• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olsun. Çok yemediysen çileğin kalorisi az, uzulme.
Çok yemedigimden emin değilim :) Benim meyveye zaafim var.Hele böyle küçük olan löp löp giden yaz meyvelerinde kendimi durduramiyorum :)

1 kase 46 kalori diyor. 2 kase yesen 92. Günlük kalorini 92 gectiysen bu günlük bir şey olmaz.

1 kase 46 kalori diyor. 2 kase yesen 92. Günlük kalorini 92 gectiysen bu günlük bir şey olmaz.
Aslında cilegi yemekten degil gec saatte yemekten rahatsiz oldum.Yapacak bişey yok artık :)
Ben kalori hesabi yapmıyorum canim.

2 dilim kepek ekmek, yarım bardak lor, 1 porsiyon tulum peyniri, domates, salatalık, çörekotu, 1 tatlı kaşığı bal, çay. Sabah yedim. Öğlen misafirim vardı yemekli erken yedim yarım kas yüksük çorbası, 1 kase yoğurt. 1 bardak da yeşil çay. Akşama yemek yok, bulgur pilavı yapmıştım yanına. Salata ve pilav yiyebilirim belki.

Canım çok sıkkın koyduğum hedefleri gerçeklestirmek için hiçbirşey yapmıyorum :( niye böyle tembel oldum ben

Grubumuzun motivasyona ihtiyacı var en azından benim. Günlük spor yapsam belki içim daha huzurlu olacak

Grubumuzun motivasyona ihtiyacı var en azından benim. Günlük spor yapsam belki içim daha huzurlu olacak
Diyete baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama arada böyle dönemler oluyor.
Önceden gittigim bi diyetisyenim vardi.Yoruldugun dayanamayacagim dedigin zaman istedigin her seyi 1 günde ye demisti.Ama canin ne istiyorsa.Bi gun cikolata bi gun kizartma yiyip her gun kacamak yapacagina bunlarin hepsini 1 günde ye sadece o günün zarar olsun diğer günler devam et o yediğin gün de ekstra biraz spor yaparsin istersen demisti. Ben denemistim iyi oluyo :) Canım küçük bişey çektiği zaman o gün bu gün değil diyip ertelemiştim hep.Ve 3 ay o gün gelmemisti :) Arkadasimin doğum gününde ne bulduysam yemistim en son :D

Bi de benimki.gibi bi kuzenin varsa iyi oluyo mesela gecenlerde ikinciyi dogurcan da haberimiz mi yok dedi bana.Sirf o lafi suratina carpmak icin bile hirs yapiyor insan.
Daha önce de yazmistim.Diyette değilim isteyince az da olsa yiyorum nefsimi koreltmek adına. Yasak olmayinca yemeklere saldirasim da gelmiyo :)

Kızlar menümü paylaşığ kaçayım daha pazara çıkıcam :)
Sabah maydanoz 5 yeşil biber süzme peynir 5 topi peynir 2 küçğk parça ince kaşar 6 yeşil zeytin 2 yumurta taze nane offf ne yemişim :o bi dilim tb ekmeği
Ara 2 hurma
Ara bi porsiyon erik
Akşamı bi saat önce yedim z.yağlı taze fasülye yanında bi kase yoğurt bir tam kuru soğan üç diş taze sarımsak bi kaç dilim domates 1 dilim tb ekmek
Nedense bugün erken acıktım ve çok acıktım regliye son bi hafta kala iştahı şimdiden başladı :/

Ya evet, bence ben de ödemden sanırım 100 Gr vermiş gibi oldum. Bugün günümdü. Oldum olacağım. Ve canım neler çekiyor... Yüzük çorbası aciktirdi beni. Sabah haşladığım yumurtayı yemeyi unutmuşum, onu yiyim bari salata ile akşam yemeği olarak. Spor kaldı bugün. Fitness yapacağım ama.

Ben de sabahtan kalan 2 yumurtami soydum, domates salatalık ve havuctan salata yaptım 1 kase, tam yiyeceğim, benim ufaklık 1 yumurtanın 4te ucunu yedi. Ortanca da salatamdan yedi bir kaç kaşık. Ben de ekmeksiz geri kalanını yedim :)

İyi geceler kızlar bugün temizlik kışlıkları kaldır yazlıkları çıkar yıka ütüle canım çıktı ancak gelebildim menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz oeynir 2 dilim tb ekmeği 2 zeytin 1 tk şekersiz fındık ezmesi
Ara yarım kase yoğurt
Akşam 1 kase keşkekli yoğurt çorbası
Taze fasülya kavurma 4 kaşık kadar pilav 1 bardak ayran salata
Şimdi 2 si birarada neskafe 5 fındık 1 ceviz
Spor yağabilirmiyim bilmiyorum çünkü bugün daha yeni oturabildim

Akşam misafr vardı irmik helvası kavurdum ama hiiç yemedim sadece pişmiş mi dye tadına baktm, saat 9 buçuktu, dedim ki hayr yarn sabah yersin biraz, şimdi dur! o an çok zor geldi belki ama şu an içim rahat :)))))

Akşam misafr vardı irmik helvası kavurdum ama hiiç yemedim sadece pişmiş mi dye tadına baktm, saat 9 buçuktu, dedim ki hayr yarn sabah yersin biraz, şimdi dur! o an çok zor geldi belki ama şu an içim rahat :)))))
Azmini tebrik ederim :)
Ben de bugün yine temizliğe devam ettim.Gündüz 20 dk zumba yapmistim.Şimdi de 2 mil leslie yaptim.Sonra duş sonra yatış :)

Back
X