- 30 Nisan 2017
- 118
- 162
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuvvvvvvv süper canım maşallah şimdi çok güzel motive olmussundurGeçen hafta 71.9
Bu hafta 69.8
Fark 2.1
Ben şok ben iptal adet oldum ödem attım ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
ödemdir belkiCarsamba 66.1 çıkmıştım yarım kilo almayı nasıl becerdin 1 günde acaba
- Geçen hafta 66.8
- Bu hafta 66.6
- Bebeğim 5 aylık
(
herkes benim adıma etiketleyerek listeye eklemek istediklerininsöylesin ben toplar sana bildiririm olur mupentagram42 iyi fikir canım.Herkes ekleme yapsın tam bir liste oluşturalım o zaman.
Kızlar yüzde almayı anlatıyorum. kendi kilomdan örnekle
geçen hafta71.6
bu hafta71.2
fark400 g
400g mı 0,4 olarak alıyorum
100×0,4=40
40÷71,6=0,558
Canım senin bebeğin çok küçük henüz en azından almamissin .Kızlar çok pismanim emzirmeyi bahane edip her aksamim çok ağır her menüm çok dolu geçti haliyle kilo veremedim hareket etmede yok sonuç bebeğim 3 buçuk aylık
Geçen hafta:64.6
Bu hafta:64.5
Fark:-0.1
Hedef:58
Bende salı günü daha az çıkmıştım şimdi daha fazla çıktım bende anlamadimCarsamba 66.1 çıkmıştım yarım kilo almayı nasıl becerdin 1 günde acaba
- Geçen hafta 66.8
- Bu hafta 66.6
- Bebeğim 5 aylık
(
Tamamdır canım çok düşüncelisin teşekkürler başarılar dilerimpentagram42 daha öncede yazdım internet paketim bitti o yüzden çok giremiyorum. Ama menülerimi aksam toplu halde paylaşıyorum. Paket suresi dolunca daha.aktif olurum.
pentagram42 iyi fikir canım.Herkes ekleme yapsın tam bir liste oluşturalım o zaman.
Kızlar yüzde almayı anlatıyorum. kendi kilomdan örnekle
geçen hafta71.6
bu hafta71.2
fark400 g
400g mı 0,4 olarak alıyorum
100×0,4=40
40÷71,6=0,558
Merhaba kızlar ben geçen perşembe katılmıştım ve o Zaman bildirmiştim kilomu menü yazacaktım ama cuma yazınca Bi arkadaş menümü bayağı Bi eleştirdi o yüzden Bi daha cesaret edemedimbenim öncelikli hedefim ekmegi azaltmak-ki çok fazla yiyordum- gece süt olsun bahanesiyle yediklerimi bırakmak ve hareket etmek (ben doğumdan sonra bayağı rahatsızdım bebek ve yemek yapmak haricinde hiçbirşey yapmıyordum) tabi yemek miktarını da azaltmaya çalışıyorum ama sizin menüleri görünce dünyaları yiyormuşum gibi geliyor
Geçen pekşembe kilom: 82,5
Bu cuma : 80,8
Fark: 1,700
Yüzde: 2,060
Bebeğim 38 günlük![]()