- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
Kilo 1 hafta önceki kilom yarın yeni kilo bildirimi yapicamYas 41 boy 1.65 kilo 83.300 hedef 65
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo 1 hafta önceki kilom yarın yeni kilo bildirimi yapicamYas 41 boy 1.65 kilo 83.300 hedef 65
Seni ekledim canım son yazan iki kullanıcı için demiştimYas 41 boy 1.65 kilo 83.300 hedef 65
Listeye eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi yazın kızlar
Kilo
1.hedef
2.hedef şeklinde sizleri de ekleyeyim
Seni ekledim canım son yazan iki kullanıcı için demiştim
Eşimden bilgisayarı kapabilsem![]()
Listeye eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi yazın kızlar
Kilo
1.hedef
2.hedef şeklinde sizleri de ekleyeyim
Bende varım ama bildirimi sabah yaparimpentagram42 yeni katılanlar @kumruatlas , S Smyrnabetesna , @Pinberem , @asimeleksi , @Larendee , @ @syns @lightpinklady @_nemesis_1107 @EmiraSalih
süpersin maşallah canım daısı başımızabildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
canım senin için biraz erken gibi çok kuvvetli diyet yerine sadece hamurişini faln kes bence79 kiloyum şuan
30 yaşındayım
65 hedef kilom
94 Doğum yaptım 2o gün geçti
tamm canım sana çok zor olacak diye yardıma girştim ama beceremedim arkadaşımCanım ben yapıyorum bilgisayardan çok sağol az kaldı ama tabi grupta devamlılık önemli eğer habersiz çıkan olursa bir hafta sonra silerim
bence senin gibi olanlar için yeni bir grup aç canım. hamile ve az kiloyla kapamak isteyenler için beslenme öönerisi falanda paylaşılır amaçlarımız farklı birazkızlar ben dogum sonrasi aktif olmayi planliyodum ama faydasi olur tavsiye veririz derseniz bende dahil oluyum acikcasi napcagim konusunda tecrubem yok ilk hamilelik olunca bide ikiz olunca zayiflamak doğru mu bilemiyorum tavsiyenizi bekliyorum katiliyim mi
7 kiloyu 5 ayda verdim canım zaten emziren annelerin az az vermesi gerekiyor ben 3 kilo verince eski pantolonlarıma girdim motive ediyo gerçekktenBen pilav makarna ekmek hiç yemiyorum nerdeyse.Bulgur pilavı yiyorum yersem.Ama gelen giden misafir bitmiyor onlara ikram ederken ben de kek falan yiyorum ve sanırım ondan veremiyorum.7 kiloyı ne kadar sürede verdiniz?Bana 3 kilo bile yeter en azından pantolonlarım dar onlara daha rahat girerim
profilinden yapıyorsun canım durum güncellemesi bçlümündenİsim altına nasıl kilo ağırlığını giriyoruz özel bir uygulamamı var