• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta 72.3 kg
Güncel 72.2 kg
Bebeğim 16 aylik
Şu üç gündür karnım çok rahatsızlık veriyor karnım çok şiş ve ağrıyor inşallah önümüzdeki hafta daha çok varirim

Kızlar çok pismanim emzirmeyi bahane edip her aksamim çok ağır her menüm çok dolu geçti haliyle kilo veremedim hareket etmede yok sonuç bebeğim 3 buçuk aylık

Geçen hafta:64.6
Bu hafta:64.5
Fark:-0.1
Hedef:58

• Geçen hafta 66.8
  • Bu hafta 66.6
  • Bebeğim 5 aylık
Carsamba 66.1 çıkmıştım yarım kilo almayı nasıl becerdin 1 günde acaba :((

Günaydın kızlar ben De fark var çok şükür geçen cuma 72.5 az önce 71.0 bir buçuk kilo gitmiş yüzdesini hesaplayamadım ben daha fazla bekliyordum doğrusu çünkü çok dikkat ettim

pentagram42 pentagram42 iyi fikir canım.Herkes ekleme yapsın tam bir liste oluşturalım o zaman.
Kızlar yüzde almayı anlatıyorum. kendi kilomdan örnekle
geçen hafta71.6
bu hafta71.2
fark400 g
400g mı 0,4 olarak alıyorum
100×0,4=40
40÷71,6=0,558
herkes benim adıma etiketleyerek listeye eklemek istediklerininsöylesin ben toplar sana bildiririm olur mu

Kızlar çok pismanim emzirmeyi bahane edip her aksamim çok ağır her menüm çok dolu geçti haliyle kilo veremedim hareket etmede yok sonuç bebeğim 3 buçuk aylık

Geçen hafta:64.6
Bu hafta:64.5
Fark:-0.1
Hedef:58
Canım senin bebeğin çok küçük henüz en azından almamissin .

Günaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bilirirm
Geçen hafta 89,5
Bu hafta 89,3
Fark 200 gr
Yüzde 0,335
ebruliki ebruliki tamam canım dün bi arkadaş yazmış mantıklı geldi
Sizlerde yenmemesi gerekenler ve ödül olarak haftada bir yenilebilecekleri ebruliki ebruliki arkadaşımızı etiketleyerek yazarsanız liste yapıcaz
Rebel92 Rebel92 tebrik ederim canım sanırım yine 1. Lik geliyo gibi dereye giren arkadaşlar sırlarını paylaşırsa bizlerden örnek olur zira ben bu hafta Pazartesi'den itibaren haftada 1 gün pilav yada makarna yemeyi düşünüyorum tabi başarabilirsem

pentagram42 pentagram42 iyi fikir canım.Herkes ekleme yapsın tam bir liste oluşturalım o zaman.
Kızlar yüzde almayı anlatıyorum. kendi kilomdan örnekle
geçen hafta71.6
bu hafta71.2
fark400 g
400g mı 0,4 olarak alıyorum
100×0,4=40
40÷71,6=0,558

Sağol canim gayet kolay bir hesapmis :)

O zaman ben tekrar yazıyorum.
pentagram42 pentagram42
Gecen hafta : 54
Bu hafta: 53.3
Fark: 700 gram
Yüzde: 1.296
Bebegim haftaya 11 aylık olacak :emir_bebek:

Merhaba kızlar ben geçen perşembe katılmıştım ve o Zaman bildirmiştim kilomu menü yazacaktım ama cuma yazınca Bi arkadaş menümü bayağı Bi eleştirdi o yüzden Bi daha cesaret edemedim :KK43:benim öncelikli hedefim ekmegi azaltmak-ki çok fazla yiyordum- gece süt olsun bahanesiyle yediklerimi bırakmak ve hareket etmek (ben doğumdan sonra bayağı rahatsızdım bebek ve yemek yapmak haricinde hiçbirşey yapmıyordum) tabi yemek miktarını da azaltmaya çalışıyorum ama sizin menüleri görünce dünyaları yiyormuşum gibi geliyor:bicak:
Geçen pekşembe kilom: 82,5
Bu cuma : 80,8
Fark: 1,700
Yüzde: 2,060
Bebeğim 38 günlük:KK200:

Çok güzel vermişsin canım bebeğin daha küçük Doğum ödemlerinden bile gidiyordur böyle devam et menü yorumları artık bebeğin kaç aylık olduğuna bakılıp öylece yapıyoruz ☺️

Merhaba kızlar ben geçen perşembe katılmıştım ve o Zaman bildirmiştim kilomu menü yazacaktım ama cuma yazınca Bi arkadaş menümü bayağı Bi eleştirdi o yüzden Bi daha cesaret edemedim :KK43:benim öncelikli hedefim ekmegi azaltmak-ki çok fazla yiyordum- gece süt olsun bahanesiyle yediklerimi bırakmak ve hareket etmek (ben doğumdan sonra bayağı rahatsızdım bebek ve yemek yapmak haricinde hiçbirşey yapmıyordum) tabi yemek miktarını da azaltmaya çalışıyorum ama sizin menüleri görünce dünyaları yiyormuşum gibi geliyor:bicak:
Geçen pekşembe kilom: 82,5
Bu cuma : 80,8
Fark: 1,700
Yüzde: 2,060
Bebeğim 38 günlük:KK200:

Güzelim sen daha nerdeyse dün doğum yapmışsın dur hele daha bebeğinin pesinde kosarken ne kilolar vereceksin :) ben ilk üç ay diyet bile yapmadım normal yedim sütum etkilenmesin diye. Kilo almasan bile kar şuan. Ayrica bu kiloyu bir gunde almadin ki vermekte acele edesin. Kendine uzun vadeli hedef koy canım mesela "9 ayda 9 kilo vereceğim" gibi. Hem sütun etkilenmez hem de sağlıklı ve kalici kilo vermis olursun.

Back
X