş durmuyo kilolu insandabende bugün hazır tatil çarşıya çıktım. ve çok hoş giysiler gördüm tabi mankenlerin üstünde olduğundan küçük bedenlerde ama baya heveslendim. ben şimdi çok feci giyiniyorum.