• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar resim olarak attım ama oldumu bilmiyorum

Eklentiler

• SON HALİ.webp
    SON HALİ.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 41
sanki küçük görünüyo tekrar gönderiyoum deneyip

Eklentiler

• son hali-1.webp
    son hali-1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
  • son hali-2.webp
    son hali-2.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben de menumu paylasayim.Yeni gelen arkadaşlara da söyleyeyim ben 2 öğün yiyorum sabah uykusunda da uyuyorum oğlumla o yüzden kahvaltim ogleyi buluyor.
Bugün doktora gittik oradan da eşimin okuluna.Eve gelene kadar öğle oldu yine geceden de uykusuzdum ve ben bu sefer çok acikmistimo_O
Sabah(yani öğlen)
Kepek ekmegiyle 2 tane tost ve salatalik.
Arada elma lactamil 2 tane petibor(bunun yazilisini da hic bilmiyorum he :D )
Akşam
1 kase sehriye corbasi 1 tabak sulu kofte 1 dilim kepek ekmegi. 3 tane de kucuk dal karnabahar kizartmasi.Yemicektim ama eşime yaparken cok güzel koktu.
Suyu da az ictim bugün daha yeni 2 lt oldu.
Yatmadan önce belki 1 elma daha yerim.
Leslie ve zumba yapma planim var ama uykusuzum sızıp kalabilirim.

iki sayfa halinde paylaştım kızlar bilgilerinde eksik yada yanlışlık olanlar yada gözümden kaçanlar varsa bildirin düzeltirim
şimdi kızlarımı uyutucam sonra menü paylaşımı için geleceğim inşallah

Bugün ki menüm
Sabah 1 yumurta 2 dl ekmek kuzu kıymalı soğan sote 2 zeytin
Ara 1 salatalik
Öğle büyük kase dolusu yoğurt çorbası 2 küçük biber dolması 6 dal tere yrm dl ekmek
Ara 2 erik
Aksam 1 kase çorba 2 çiğ köfte marul
3,5 lt su
4000 adim
200 ip
20 mekik

Ben de menumu paylasayim.Yeni gelen arkadaşlara da söyleyeyim ben 2 öğün yiyorum sabah uykusunda da uyuyorum oğlumla o yüzden kahvaltim ogleyi buluyor.
Bugün doktora gittik oradan da eşimin okuluna.Eve gelene kadar öğle oldu yine geceden de uykusuzdum ve ben bu sefer çok acikmistimo_O
Sabah(yani öğlen)
Kepek ekmegiyle 2 tane tost ve salatalik.
Arada elma lactamil 2 tane petibor(bunun yazilisini da hic bilmiyorum he :KK70: )
Akşam
1 kase sehriye corbasi 1 tabak sulu kofte 1 dilim kepek ekmegi. 3 tane de kucuk dal karnabahar kizartmasi.Yemicektim ama eşime yaparken cok güzel koktu.
Suyu da az ictim bugün daha yeni 2 lt oldu.
Yatmadan önce belki 1 elma daha yerim.
Leslie ve zumba yapma planim var ama uykusuzum sızıp kalabilirim.
Spor yapmaya vaktin oluyor mu canım? Kızım kucaktan inmiyor bu aralar, gündüz uykusu da belli olmuyor pat uyanıyor. Gece de ben yorgun oluyorum:( bir süre daha spor yapamam herhalde ben.

Bu gününki menüm
1)Yulaftan hazırlanan krep
( 1 y/k yulaf,1 y/k süt,2 yumurta,) 1 bardak şekersiz çay

Öylen
1 tavuk göğüsü ,1 tane patlıcan,2 tane küçük boy patates. ( fırında zeytin yağında pişirmek)
Bu arada 2 defe yemek yedim bu gün
6 dan sonra bolca su içiyorum yemek yemiyorum ve leslie yapıyorum 44 dakka

Bende de öğle akşam bir oldu bugün sabah geç kalkinca kahvaltı öğlene doğru oldu arada patlamış mısır bir avuç
Akşam da
1 büyük tabak zeytinyağlı kabak yemeği
2 bardak ayran
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Son olarak 1 avuç kuruyemiş ve mutfağı inşallah kapattinmi artık yatmadan rezene içerim

Spor yapmaya vaktin oluyor mu canım? Kızım kucaktan inmiyor bu aralar, gündüz uykusu da belli olmuyor pat uyanıyor. Gece de ben yorgun oluyorum:KK43: bir süre daha spor yapamam herhalde ben.
Ben oğlumu 9-9buçuk gibi uyutuyorum sonra dinleniyorum tv fln.Saat 12ye dogru da yorgunluk durumuma göre yarim saat 1 saat arasi netten bakip yapiyorum biseyler sonra da dusumu alıp yatiyorum.ama dün yapamadim mesela oglum 12de uyandi 3te zorla uyuttum.sabah da 6 da kalktik.o yüzden bugunumden de supheliyim :)

Bende de öğle akşam bir oldu bugün sabah geç kalkinca kahvaltı öğlene doğru oldu arada patlamış mısır bir avuç
Akşam da
1 büyük tabak zeytinyağlı kabak yemeği
2 bardak ayran
1 kase çorba
2 dilim ekmek

Son olarak 1 avuç kuruyemiş ve mutfağı inşallah kapattinmi artık yatmadan rezene içerim
Çok güzel bi akşam menüsü olmuş aynen devam :)

Neler yaptınız acaba sütünüz etkilenmedi mi
bildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
ye

ebruliki ebruliki düşünceli arkadaşım teşekkür ederim yeos listeyi atmıştı fazla zorlanmadım inşallah eksi görürüz yarın:KK22:
estağfirullah canım sende çalışıyorsun birde bu liste baya yorar seni demiştim ama maşallah çabuk kavramışsın olayı. yeos pek bakamıyor ama yeni listeyi görünce baya şaşıracak. inşallah vermişizdir canım ama benim pek umudum yok sanırırm artıdaayım hala neyse bakalım yarına alırlm cezamı senden

Ben oğlumu 9-9buçuk gibi uyutuyorum sonra dinleniyorum tv fln.Saat 12ye dogru da yorgunluk durumuma göre yarim saat 1 saat arasi netten bakip yapiyorum biseyler sonra da dusumu alıp yatiyorum.ama dün yapamadim mesela oglum 12de uyandi 3te zorla uyuttum.sabah da 6 da kalktik.o yüzden bugunumden de supheliyim :)
Genel olarak düzeniniz varmış iyi bir şey bu. Benim kelebek 11-12 gibi uyuyor. Sabah da geç kalkıyor baya. Akşama kadar tükeniyorum ama küçük hanımefendi durursa babasına bırakıp deniyeyim leslieyi. Ben zamanında jillian yapıyordum o feci zorluyor ama çok iyi toparlıyor da şu halde yapamam onu

Bugünki menüm
1. Bir yumurta bir salata ve domates bir dl ekmek aç karnına da 1lt su
Arada su ve bir elma
1 öğlen salata ve yeşillik marul maydanoz vb.
Ara da su ve bir çikolata;)) ( çok canım çekti)
3bir bardak çorba yarım tabak tavuk sote
Ayrıca 15 mekik ve bu saate kadar da 3lt su . Yemeklerden öncede mutlaka iki bardak su

Back
X