• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Listeye eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi yazın kızlar
Kilo
1.hedef
2.hedef şeklinde sizleri de ekleyeyim

yas 34
boy 167
kilo 72
1. hedef 68
2. hedef 65

benim birde troid sorunum var ve cok kilo verirken cok yavas veriyorum alirken ucer beser gelir :(

kızlar ben dogum sonrasi aktif olmayi planliyodum ama faydasi olur tavsiye veririz derseniz bende dahil oluyum acikcasi napcagim konusunda tecrubem yok ilk hamilelik olunca bide ikiz olunca zayiflamak doğru mu bilemiyorum tavsiyenizi bekliyorum katiliyim mi

bildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
süpersin maşallah canım daısı başımıza

Canım ben yapıyorum bilgisayardan çok sağol az kaldı ama tabi grupta devamlılık önemli eğer habersiz çıkan olursa bir hafta sonra silerim
tamm canım sana çok zor olacak diye yardıma girştim ama beceremedim arkadaşım

kızlar ben dogum sonrasi aktif olmayi planliyodum ama faydasi olur tavsiye veririz derseniz bende dahil oluyum acikcasi napcagim konusunda tecrubem yok ilk hamilelik olunca bide ikiz olunca zayiflamak doğru mu bilemiyorum tavsiyenizi bekliyorum katiliyim mi
bence senin gibi olanlar için yeni bir grup aç canım. hamile ve az kiloyla kapamak isteyenler için beslenme öönerisi falanda paylaşılır amaçlarımız farklı biraz

Kızlar bir ricam olacak menü paylaşırken aşırı düşük kalorili ve aşırı yüksek kalorili olmamasına dikkat edelim. Aşırı dqşqk kalorili menü herkesin kafasında acaba ben çok mu yiyorum sorusuna yol açar ve diğerlerininde kalorisinin düşmesine neden olur sütümüz azalır bence zayıflayacağız derken. Aşırı yüksek kaloride oo onlarda yiyor nasılsa bende yiyeyim düşüncesine yol açabilir.

Ben pilav makarna ekmek hiç yemiyorum nerdeyse.Bulgur pilavı yiyorum yersem.Ama gelen giden misafir bitmiyor onlara ikram ederken ben de kek falan yiyorum ve sanırım ondan veremiyorum.7 kiloyı ne kadar sürede verdiniz?Bana 3 kilo bile yeter en azından pantolonlarım dar onlara daha rahat girerim
7 kiloyu 5 ayda verdim canım zaten emziren annelerin az az vermesi gerekiyor ben 3 kilo verince eski pantolonlarıma girdim motive ediyo gerçekkten

Akşam yemeği sonrası hemen günlük menümü paylaşayım:)
Sabah: Aç karnına rezene çayı ardından 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, bal ve kaymak ( tüm tatlı ihtiyacımı sabahki ballı ekmeğimden almaya çalışıyorum:KK70:)
Ara öğün: 1 fincan Türk kahvesi yanında sade soda
Öğle: 7 y.kaşığı zeytinyağlı bakla, bir kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği.
Ara öğün: 1 su bardağından biraz az süt, 1 adet ithal muz
Akşam: patlıcan kebabı ve 10 adet sarma
Gece: sade soda ve çok acıkırsam yarım elma yemeyi düşünüyorum :KK9:

Bu akşamın mönüsü bir tabak bakla yemegi (yogun lif, vitamin ve proteinden fazlasiyla zengin, bir de dereotuyla birlesince hem leziz hem de sut artirici), bir kase yogurt..Bir dilim ekmek.
Anne olmadan once de her ilkbaharda kilo verme girisimlerimde bakla favorilerimdendi.
Keske hergun bu kadar hafif beslenip abur cuburdan uzak durabilsem.. :kk77:

Back
X