- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıları net göremedim çok küçük bencedesanki küçük görünüyo tekrar gönderiyoum deneyip
Spor yapmaya vaktin oluyor mu canım? Kızım kucaktan inmiyor bu aralar, gündüz uykusu da belli olmuyor pat uyanıyor. Gece de ben yorgun oluyorumBen de menumu paylasayim.Yeni gelen arkadaşlara da söyleyeyim ben 2 öğün yiyorum sabah uykusunda da uyuyorum oğlumla o yüzden kahvaltim ogleyi buluyor.
Bugün doktora gittik oradan da eşimin okuluna.Eve gelene kadar öğle oldu yine geceden de uykusuzdum ve ben bu sefer çok acikmistim
Sabah(yani öğlen)
Kepek ekmegiyle 2 tane tost ve salatalik.
Arada elma lactamil 2 tane petibor(bunun yazilisini da hic bilmiyorum he)
Akşam
1 kase sehriye corbasi 1 tabak sulu kofte 1 dilim kepek ekmegi. 3 tane de kucuk dal karnabahar kizartmasi.Yemicektim ama eşime yaparken cok güzel koktu.
Suyu da az ictim bugün daha yeni 2 lt oldu.
Yatmadan önce belki 1 elma daha yerim.
Leslie ve zumba yapma planim var ama uykusuzum sızıp kalabilirim.
Anladim iyi aksamlarbence senin gibi olanlar için yeni bir grup aç canım. hamile ve az kiloyla kapamak isteyenler için beslenme öönerisi falanda paylaşılır amaçlarımız farklı biraz
Ben oğlumu 9-9buçuk gibi uyutuyorum sonra dinleniyorum tv fln.Saat 12ye dogru da yorgunluk durumuma göre yarim saat 1 saat arasi netten bakip yapiyorum biseyler sonra da dusumu alıp yatiyorum.ama dün yapamadim mesela oglum 12de uyandi 3te zorla uyuttum.sabah da 6 da kalktik.o yüzden bugunumden de supheliyim :)Spor yapmaya vaktin oluyor mu canım? Kızım kucaktan inmiyor bu aralar, gündüz uykusu da belli olmuyor pat uyanıyor. Gece de ben yorgun oluyorumbir süre daha spor yapamam herhalde ben.
Çok güzel bi akşam menüsü olmuş aynen devam :)Bende de öğle akşam bir oldu bugün sabah geç kalkinca kahvaltı öğlene doğru oldu arada patlamış mısır bir avuç
Akşam da
1 büyük tabak zeytinyağlı kabak yemeği
2 bardak ayran
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Son olarak 1 avuç kuruyemiş ve mutfağı inşallah kapattinmi artık yatmadan rezene içerim
Yoksa gizli gizli mi yiyorsunAy ben bi avuç da tuzsuz çekirdek yemistim onu unutmusum.Eşim diyo sen yazdın mi o çekirdeği gruba yaz bakim çabuk yaz da sana tepki versinler![]()
yebildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
estağfirullah canım sende çalışıyorsun birde bu liste baya yorar seni demiştim ama maşallah çabuk kavramışsın olayı. yeos pek bakamıyor ama yeni listeyi görünce baya şaşıracak. inşallah vermişizdir canım ama benim pek umudum yok sanırırm artıdaayım hala neyse bakalım yarına alırlm cezamı sendenebruliki düşünceli arkadaşım teşekkür ederim yeos listeyi atmıştı fazla zorlanmadım inşallah eksi görürüz yarın
![]()
Genel olarak düzeniniz varmış iyi bir şey bu. Benim kelebek 11-12 gibi uyuyor. Sabah da geç kalkıyor baya. Akşama kadar tükeniyorum ama küçük hanımefendi durursa babasına bırakıp deniyeyim leslieyi. Ben zamanında jillian yapıyordum o feci zorluyor ama çok iyi toparlıyor da şu halde yapamam onuBen oğlumu 9-9buçuk gibi uyutuyorum sonra dinleniyorum tv fln.Saat 12ye dogru da yorgunluk durumuma göre yarim saat 1 saat arasi netten bakip yapiyorum biseyler sonra da dusumu alıp yatiyorum.ama dün yapamadim mesela oglum 12de uyandi 3te zorla uyuttum.sabah da 6 da kalktik.o yüzden bugunumden de supheliyim :)